1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Varvara's Diamond

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
5,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


5 av 10

A,
Dalarna

+
Helt och rent, välvillig engagerad värd.
-
Uppdatering av rummen.

Bekräftad gäst: 2018-10-27


5 av 10

Camilla,
Kungälv

+
Personalen och läget!
-
Bättre sängar/madrasser!

Bekräftad gäst: 2018-10-26


7 av 10

Gunnel,
Kungsbacka

+
Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-26


5 av 10

Anders,
Vansbro

+
städningen
-
Se till att inte katter kan komma in på balkongen

Bekräftad gäst: 2018-10-05


8 av 10

Gunnar,
Vansbro

+
Lugnt läge, ingen störande trafik.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-05


10 av 10

Margareta,
Markaryd

+
Mycket bra rum, bra personal
-
Frukosten på angränsande hotell var lite tråkig, önskade hellre frukostbuffé med större utbud

Bekräftad gäst: 2018-09-21


9 av 10

Lisbeth,
Göteborg

+
Hjälpsam och mycket trevlig personal. Nära till supermarked, till havet, til restauranger.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-07


3 av 10

Marie-louise,
Källby

+
Läget och städningen
-
Att man ska kunna ha kvar rummet när flyget går sent på kvällen. Kunde inte ens erbjuda en toalett.☹️

Bekräftad gäst: 2018-09-01


9 av 10

Amalia,
Borås

+
Fantastisk service!
-

Bekräftad gäst: 2018-08-19


8 av 10

Karin,
Huddinge

+
Välstädat rum, långt och tyst.
-
Egen pool och tillgång till ett låst bagagerum

Bekräftad gäst: 2018-08-18


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

33 omdömen
Utmärkt
 
24
Väldigt bra
 
7
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-07-17

Inlägg av Hanna L

Fantastiskt!

Vi bodde på Varvaras Diamond i två veckor och vi var så nöjda! Managern på hotellet var otroligt proffsig, tillmötesgående och gav ett trevligt och personligt bemötande varje dag. Städningen var oklanderlig, rummet var alltid perfekt städat. Hotellet har ett perfekt läge precis mellan stranden och huvudgatan med barer, tavernor och affärer. En mataffär med bra utbud på det mesta finns på en minuts gångavstånd. Rekommenderas!

 
2016-08-27

Inlägg av 545jeanettef Göteborg, Sverige

Trevligt lägenhetshotell

Trevligt lägenhetshotell ca 4 km utanför Rethymnon. 5 minuters promenad till poolområde och strand. Enkel standard men rent och snyggt. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Poolområdet slitet och inte så inspirerande. Lång sandstrand med solstolar och parasoll. 5 euro för 2 solstolar och parasoll.

 
2016-08-27

Inlägg av AnneHagfors Hagfors

Mysigt ställe för avkoppling

Vi åkte till detta hotell tillsammans med vårt 4-åriga barnbarn. När jag bokade med Apollo missade jag att poolområdet inte låg vid hotellet då de hade en missvisande bild. Senare har jag läst i det finstilta att det står att poolen är gemensam om ligger ca 300m från hotellet. Jag ska erkänna att jag var mycket tveksam hur detta skulle fungera men det blev helt perfekt. Hotellet ligger på en lugn gata med flera hotell och restauranger, en liten idyll med mycket blommor och träd. På hotellet ingår både AC och safeboxen i priset. Vi hade en 1-rumslägenhet. Personalen var trevlig och städningen bra. Poolområdet var trevligt med gott om solstolar som var gratis att låna. Området gränsar till stranden så det var enkelt att gå ner och ta sig ett dopp. Det fanns solstolar på stranden också men de var inte gratis. En trevlig poolbar finns också där. Som sagt en liten idyll för en lugn och trevlig semester. Frukost fanns som tillägg och den intogs på ett grannhotell. Ok frukost men inte mer Dick värd sitt pris.

 
2016-07-11

Inlägg av Karl-Johan E Karlstad, Sverige

Trevligt hotell

Mycket trevligt hotell som ligger nära stranden och nära centrum. I priset ingår wi-fi, AC och värdebox på rummet. Bra städning. Det bästa var nog ändå personalen som var mycket hjälpsam. De ställer upp med råd och tips. Det enda negativa var det gemensamma poolområdet som var tråkigt med slitna solbäddar och parasoller. Lätt felbyggt för det fläktade nästan inget och varma dagar blir luften stillastående. Poolen var "sådär". Toaletterna helt ok.

 
2015-09-01

Inlägg av Piale

Mycket trevligt hotell

Mycket trevligt hotell med fantastiskt trevlig personal som var mycket hjälpsamma när man bad om hjälp och tips inför utflykter. Städning varje dag som var mycket bra! Vi hade en tvårumslägenhet med bra kök, kylskåp med frysfack, microugn, vattenkokare och övrig nödvändig köksutrustning. Aircondition ingick i rumspriset och i vår lägenhet hade vi en AC i varje rum! Värdeskåp (safetybox) ingick också i priset. Mycket snabb och gratis wifi på hela hotellet. En kort promenad gatan ner till stranden med solstolar. Innan man kom ner till stranden fanns ett stort poolområde med en bar som alla hotell på den gatan hade tillgång till. Solstolarna på poolområdet var gratis medans dom kostade 5€/per set med parasoll på stranden. Supermarket med stort utbud fanns några meter ifrån hotellet uppe på gatan. Mysiga och väldigt bra restauranger i närområdet!