Kundomdömen om Aquarius

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 336 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Linda Beate,
Karlskrona

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-06


9 av 10

Boel,
Lund

+
Läget, Personalen, Storleken på hotellet, jätte fina rum
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

Astrid Christina,
Eskilstuna

+
Personalen, frukosten och läget
-
Kvällsöppet på poolbaren

Bekräftad gäst: 2019-10-04


10 av 10

Harriet,
Karlskoga

+
Bott där tidigare och alltid trivts, nu ännu bättre frukostbuffé med bl.a. olika brödsorter
-

Bekräftad gäst: 2019-10-04


8 av 10

Lena,
Stockholm

+
Närheten till Gamla Stan, hamnen och stranden. Takterrassen med pool.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-04


10 av 10

Britta,
Söderhamn

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-27


8 av 10

Agneta Ingegerd Christina Köhler,
Stockholm

+
Nära till det mesta. Trevlig personal. Fantastisk frukostbuffé. Nyrenoverat och fräscht.
-
Markera de två trappstegen utanför hissen på markplan. Svårt att se, när man stiger ur med bagage. Det kunde gått illa. Ena garderobsdörren kunde inte öppnas, då nattduksbordet var inkilat mellan säng och dörr.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

Anders,
Bromma

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-20


8 av 10

Lena Marie Von,
Klippan

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-20


10 av 10

Lilian Charlotte,
Stockholm

+
Trevlig personal och nära till strand och centrum
-

Bekräftad gäst: 2019-08-31


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

35 omdömen
Utmärkt
 
31
Väldigt bra
 
2
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-06-17

Inlägg av lgnilsson Göteborg, Sverige

Perfekta hotellet

Fina, fräscha lägenheter med hög standard. Ofta byte av handdukar. Balkong med delvis havsutsikt var givetvis bäst. Pool på taket med fin utsikt, handdukar ingick här, bar fanns också på taket. Frukosten var speciell med stor variation och alltid mycket färsk frukt.

 
2019-09-18

Inlägg av The N

Exceptional

So relaxing, so friendly staff, so well organized, very clean, tasteful and various breakfast , great location minutes away from the center and the traditional narrow streets , amazing views from the pool bar. We had a room with a patio and a smart TV which was much appreciated as we were there mostly to relax. - Reconsider please of letting guests adjust the temperature of the A/C as we felt a bit cold and had to close it during the night, as it was automatically adjusted.

 
2019-09-04

Inlägg av GreteB_13 Bodo, Norge

Recommended

The staff were very friendly and helpful. The bed was comfortable. Breakfast was just great! We loved it! Perfect location, near the Old Town and the beach. Nice hotel, clean and quiet. We will come back!

 
2019-08-25

Inlägg av sscoff

I couldn't hope for a better hotel

The hotel itself was very modern and beautiful. Water pressure on the shower was really good, which is not always the case in greek hotels. The interior had kind of a scandinavian vibe. The bed was so soft and comfortable. The pool on the roof had a beautiful view to the city and the sea and the pool towels were free to use. Pool bar staff was super friendly and helpful. My check in was late at night and I got the best personal service ever, the lady at the reception was so sweet and helpful. Put a smile on my tired of travelling face. Breakfast was good, though I'm not much of a breakfast eater. Perfect location near the city and the beaches. All in all I was super happy with my stay and would definitely come back.

 
2019-08-13

Inlägg av Viksant Stockholm, Sverige

A nice stay

The hotel is very neet and clean. Very nice staff and breakfast. The bed was not to soft which was very nice. Loved the pool and bar on the roof. And the bartender Maks made the best drinks I ever tasted!!