Kundomdömen om Rethymno Mare Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 314 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
7,5 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Lotta,
Laholm

+
Personalen
-
Dela upp transfern bättre.

Bekräftad gäst: 2019-09-15


7 av 10

Åsa,
Vara

+
Bra mat och trevlig personal. Dock var det inte så stor variation på maten. Trevligt poolområde med lugn atmosfär och bra med variationen med området med rutschkanor. Stor eloge till Maria i Poseidonbaren för fantastisk service.
-
Förbättra stranden som var väldigt stenig och inte så barnvänlig. Hörde talas innan om den långa transfern på 3 tim, ej ok med småbarn. Som tur är fixade vi egen taxibuss fram och tillbaka, annars hade det aldrig gått. Dyrt att förlänga rummet då flyget gick mycket senare än vad som var angivet vid bokningen. Lite slitna rum. Fanns inget bra ställe att fylla på sina egna vattenflaskor utan man fick köpa nya eller fylla på i muggar. Sluta med sugrör i barerna, onödigt med all plast.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


7 av 10

Ninwa ,
Linköping

+
Trevlig personal och hjälpsamma
-
Variation av mat och bättre barnhörna

Bekräftad gäst: 2019-09-07


8 av 10

Leif,
Visby

+
Service personal
-
Badrum 2 stjärnor

Bekräftad gäst: 2019-09-07


9 av 10

Niklas,
Piteå

+
Personalen, matbuffén, städningen. Luftkonditionering ingår. Lugnt och tyst på natten.
-
På Apollos hemsida visas bilder från de Luxe rummen. De flesta rum var betydligt enklare, dock inte dåliga. På ett fyrstjärnigt hotell borde säkerhetsbox ingå i priset.

Bekräftad gäst: 2019-08-24


8 av 10

,

+
-
Stranden behöver städas! Transfertiden bör skrivas ut!

Bekräftad gäst: 2019-08-17


8 av 10

Mikael,
Sverige

+
Maten och den trevliga personalen.
-
Städa markytan även under solsängarna.

Bekräftad gäst: 2019-08-17


10 av 10

Jennie & Mike,
Borås

+
Personalen på hotellet är helt fantastisk. De är fjärde gången vi var där nu. Man kände sig verkligen välkommen. Tack för en fantastisk vecka. Vi kommer garanterat tillbaka så fort vi får chansen
-
Transfer både dit och hem är hemsk. De stämmer inte alls med er hemsida.

Bekräftad gäst: 2019-08-11


7 av 10

Johanna,
Göteborg

+
Varierad mat, trevlig personal, stort, fina pool områden.
-
Wifi funkar inte på rummen. Det står att tillgång finns men stämmer inte. Fungerar enbart på lobbyn. Duschen i badrummen var mindre bra, slitna. Toaletterna var inte så fräscha.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


8 av 10

YH,
Göteborg

+
God mat och personlig service. Det är andra gången vi är på samma hotell. Man känner sig välkommen och personalen är mycket trevlig. Stjärnor som Nikos i restaurangen och Maria i baren. Vi kommer nog välja detta hotell fler gånger.
-
Transfern är en plåga, två till tre timmar är fullständigt orimligt!

Bekräftad gäst: 2019-07-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

568 omdömen
Utmärkt
 
237
Väldigt bra
 
212
Bra
 
71
Mindre bra
 
32
Underkänt
 
16

5 senaste omdömen

2019-06-30

Inlägg av EmmaLiljeqvist Tierp, Sverige

Jättefint hotell

Vi besökte hotellet i juni. Vädret var perfekt. Poolen var varm och det var aldrig problem med att få plats vid poolen fastän vi var 8 personer. God mat och mycket trevlig personal!!! Roliga aktiviteter dagtid! Mycket trappor men det var ändå inget problem. Långt från flygplatsen. Hade jag vetat hur bussresan dit varit hade jag hellre bokat egen transfer dit.

 
2018-09-26

Inlägg av Mats W Västra Frölunda, Sverige

Paradiset

Har tidigare besökt flera hotell på Kreta men detta står i en klass för sig. Tror det var 6:e gången vi tog in på detta hotell. Kunde inte i vår vildaste fantasi föreställa oss det mottagande vi fick. Två särskilt viktiga personer vid detta mottagande var Nikos och Michailis men även övrig personal var underbar. Då jag har en gammal ryggmärgsskada och går på kryckor var det toppen med all den service vi fick, inget verkade omöjligt att lösa. Städningen kunde inte varit bättre och heder åt all personal. Maten var även den bästa tänkbara och det var buffé så vi är övertygade att alla kan hitta något gott varje måltid. Hade all include så det var bara att ta för sig. Blev behandlade som stamgäster vilket vi förmodligen är. Har funnit paradiset på jorden och kommer att återvända dit med största säkerhet. Stort TACK till alla som gjorde vår semester så underbar.

 
2018-08-07

Inlägg av leifroosgardh Ludvika, Sverige

Fantastiskt trevligt hotell!

Personalens gästvänlighet är en 11:a på en 10-gradig skala! Mycket bra och varierande mat, passar alla. Olika teman vissa kvällar. Bra poolområde. Rummen är stora, man kunde dock kanske önska en badrumsdörr som går att stänga. Men vad gör det, rummet är väl ändå bara en förvaringsplats för kläder och en sovande kropp. Åk hit! Det kommer jag och familjen att göra igen.

 
2018-05-13

Inlägg av 770niklasj Ösmo, Sverige

Semester

Bilderna ljög lite men efter att ha fått byta rum var vi väldigt nöjda, verkligen värt pengarna. Trevlig personal, det enda de kan bli bättre på är att tvätta handdukarna så att de inte luktar surt redan när man får dom nya.

 
2017-10-18

Inlägg av Mats W Västra Frölunda, Sverige

Toppenhotell

Har skrivit om detta hotell tidigare men nu har situationen för mig ändrats. Min ryggrad har blivit sämre så jag har svårt med trappor. Det var idealiskt att bo här då det gick utmärkt att komma till restaurang Hermes utan större besvär. Bad om städning när jag åt frukost vilket gjordes till full belåtenhet.Var toppenskönt att kunna vila en stund efter frukosten och veta att rummet var städat vilket verkligen var rent och snyggt. En stor eloge till städerskan för jättefint utfört arbete. Vill även ge Nikos en eloge för servicen i restaurangen, han var en glädjespridare och man var alltid väkommen. Vill passa på att hedra reseptionen för att vi fick titta på ett annat rum om det skulle bli ytterligare försämring av min ryggrad kan jag åka till detta hotell då jag kanske behöver rullstol och det fungerar fick vi se. Ett varmt TACK till all personal som gjorde resan värd sitt pris.