1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Rethymno Palace

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Therese ,
Göteborg

+
Var servicen.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-16


7 av 10

,

+
Trevlig personal
-
Kyparna ignorerade oss när vi satt i matsalen. Frukosten skulle serveras 7.00 men den var onte färdig 7.30

Bekräftad gäst: 2018-09-15


10 av 10

stefan,
trelleborg

+
suverän personal
-
spa avdelning, det som kallas gratis kvart massage den försvann in i betalning för den tid man beställde, så det vill jag kalla lite falsk marknadsföring

Bekräftad gäst: 2018-08-19


8 av 10

Anna-Lena,
Båstad

+
Personalen som ville oss 15 + 8 svenskar till allt väl. God mat.
-
Inte så många gäster från Ryssland.

Bekräftad gäst: 2018-08-11


10 av 10

Christina,
Båstad

+
Personalen var så trevliga och serviceminded. Läget är helt perfekt.
-
Lite fler solstolar vid poolen. Fanns bara kakor o frukt under dagen att äta kunde varit lite mer typ pizzabitar och sandwich.

Bekräftad gäst: 2018-08-11


4 av 10

Mats,
Uddevalla

+
-
Upplysa om att det är svårt att bada i havet, då det är väldigt stora stenformationer man måste kliva över för att komma ut på djupt vatten.

Bekräftad gäst: 2018-08-10


5 av 10

,

+
-
Fungerande luftkonditionering. Personal på hotellet som vågar berätta sanningen om att luftkonditioneringen inte fungerar, vi sa till alla dagar och blev lovade hjälp men ingen sa att det inte fungerade utan att vi skulle vänta en stund. Dålig nattsömn pga detta.

Bekräftad gäst: 2018-07-30


8 av 10

Karin,
Brastad

+
Lugnt ställe. Nära stranden o att solsängarna där var gratis. Go mat o dryck. Mycket prisvärt m all inclusive.
-
Alcogel vid ingångarna till matsalen! Mer bemanning i beachbaren eller mer serviceminded personal. Vi anlände på natten o bokningen sa 3 pers men rummet var förberett för 2!? Andra gången den dagen sa nattportieren. Bättre avstämning kanske läge? De löste det med ett extra rum en natt men blev inte som vi tänkt från start, onödigt.

Bekräftad gäst: 2018-07-28


8 av 10

Tage,
Moss

+
God mat.
-
vi var 4 og ble fordelt på 2 rom og fikk rom langt unna hverandre.

Bekräftad gäst: 2018-07-27


6 av 10

Peter,
Mölndal

+
Fina rum. Bra saltvattenspool. Bra med stor egen gratis parkering. Trevlig hjälpsam personal i reception. Goda efterrätter till middagen. Bra mottagande när vi kom med försenat flyg mitt i natten vid 2 tiden så serverade de club sandvwich med vatten till oss i restaurangen, vilket uppskattades, liksom frukten och vinflaskan på rummet. Hotellet har det mesta du behöver, till och med en shop med badutrustning, dricka, snacks m.m. men är förvånad att det saknas gym eller någon form av träningsutrustning. Finns bordtennis som är gratis, men biljard och fotbollsspel kostar att använda. Tennisbana där det även finns en basketkorg, kostar och är låst med hänglås. Bra att alla solstolar även på stranden är gratis och att AC är gratis vilket ofta kostar extra
-
Mycket störande oljud från möbelskrap från trämöbler på övervåningen mot klinkersgolven som fanns i alla rum. Dåligt ljudisolerade dörrar så mycket oljud från korridor. Betala 2,9 Eur för en flaska vatten (som inte var jättekallt) till middagen kändes snålt. Upptäckte efter några dagar att man kunde ta godare och kallare vatten gratis där man tog juice. Stressad serveringspersonal särskilt på morgonen som inte hann med så man åt inte frukost i lugn och ro. Serveringspersonalen hade svårigheter att bjuda på ett leende. De verkade inte ha fått betalt för att le. Valde halvpension, men hade räckt med frukost eftersom det var rätt tråkig smaklös och torr mat typ storköksmatsalsmat. Tråkigt att det var ca 90 % ryssar på hotellet när vi var där, och några enstaka fransmän och fåtal svenskar. Gillade att sängarna var hårda, men alla kuddarna var för tjocka och hårda. Luftkonditioneringen gick inte att reglera kylan bara hastigheten så de första dagarna var det för varmt även om jag drog ner termostaten till 10 grader hände inget. Kuddar och dålig AC gjorde sömnen dålig. AC blev något bättre mot slutet av veckan. Borde finnas ett enkelt gym med en träningscykel och några hantlar. Ett utegym med utsikt mot havet bredvid tennisbanan skulle nog uppskattas.

Bekräftad gäst: 2018-07-27


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

8 omdömen
Utmärkt
 
5
Väldigt bra
 
2
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-12-14

Inlägg av kropka1111

good food.

Poor standard in my room!!! 3rd floor needs to renovation!!! 3star room that what it is!!! good food...... friendly staff in the restaurant and pool bar...... super Head chef ! ok area..... very expensive SPA......!!!!!

 
2019-04-24

Inlägg av 56carolinet Courbevoie, Frankrike

Notre 2eme maison

Nous sommes actuellement en vacances pour 1 semaine dans l'hôtel et pas besoin d'attendre la fin du séjour pour vous exprimer à quel point nous sommes ravis. Personnel au top de la femme de chambre au serveur réceptionniste et barman dont la majorité parlent français sinon anglais. Ils adorent les enfants( j'ai mon fils de 7 ans avec moi ). A cette période de Pâques l'hôtel est calme et c'est tant mieux car nous sommes privilégiés :on nous salue et on nous appelle par notre prénom. L'hôtel à été rénové en partie et continue de l'être :on assiste à quelques travaux de peinture qui ne gêne en rien le bon fonctionnement de l'hôtel et permettra à l'hôtel d'être flambant neuf pour la période estivale. Les chambres sont spacieuses:Nous avons pris un supplément pour la vue sur la mer pour que notre séjour soit inoubliable (70 ans de ma maman). Nous nous promettons déjà de revenir tant le personnel est attachant. Il y a un spa, un salon de coiffure et de massage. L'hôtel est situé à 45 mens de l'aéroport et dispose d'une plage privée. Petit plus une pataugeoire pour les enfants et une piscine couverte.Pour les activités, rethymnon est à 15 mns de bus qui se prend en face de l'hôtel. Et cerise sur le gateaux:la nourriture est delicieuse:servie sous forme de buffet elle ravira tous les palais et mets en avant le patrimoine culinaire crétois. Que dire de plus, sinon que je recommence vivement...

 
2019-02-16

Inlägg av F5407IP_

Το καλυτερο ξενοδοχειο

Το καλυτερο ξενοδοχειο στην Κρητη τουλαχιστον. Αριστο φαγητο και προσωπικο το οποιο θα ειναι παντα προθυμο να σε βοηθησει με χαμογελαστα προσωπα. Πολυ καθαρα δωματια και οι κοινοχρηστοι χωροι του ξενοδοχειου αποτελουν μια πολυτελη ατμοσφαιρα. Ιδανικο για ξεκουραση, για οικογενειες με παιδια!

 
2019-02-12

Inlägg av Michelle G Saint-Brevin-les-Pins, Frankrike

Vacances en Crète.

Très bel hôtel. Notre chambre comportait une loggia donnant sur la mer, sublime. Une bouteille de vin blanc de Crète pour l’accueil ainsi que fruits et petits gâteaux. Que demander de plus. Grande propreté de tout l’hôtel, ainsi que personnels aux petits soins. Le restaurant très bien et grande variété de plats aussi bien cuisine internationale que crétoise. Grand choix. Nous avons un peu forcé sur les desserts, résultats 2kgs de plus au retour.

 
2019-02-10

Inlägg av Traveler761665 Dunajska Streda, Slovakien

Színvonalas szálloda

2018.szeptemberében töltöttünk el egy csodálatos hetet ebben a kellemes és elegáns szállodában. Nagyon jó a fekvése, közvetlen tengerparti, a felújítoo szobák csodálatosak és kényelmesek, az interiér olyan mint egy botanikus kert, mindenhol a víz csobogása, a buja zöld növényzet, márvány burkolatok és ragyogó tisztaság. A konyhája kitünö, eredeti meditterán. A szálloda és környéke minden igényünket kielégítette, annak ellenére, hogy igényes vagyok. Én csak ajánlani tudom! De amit itt megjegyeznék, hogy ez nem "gyermekbarát" szálloda, csak felnötteknek ajánlom, de itt is inkább az igényesebb és nem a nagyon fiatal korosztálynak.