Kundomdömen om Aquila Porto Rethymno

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 789 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Kamila,
Åkersberga

+
nära stranden
-
kanske byta servering i frukost buffe. det var samma mat varje dag

Bekräftad gäst: 2019-10-27


10 av 10

Berit,
göteborg

+
Fantastik fint rum. Hela hotellet var väldigt fint.
-
Finns inga

Bekräftad gäst: 2019-10-26


7 av 10

Anders,
Hönö

+
Stranden
-
Fler varmrätter vid lunch och middag.

Bekräftad gäst: 2019-10-25


7 av 10

Linda,
Scanesund

+
Mycket bra läge, superfin frukost, nära stranden, sköna sängar och bra täcken & kuddar.
-
Standarden i rummet motsvarade inte ett 5-stjärningt hotell, snarare 3 +. Sliten standard, nog dags för renovering (had rum med havsutsikt).

Bekräftad gäst: 2019-10-25


7 av 10

Kenneth,
ONSALA

+
Ett mycket bra läge nära allt
-
När man säger till att toastolen bara är inställd på golvet och inte är fastskruvad och inget händer på hela veckan, tycker jag inte att hotellet lever upp till sina stjärnor

Bekräftad gäst: 2019-10-25


8 av 10

Sebastian,
Stockholm

+
-
Lös

Bekräftad gäst: 2019-10-19


8 av 10

Lennart,
Vimmerby

+
Personalen Bästa läget
-

Bekräftad gäst: 2019-10-19


8 av 10

Rickatd,
Solna

+
Bättre än förväntat.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-19


10 av 10

,

+
Lugnt och nära stranden trevlig personal
-
Inga

Bekräftad gäst: 2019-10-19


8 av 10

Åke & Barbro,
Örebro

+
Läget nära strand och citykärnan. Trevlig personal som hälsar glatt på gamla gäster
-
Ut med badkar och in med fungerande duschar

Bekräftad gäst: 2019-10-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

1782 omdömen
Utmärkt
 
1118
Väldigt bra
 
452
Bra
 
140
Mindre bra
 
36
Underkänt
 
36

5 senaste omdömen

2019-11-07

Inlägg av theresedailly Ayia Napa, Cypern

Godkänt hotell

Vi var här sista veckan på säsongen och det märktes verkligen mot slutet av veckan för buffén minskade och solstolarna minskade på stranden. Rummen var fina men det är väldigt lyhört. Vi hade all inclusive och de fyllde på vår kyl varje dag men i vissa fall tyckte jag inte det var all inclusive för allt ingick inte t ex det fanns en disk med mycket glassorter men när jag ville ha glass så kostade det om jag ville ha från den disken utan jag fick välja från en annan mellan 4 sorter, de vanliga vanilj, päron osv. Det var såna händelser med andra tilltugg också. Stranden var underbar ingen toa du får gå tillbaka till hotellet, jättetrevlig personal, jättebra buffé, bra uppträdanden. Jättegod mat på deras al carte restaurang måste testas. Träningsdelen var mitt i entrén på spat såg jättekonstigt ut skulle aldrig ha tränat där.

 
2019-09-11

Inlägg av arne0211 Helsingborg, Sverige

Pensionärer

Hotellet är mycket bra och läget till stranden är bara några meter bort med solstolar för hotellets gäster. Den stora anledning till att vi nu kommer tillbaka hit 13 år i rad är det är som att komma hem, för personalen är densamma de känner igen alla sina gäster från tidigare år och är mycket hjälpsamma och trevliga! Frukosten är en bra start på dagen som är väl tilltagen med det mesta. Sedan äter vi flera gånger på a’la carte restaurangen, där är maten mycket bra med perfekt service från hovmästaren Vasilis med personal. Charlotte o Arne Jönsson

 
2019-09-04

Inlägg av Bo A Göteborg

Bo Almström

Superservice! Vänlig tillmötesgående personal. Bekväma, fräscha rum med sköna sängar. Utmärkt kök, generösa buffe’er med stor valfrihet. Hotellet är centralt och strandnära beläget. Hit återvänder vi med glädje

 
2019-08-25

Inlägg av K7446LFannl

Herr och fru

Trevligt hotell med god service. Passar utmärkt för både par och familj. Nära till stranden och alltid tillgång till solbädd. Åker gärna dit igen. Alltid rent och snyggt. Bra frukost och trevlig restaurang.

 
2019-08-08

Inlägg av M7991CHstefand

Bra läge i Rethymno

Bra läge i en trevlig stad, mindre folk än i till exempel Chania. Bra rum med fin utsikt jade vi iallafall. Hotellet har antagligen några år på nacken men allt är helt och rent. Trevlig personal och bra mat.