Kundomdömen om Achillion

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 137 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Läget, takpoolen, sängarna och personalen.
-
Hade gärna kunnat upplysa om säsong stängningen av poolen. Hade varit bra om man fått veta i förväg. Vi hann njuta av den i 2 dagar. När vi kom upp på 3:e dagen så var dörren låst och poolen stängd för säsongen! Det va snopet!

Bekräftad gäst: 2019-10-25


8 av 10

+
Rent o snyggt. Trevlig personal. Bra läge nära stranden o gamla stan.
-
Tråkigt att takterrassen var stängd liksom poolen!

Bekräftad gäst: 2019-10-25


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-13


6 av 10

+
Låg centralt. Nära till havet och staden.
-
Byt ut dom hårda sängarna,ont i ryggen av dom hårda sängarna. Dags att renovera,tex badrummet,handdukshållaren hängde lite inte riktigt fast i väggen. Badkar med dusch i, Inte så smidigt.

Bekräftad gäst: 2019-10-12


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


8 av 10

+
Läget och servicen
-
Lite mer variation på frukosten

Bekräftad gäst: 2019-09-21


8 av 10

+
Läget. Lugnt, nära city. God frukost. Trevlig personal. Takpoolen.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-08


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-08


8 av 10

+
läget
-
Information om "turistskatten" kunde kommit tidifare än vid utcheckning. Jag vet att man fått skriftlig info om detta men hotellet kunde påminna vid ankomst.

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

+
Service/bemötande och frukost Aircondition på rummet Städning
-
Inga Kanske möjlighet att hyra strandhandduk?

Bekräftad gäst: 2019-09-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

68% av resenärerna rekommenderar

353 omdömen
Utmärkt
 
117
Väldigt bra
 
150
Bra
 
59
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
11

5 senaste omdömen

2019-10-18

Inlägg av Karl1718

Achillion Palace Hotel

Vi är helnöjda med detta centrala hotell. Bra rum med balkong och med fin utsikt över hav, hamn och stad. Vi bodde dock på 5:e våningen. Bor man längre ner eller in mot fin innergård ingen havsutsikt. Mycket trevlig personal. Fantastisk frukostbuffe'. Fem minuters gång till sandstranden och tre minuter till mysiga gångstråk. Fin pool på taket med fin utsikt. Återvänder gärna till detta hotell. Bo med små barn på detta hotell skulle jag dock ej göra då inga lekytor finns och alldeles för låga balkongräcken. Håkan o Marie 😀

 
2019-07-28

Inlägg av AnastasiaP1569

Achillion

Värt ett besök. Ett palats som prinsessan Sissi byggde. Fantastisk utsikt och där är en del att se inne i palatset som är rätt stort. Men även palatsets trädgård. Det är rätt bra att ha läst lite om prinsessan och dess historia innan.

 
2019-06-21

Inlägg av LuckyLucke1

Hotell

Mycket bra hotell med mycket bra service. Sängarna är lite hårda i början. Så jag rekommenderar att folk åker hit men det kommer vara mycket varmt så ljusa kläder på. Alla var jätte trevliga så jag rekommenderar väldigt mycket

 
2018-10-26

Inlägg av Bryngel F

Ett bra hotell för dig och vännerna

Oerhört trevlig och hjälpsam personal. Lugnt och inga barnfamiljer. Trevlig pool på taket. Härlig frukostbuffé och en kort promenad till havet. På 5-7 minuter är man nere i centrum där det finns mycket butiker och restauranger. Perfekt för ett mindre resesällskap.

 
2018-09-15

Inlägg av Therese K

👍

Detta var min första solsemester någonsin! Rent och fint. Jättehärligt med poolen på taket 👍 Där fanns bar och solstolar. Rummet städas varje dag, nya handdukar och sängkläder. AC, badkar och balkong Läget är kanon. Nära till stranden och gamla stan med massor av butiker och restauranger. Trevlig personal! ⭐⭐⭐⭐⭐