1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Aquila Porto Rethymno

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Eva,
Göteborg

+
Personalen är helt underbar (att de orkar hela tiden vara så serviceinriktade.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-14


7 av 10

Monika,
Helsingborg

+
Läge
-

Bekräftad gäst: 2019-07-13


8 av 10

Dick,
Stockholm

+
Läge
-
Tydligare information, nu är det att man måste fråga

Bekräftad gäst: 2019-07-13


10 av 10

Karianne,
Uppsala

+
Personalen och belägenhet.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-13


8 av 10

Monica,
Osby

+
Rent och snyggt. De hade aktiviteter som träning och underhållning varje kväll som man kunde titta på om man ville.
-
Vi åkte hem 3.10 på morgonen och undrade därför om vi kunde få med oss en ”frukostpåse” men det gick inte. Det tyckte jag var riktigt kass! Vi hade ju betalt för frukost så lite kunde de ha ansträngt sig! Jag har bott på andra hotell som lämnat med en ”frukostpåse” om man haft en tidig flight.

Bekräftad gäst: 2019-07-13


9 av 10

Marie,
Göteborg

+
Bra frukost, trevlig personal. Bra pooler och strand.
-
Snabbare wi-fi.

Bekräftad gäst: 2019-06-30


10 av 10

,

+
Stranden, ren o trevlig med bra tillgång till solsängar. Trevlig personal på hotellet. Läget med närheten till gamla stan.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-30


9 av 10

,

+
Rent och snyggt och utmärkt luftkonditionering
-
Polerna var mindre och grundare och områdena med solstolar också mindre än intrycket man fick i beskrivningen. Det var konkurens och svårt att få plats.

Bekräftad gäst: 2019-06-23


10 av 10

Mia,
Malmö

+
Fin frukost, nära till stranden och att strandstolar ingick
-

Bekräftad gäst: 2019-06-22


8 av 10

Stefan,
Lerberget

+
Läget
-
Man kunde inte stänga rumsdörren med handtaget utan man var tvungen att slå igen den! Det var ganska irriterande på morgonen när alla lämnade sina rum!!!

Bekräftad gäst: 2019-06-22


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

1673 omdömen
Utmärkt
 
1048
Väldigt bra
 
428
Bra
 
130
Mindre bra
 
36
Underkänt
 
32

5 senaste omdömen

2019-06-11

Inlägg av Anders S

Rethymno

Ett trevligt hotell med perfekt service, rummen kunde kanske uppdateras en del, men totalt så måste man säga att våran vecka på Porto Rethymno var perfekt. Bra frukost i trevlig miljö. På hotellets egna restaurant Piazza Di Porto kan man äta gott till ett bra pris.Är gäst på hotellet får man 20% rabatt på det redan bra priserna.

 
2018-10-21

Inlägg av lenamoberg Borås, Sverige

Inte värt 5 stjärnor

För att var aett hotell med 5 stjärnor ( deras bedömning) är hela hotellet i stort behov av en renovering.Vi har bott på ett flertal hotell med 5 stj och detta platsar inte bland dom. Vi hade uppgraderat vårt rum till DeLuxe med havsutsikt ,förväntades oss lite mer än sängar som fick hela kroppen att verka efter 1 vecka, fick extra madrasser men vad hjälpte det. Badrummen var omoderna, + vi hade tvår stora plamer framför vår balkong. Väldigt lite platser i "baren" vid s.k showerna som hölls i foajen ! då folk som kom och gick fick gå mitt i showen ! Nej detta hotell är absolut inte värt den klassificeringen.

 
2018-10-15

Inlägg av thulinfam Åhus, Sverige

Fantastiskt

Fantastisk personal med vänligt bemötande och jättebra service av alla. Utomordentligt läge vid den fina stranden med fria solstolar och handdukar. Maten utmärkt med olika teman vissa kvällar i veckan.

 
2018-09-12

Inlägg av Anita1olsson Bohus-Malmön, Sverige

Pensionär

Aquilla Porto Rethymnon. Mycket bra hotell. Fina rum. God mat. Mycket trevlig personalbåde restaurangen, frukost och städ. Jättebra Återkommer varje år i september. Ligger nära stranden. Nära gamla stan.

 
2018-09-02

Inlägg av UllaW123 Sundborn, Sverige

Nytt besök på Porto Rethymno

Trots att vi hade bestämt oss att aldrig mera bo på detta hotell eftersom vi upplevde att det var väldigt lyhört samt att personalen var ohjälpsam, så gjorde vi det i maj i år. Vi bokade ett superior rum med havsutsikt. Denna gång vart det en helt annan upplevelse fantastisk service och betydligt mindre lyhört där vi bodde denna gång. Som återkommande gäst kom vi med i hotellets lojalitetsprogram vilket innebar att vi bla fick vatten och färsk frukt var dag på rummet, på kvällen ringde personalen och frågade om vi behövde något, så vi var mycket nöjda med vår vistelse denna gång. Naturligtvis är det utmärkta läget med närheten till havet och Gamla stan ett stort plus.