1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Atlantis Beach

  • Nära stranden
  • Omtyckt hotell
  • Köp till halvpension

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

På hotell Atlantis Beach bor du precis vid stranden och väljer själv om du vill sola och bada vid det rymliga poolområdet eller ta ett dopp i havet. I tavernan serveras välsmakande rätter och kvällen avslutas med fördel med en drink i baren. Har du bokat en juniorsvit kan du också njuta av jacuzzin du har mitt i rummet.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer/2-4 personer. Familjerum för 4 personer. Juniorsviter för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Fint och välskött. All personal var jättetrevliga och servicenivån var hög. Dock skulle det vara...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 432 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 20 m
Till centrum: 1,6 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Atlantis Beach är ett fint hotell med perfekt läge vid strandpromenaden i Rethymnon, med närhet till caféer, restauranger och barer. Hotellet består av en huvudbyggnad och sex bungalower. Stort poolområde med pool och separat barnpool. Gratis solstolar och parasoller vid poolen. Handdukar mot deposition. Poolbar. Vid stranden finns strandservice från snackbaren samt gratis solstolar och parasoller.

Bufférestaurang med utsikt över havet. Taverna som serverar grekiska specialiteter (middagstid krävs vårdad klädsel: män måste bära långbyxor och inte sandaler, kvinnor inte mycket korta kjolar). Grekisk afton med grekisk mat och dans en gång i veckan. Snackbar. I receptionsområdet finns bar och tv. Gratis wifi i allmänna utrymmen samt internethörna mot avgift.

Nyöppnat spa med bastu, ångbad, manikyr och massage mot avgift. Frisör mot avgift. Litet gratis gym. Bordtennis. Lekplats. Utomhusparkering. Gångavstånd till stranden som har fått EU:s Blå Flagg för sitt rena vatten. Väg måste korsas för att nå stranden. Genomfartstrafik.

Måltider

Frukost. Halvpension mot tillägg.

Bra att veta

Speciella måltider för allergiker kan fås vid tidig begäran, gärna redan i samband med bokningen.