1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Aquila Porto Rethymno

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Fredrik ,
Visby

+
restaurangen och servicen där. i ala carten.
-
Vi blev lovade havsutsikt . fick inte det, se mer nedan.

Bekräftad gäst: 2019-04-19


8 av 10

Kickan,
Sveg

+
Nära havet. Guldstjärnor till personalen.
-
Bättre förvaring för kläder o dyl. Att slippa lämna rummet många timmar innan avresa.

Bekräftad gäst: 2018-10-28


8 av 10

Göran,
Skövde

+
Bra läge,centralt . Ett bra spahotell. Nära till stranden.
-
Sämst var det när vi skulle lämna hotellet,fanns inte något duschrum, eftersom vi reste sent hem. fick använda utedusch.

Bekräftad gäst: 2018-10-28


10 av 10

,
vänersborg

+
Läget och att det var rent och snyggt
-
Möjlighet att använda ett utrymme för att duscha och klä om när planet hem går kl 22.00

Bekräftad gäst: 2018-10-28


9 av 10

Timo,
Solna

+
Bra läge
-

Bekräftad gäst: 2018-10-28


8 av 10

Lennart,
Vimmerby

+
Perrsonalen, frukosten
-
ska kunna boka halvpension en vecka när du är två veckor. Detta går inte enligt Apollo men enligt hotellet går det bra. Nu hade det kostat oss dubbla priset om vi bokat på plats. ER säljare sa att det skulle vara samma pris men så var det inte

Bekräftad gäst: 2018-10-27


9 av 10

Annika,
Västerås

+
Läget vid havet
-

Bekräftad gäst: 2018-10-27


7 av 10

Lars-Evert,
Säter

+
Närheten till stranden och gamla staden
-
Min fru som är glutenallergiker kände sig som en klass "B-gäst". Till frukost erbjöds endast 1 sorts bröd (torrt och tråkigt) och vid det övrigt så välfyllda kak-, tårt- och efterrättsbordet fanns inte en endast en som var glutenfri. Vid förfrågan till personalen fick jag svar att endast två efterrätter var glutenfria. Små glas med en röd alternativt gul gelé i. I mitt tycke borde väl det i alla fall finnas en typ "godbit". Det var mycket dåligt !

Bekräftad gäst: 2018-10-27


9 av 10

Gunnar,
Stockholm

+
Professionell personal, utmärkt ala carte restaurang
-
Bättre trådlöst nätverk!

Bekräftad gäst: 2018-10-27


10 av 10

Cecilia,
täby

+
toppen service
-
bra om det inte luktar mögel i badrummet

Bekräftad gäst: 2018-10-27


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

1601 omdömen
Utmärkt
 
999
Väldigt bra
 
414
Bra
 
121
Mindre bra
 
36
Underkänt
 
31

5 senaste omdömen

2018-10-21

Inlägg av lenamoberg Borås, Sverige

Inte värt 5 stjärnor

För att var aett hotell med 5 stjärnor ( deras bedömning) är hela hotellet i stort behov av en renovering.Vi har bott på ett flertal hotell med 5 stj och detta platsar inte bland dom. Vi hade uppgraderat vårt rum till DeLuxe med havsutsikt ,förväntades oss lite mer än sängar som fick hela kroppen att verka efter 1 vecka, fick extra madrasser men vad hjälpte det. Badrummen var omoderna, + vi hade tvår stora plamer framför vår balkong. Väldigt lite platser i "baren" vid s.k showerna som hölls i foajen ! då folk som kom och gick fick gå mitt i showen ! Nej detta hotell är absolut inte värt den klassificeringen.

 
2018-10-15

Inlägg av thulinfam Åhus, Sverige

Fantastiskt

Fantastisk personal med vänligt bemötande och jättebra service av alla. Utomordentligt läge vid den fina stranden med fria solstolar och handdukar. Maten utmärkt med olika teman vissa kvällar i veckan.

 
2018-09-12

Inlägg av Anita1olsson Bohus-Malmön, Sverige

Pensionär

Aquilla Porto Rethymnon. Mycket bra hotell. Fina rum. God mat. Mycket trevlig personalbåde restaurangen, frukost och städ. Jättebra Återkommer varje år i september. Ligger nära stranden. Nära gamla stan.

 
2018-09-02

Inlägg av UllaW123 Sundborn, Sverige

Nytt besök på Porto Rethymno

Trots att vi hade bestämt oss att aldrig mera bo på detta hotell eftersom vi upplevde att det var väldigt lyhört samt att personalen var ohjälpsam, så gjorde vi det i maj i år. Vi bokade ett superior rum med havsutsikt. Denna gång vart det en helt annan upplevelse fantastisk service och betydligt mindre lyhört där vi bodde denna gång. Som återkommande gäst kom vi med i hotellets lojalitetsprogram vilket innebar att vi bla fick vatten och färsk frukt var dag på rummet, på kvällen ringde personalen och frågade om vi behövde något, så vi var mycket nöjda med vår vistelse denna gång. Naturligtvis är det utmärkta läget med närheten till havet och Gamla stan ett stort plus.

 
2018-08-29

Inlägg av hebpettersson Kungsbacka, Sverige

Första men inte sista besöket på detta fantatiska hotell.

Ett fantastisk motagande, man kände sig verkligen som VIP. Ett utmärkt rum med strålande utsikt, blommor vin och frukt på rummet som alltid var välstädat och personalen var trevliga och hjälpsamma. Så vi rekommenderar verkligen Aquila Porto Rethymon .