1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Rethymno Palace

Dubbelrum

Dubbelrum av varierande standard. De nyrenoverade rummen har inredning i vitt och blått samt dusch och wc i badrummet. Rummen med äldre inredning har heltäckningsmatta och badkar eller dusch samt wc i badrummet. I samtliga rum finns tv med satellitkanaler, kylskåp och strandhanddukar. Gratis luftkonditionering och wifi. Deponering mot avgift. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt eller utsikt mot poolen. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer

Enkelrum

Enkelrum av varierande standard. De nyrenoverade rummen har inredning i vitt och blått samt dusch och wc i badrummet. Rummen med äldre inredning har heltäckningsmatta och badkar eller dusch samt wc i badrummet. I samtliga rum finns tv med satellitkanaler, kylskåp och strandhanddukar. Gratis luftkonditionering och wifi. Deponering mot avgift. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med ett separat sovrum. Extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Litet kylskåp. Gratis luftkonditionering och wifi. Deponering mot avgift. Hårtork, tofflor och badrock. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: Ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Rethymno Palace, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras ovan.
Antal personer: 2-3 personer.