Kundomdömen om Aquarius

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 282 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Charlotte,
Stockholm

+
Trevlig personal och nära till strand och centrum
-

Bekräftad gäst: 2019-08-31


8 av 10

Berit,
Ystad

+
läget nära gamla stan och havet.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-30


10 av 10

Annika,
Stockholm

+
Sängen, bra wi-fi, läget, litet hotel, nära strand och centrum
-

Bekräftad gäst: 2019-08-30


8 av 10

Ingrid,
Göteborg

+
Poolen på taket och personalen
-
Frukosten var bra men jag tycker att pålägg och yougurt skall vara på kylplattor

Bekräftad gäst: 2019-08-25


10 av 10

,

+
Personal
-

Bekräftad gäst: 2019-08-09


10 av 10

Karin,
Stockholm

+
Trevlig personal, bra service. God och varierad frukost. Bra städning. Extra plus takbar, pool och all trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-03


6 av 10

J.P,
Uddevalla

+
Personalen Sängarna
-
Frukosten

Bekräftad gäst: 2019-07-28


9 av 10

Kicki,
Göteborg

+
Perfekt läge, familjär känsla tack vare den trevliga personalen, fräscha moderna rum med fantastiskt sköna sängar, den utökade frukostbuffén (yoghurten var dock godare förra året!!) och såklart den härliga takterassen med pool & drinkmästare Max i baren!
-
Tvårummare (ej etage) finns bara på entréplan vilket inte framgår i beskrivningen! 2an bakom receptionen är väldigt lyhörd! Saknade handfatsbänken i badrummet! Ett litet barbord med stolar i "köket" hade också varit trevligt istället för att äta i soffan eller på balkongen.

Bekräftad gäst: 2019-07-28


8 av 10

AnnSofi,
Tyresö

+
Det centrala läget. Rymligt o fräscht badrum och trevlig personal.
-
Rummet var litet för fyra pers. Det som beskrevs som en 2-rumslägenhet i etage, var i själva verket ett ganska litet rum (utan bord o stolar, endast soffbord o bäddsoffa samt ett litet sovloft. Och balkongen var också liten. Tycker att beskrivningen ska ändras.

Bekräftad gäst: 2019-07-27


9 av 10

Lena,
Gbg

+
Läget, standard rum o takpoolen.
-
Byta handdukar oftare

Bekräftad gäst: 2019-07-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

34 omdömen
Utmärkt
 
30
Väldigt bra
 
2
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-06-17

Inlägg av lgnilsson Göteborg, Sverige

Perfekta hotellet

Fina, fräscha lägenheter med hög standard. Ofta byte av handdukar. Balkong med delvis havsutsikt var givetvis bäst. Pool på taket med fin utsikt, handdukar ingick här, bar fanns också på taket. Frukosten var speciell med stor variation och alltid mycket färsk frukt.

 
2019-09-18

Inlägg av The N

Exceptional

So relaxing, so friendly staff, so well organized, very clean, tasteful and various breakfast , great location minutes away from the center and the traditional narrow streets , amazing views from the pool bar. We had a room with a patio and a smart TV which was much appreciated as we were there mostly to relax. - Reconsider please of letting guests adjust the temperature of the A/C as we felt a bit cold and had to close it during the night, as it was automatically adjusted.

 
2019-09-04

Inlägg av GreteB_13 Bodo, Norge

Recommended

The staff were very friendly and helpful. The bed was comfortable. Breakfast was just great! We loved it! Perfect location, near the Old Town and the beach. Nice hotel, clean and quiet. We will come back!

 
2019-08-25

Inlägg av sscoff

I couldn't hope for a better hotel

The hotel itself was very modern and beautiful. Water pressure on the shower was really good, which is not always the case in greek hotels. The interior had kind of a scandinavian vibe. The bed was so soft and comfortable. The pool on the roof had a beautiful view to the city and the sea and the pool towels were free to use. Pool bar staff was super friendly and helpful. My check in was late at night and I got the best personal service ever, the lady at the reception was so sweet and helpful. Put a smile on my tired of travelling face. Breakfast was good, though I'm not much of a breakfast eater. Perfect location near the city and the beaches. All in all I was super happy with my stay and would definitely come back.

 
2019-08-13

Inlägg av Viksant Stockholm, Sverige

A nice stay

The hotel is very neet and clean. Very nice staff and breakfast. The bed was not to soft which was very nice. Loved the pool and bar on the roof. And the bartender Maks made the best drinks I ever tasted!!