Kundomdömen om Rethymno Mare Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 330 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
7,5 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Mats,
Västra Frölunda

+
Personalen som gjorde allt för oss. Ingenting var omöjligt att ordna.
-
En brygga så att de som jag går med kryckor kan bada i havet. Då jag har en ryggmärgsskada var jag hänvisad till poolen eftersom det låg många stenar i vattnet vid stranden.

Bekräftad gäst: 2019-09-29


7 av 10

Jeanette,
Furuvik

+
Vi uppgraderade till egen pool
-
lite mer variation på snacks/mat i poolbaren. och lite tråkigt för oss som åt middag tidigare att det inte fanns något att äta på kvällen. De surade om man tog med sig från restaurangen

Bekräftad gäst: 2019-09-28


4 av 10

Maria ,
Fide

+
Poolerna och vattenrutschkanorna
-
Ta bort trapporna mycket jobbigt att gå i så mycket trappor .halt poolområde .dålig mat i den andra restaurangen nere sur personal där .hotellet ligger ute i obygden .

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

Ingvar,
Lundsbrunn

+
Bra ordning&reda
-
Mycket halt och farligt runt poolen.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


8 av 10

Ove,
Halmstad

+
trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-09-15


9 av 10

Lotta,
Laholm

+
Personalen
-
Dela upp transfern bättre.

Bekräftad gäst: 2019-09-15


7 av 10

Åsa,
Vara

+
Bra mat och trevlig personal. Dock var det inte så stor variation på maten. Trevligt poolområde med lugn atmosfär och bra med variationen med området med rutschkanor. Stor eloge till Maria i Poseidonbaren för fantastisk service.
-
Förbättra stranden som var väldigt stenig och inte så barnvänlig. Hörde talas innan om den långa transfern på 3 tim, ej ok med småbarn. Som tur är fixade vi egen taxibuss fram och tillbaka, annars hade det aldrig gått. Dyrt att förlänga rummet då flyget gick mycket senare än vad som var angivet vid bokningen. Lite slitna rum. Fanns inget bra ställe att fylla på sina egna vattenflaskor utan man fick köpa nya eller fylla på i muggar. Sluta med sugrör i barerna, onödigt med all plast.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


7 av 10

Ninwa ,
Linköping

+
Trevlig personal och hjälpsamma
-
Variation av mat och bättre barnhörna

Bekräftad gäst: 2019-09-07


8 av 10

Leif,
Visby

+
Service personal
-
Badrum 2 stjärnor

Bekräftad gäst: 2019-09-07


9 av 10

Niklas,
Piteå

+
Personalen, matbuffén, städningen. Luftkonditionering ingår. Lugnt och tyst på natten.
-
På Apollos hemsida visas bilder från de Luxe rummen. De flesta rum var betydligt enklare, dock inte dåliga. På ett fyrstjärnigt hotell borde säkerhetsbox ingå i priset.

Bekräftad gäst: 2019-08-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

579 omdömen
Utmärkt
 
240
Väldigt bra
 
216
Bra
 
75
Mindre bra
 
32
Underkänt
 
16

5 senaste omdömen

2019-09-22

Inlägg av Hannes A

Absolut 3 stjärnigt hotell men inte mer,,,

En av de bättre hotellen när det gäller trevlig och kunnig personal. Animation gruppen ska ha all beröm trots sina små resurser gjorde de sitt bästa. Mångkulturell arbetsstyrka och trevliga. Rummen någorlunda fräscha och rena och bra utsikt över havet. Hotellet ligger endast en timmes körväg från Chanias flygplats vilket är bra. Stranden var liten men ok. Det som man blev mest besviken på var den ljumma skolmaten, den kändes inte fräsch, dålig variation, det fanns inga mat teman och mycket stressande hög musik från morgon till kväll, det uppfattades som att kyparna tävlade i att plocka tallrikarna från borden innan man ens var färdig med maten. Matsals stunden med familjen kändes aldrig avkopplande eller lugn.

 
2019-06-30

Inlägg av EmmaLiljeqvist Tierp, Sverige

Jättefint hotell

Vi besökte hotellet i juni. Vädret var perfekt. Poolen var varm och det var aldrig problem med att få plats vid poolen fastän vi var 8 personer. God mat och mycket trevlig personal!!! Roliga aktiviteter dagtid! Mycket trappor men det var ändå inget problem. Långt från flygplatsen. Hade jag vetat hur bussresan dit varit hade jag hellre bokat egen transfer dit.

 
2018-09-26

Inlägg av Mats W Västra Frölunda, Sverige

Paradiset

Har tidigare besökt flera hotell på Kreta men detta står i en klass för sig. Tror det var 6:e gången vi tog in på detta hotell. Kunde inte i vår vildaste fantasi föreställa oss det mottagande vi fick. Två särskilt viktiga personer vid detta mottagande var Nikos och Michailis men även övrig personal var underbar. Då jag har en gammal ryggmärgsskada och går på kryckor var det toppen med all den service vi fick, inget verkade omöjligt att lösa. Städningen kunde inte varit bättre och heder åt all personal. Maten var även den bästa tänkbara och det var buffé så vi är övertygade att alla kan hitta något gott varje måltid. Hade all include så det var bara att ta för sig. Blev behandlade som stamgäster vilket vi förmodligen är. Har funnit paradiset på jorden och kommer att återvända dit med största säkerhet. Stort TACK till alla som gjorde vår semester så underbar.

 
2018-08-07

Inlägg av leifroosgardh Ludvika, Sverige

Fantastiskt trevligt hotell!

Personalens gästvänlighet är en 11:a på en 10-gradig skala! Mycket bra och varierande mat, passar alla. Olika teman vissa kvällar. Bra poolområde. Rummen är stora, man kunde dock kanske önska en badrumsdörr som går att stänga. Men vad gör det, rummet är väl ändå bara en förvaringsplats för kläder och en sovande kropp. Åk hit! Det kommer jag och familjen att göra igen.

 
2018-05-13

Inlägg av 770niklasj Ösmo, Sverige

Semester

Bilderna ljög lite men efter att ha fått byta rum var vi väldigt nöjda, verkligen värt pengarna. Trevlig personal, det enda de kan bli bättre på är att tvätta handdukarna så att de inte luktar surt redan när man får dom nya.