1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Astali

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Marie,
Malmö

+
Trevlig personal o serviceinriktade med ett leende. Nära till stan o strand.
-
Frukosten var samma hela veckan,lite varation på pålägg o bröd hade varit ok.Syn om de som stannar längre.

Bekräftad gäst: 2018-09-30


10 av 10

Violet,
Västerås

+
Trevligt bemötande, god service, bra läge,
-
Vi är två långa personer så vi upplevde att toalett och dusch var trånga. även rummet var trångt men gick att hantera om man planerade sitt sätt att använda det. (rum nr 109)

Bekräftad gäst: 2018-09-21


10 av 10

Anneli,
Hasselfors

+
Lagom stort hotell, trevlig och bemötande personal. Nära till stranden,
-
Eftersom vi hade eftermiddagssol på balkongen så skulle det ha varit skönt med ett balkongparasoll. Det gick inte att sitta där pga värmen .

Bekräftad gäst: 2018-08-24


10 av 10

Carina ,
Västra frölunda

+
Läget , rent och trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2018-08-18


8 av 10

Renée,
Trollhättan

+
Lugnt och tyst. Mycket god frukost. Trevlig personal.
-
Gärna en torkställning på den stora fina balkongen, för torkning av handdukar och badkläder.

Bekräftad gäst: 2018-08-10


10 av 10

Liselotte,
Anderstorp

+
Trevlig personal,bra frukostbuffe´
-

Bekräftad gäst: 2018-08-10


10 av 10

,

+
Supertrevlig personal!
-

Bekräftad gäst: 2018-08-03


5 av 10

Moa,
Göteborg

+
Nära till både stad och strand. Trevlig personal.
-
Låset i badrummet fungerade inte, om man stängde dörren gick dörren i baklås och man kunde inte komma ut.

Bekräftad gäst: 2018-07-29


9 av 10

Eva,
Halmstad

+
Nära till det mesta. Rent. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-27


8 av 10

Malin,
Kalmar

+
Supertrevlig personal!
-
Kanske lite utökat utbud på frukosten.

Bekräftad gäst: 2018-07-27


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

437 omdömen
Utmärkt
 
337
Väldigt bra
 
70
Bra
 
19
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2018-09-20

Inlägg av kimo5708

Hotell nära allt

Detta hotell har allt. Fina rum, bra frukost, trevlig personal. Ligger mycket bra till bara en liten bit från stranden och inte alls långt att gå för att komma till restaurangerna efter strandpromenaden eller in till gamla staden.

 
2016-10-09

Inlägg av hengborg Karlskoga, Sverige

hotellvistelse

Ett mycket fint hotell, bra läge i förhållande till både centrum och stranden,fin service och en fantastisk personal, vänligt bemötande, rent och snyggt finns inget övrig att önska. Har bott där tidigare och återvänder mer än gärna, kan varmt rekommendera hotel Astali

 
2016-08-30

Inlägg av Christel B

Ett hotell vi längtar tillbaka till

Sällan eller kanske aldrig har vi varit så nöjda med vårt boende under en semester. Utan tvekan det renast hotell vi bott på. Ett vänligt och personligt bemötande av både ägarfamilj samt personal. Perfekt läge, nära strand och nära gamla stan med många restauranger. Vi längtade tillbaka redan innan vi lämnat och kommer garanterat att återvända

 
2015-09-28

Inlägg av Magda C Helsingborg, Sverige

Mysigt hotell

Detta hotellet är verkligen värt att rekomendera. Litet hotel med stor mysfaktor. Kändes väldig hemtrevligt. Tyst och lugnt. Önskar jag kunde hitta fler hotel som detta för så vill jag bo på alla mina kommande semestrar.

 
2015-08-29

Inlägg av Magdalena P

Best hotell ever

Always clean new towel and the room so clean , The Best Staff ever, so kinde and helpful. Jag verkligen uppskattade hotell personalen på detta hotellet, hjälpsam alltid leende, trevliga. Helt rent hotell rummet, nya handdukar, nya lakan i sängen hela tiden. Så fräscht. Vilket jag uppskattar, för när jag har varit i Turkiet har jag fått ha samma handduk och sänglakan de fjortondagar jag varit på hotellet. Bästa hotellet jag har varit på. Enda nackdelen är att det ligger jämte en hårttrafikerad väg.