1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Rethymno Mare Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
7,5 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10

10 senaste omdömen


6 av 10

Petri,
Eskilstuna

+
Servicen,drinkarna.
-
Krydda maten!

Bekräftad gäst: 2018-10-08


8 av 10

Ulf,
Uppsala

+
Den fantastiska personalen.Alltid vänliga alltid god service
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


8 av 10

Theresa ,
Enköping

+
-
Bättre alternativ på alcoholfria drinkar

Bekräftad gäst: 2018-09-24


7 av 10

Frida ,
Gävle

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2018-09-24


10 av 10

Mats,
Västra Frölunda

+
Det mottagande vi fick. Man kände sig verkligen välkommen.
-
Vattnet invid stranden var stenig och jag har svårt att gå så det blev besvärligt att bada i havet.

Bekräftad gäst: 2018-09-23


1 av 10

Philip,
Malmö

+
Personalen som jobbade i restaurangerna och i barerna på hotellet.
-
Försöka tillgodo se kundernas önskemål. Rusta upp familjerummen, vårt rum var smursigt och äckligt. Handdukarna var smutsiga som vi fick, det fanna hål i lakanet, delar av AC:n trillade av och kunde ha träffat vår 6-månaders bebis, vattenkokaren och hårfönen kunde man inte alls använda pga dom var så smutsiga. Hissarna var dåliga.

Bekräftad gäst: 2018-09-21


9 av 10

Monica,
Visby

+
Att få ha egen pool.
-
Nyare bilder på hotellet på hemsidan.

Bekräftad gäst: 2018-09-15


9 av 10

,
Stockholm

+
Servicen från personalen, buffén, poolbaren, utsikten
-
Markplattorna runt poolen måste bytas ut. Varje dag var det någon gäst som halkade och slog sig då underlaget blev snorhalt så fort det blev blött. En i vårt sällskap slog sig så illa att läkare var tvungen att tillkallas. Dörrarna till hotellrummen är väldigt tunna och det blir extremt lyhört och svårt att sova när det spelas hög musik på hotellet och andra gäster är fulla och högljudda i korridorerna. Vi hade endast ett ledigt vägguttag i rummet, fler än så bör man kunna förvänta sig i ett trippelrum. Endast en nyckel till ett rum med 3 personer är alldeles för lite. Kylskåpet på rummet går på samma el som övriga uttag i rummet = stängs av så fort man tar med sig nyckeln och går från rummet, vilket innebär att inget kan förvaras i kylen dagtid.

Bekräftad gäst: 2018-09-15


8 av 10

Ingrid,
Uppsala

+
Mycket trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


7 av 10

Henrik,
Borås

+
Nikos
-
Ändra på hemsidan , 1,1 mil till centrum,

Bekräftad gäst: 2018-09-09


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

496 omdömen
Utmärkt
 
206
Väldigt bra
 
190
Bra
 
60
Mindre bra
 
27
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2018-09-26

Inlägg av Mats W Västra Frölunda, Sverige

Paradiset

Har tidigare besökt flera hotell på Kreta men detta står i en klass för sig. Tror det var 6:e gången vi tog in på detta hotell. Kunde inte i vår vildaste fantasi föreställa oss det mottagande vi fick. Två särskilt viktiga personer vid detta mottagande var Nikos och Michailis men även övrig personal var underbar. Då jag har en gammal ryggmärgsskada och går på kryckor var det toppen med all den service vi fick, inget verkade omöjligt att lösa. Städningen kunde inte varit bättre och heder åt all personal. Maten var även den bästa tänkbara och det var buffé så vi är övertygade att alla kan hitta något gott varje måltid. Hade all include så det var bara att ta för sig. Blev behandlade som stamgäster vilket vi förmodligen är. Har funnit paradiset på jorden och kommer att återvända dit med största säkerhet. Stort TACK till alla som gjorde vår semester så underbar.

 
2018-08-07

Inlägg av leifroosgardh Ludvika, Sverige

Fantastiskt trevligt hotell!

Personalens gästvänlighet är en 11:a på en 10-gradig skala! Mycket bra och varierande mat, passar alla. Olika teman vissa kvällar. Bra poolområde. Rummen är stora, man kunde dock kanske önska en badrumsdörr som går att stänga. Men vad gör det, rummet är väl ändå bara en förvaringsplats för kläder och en sovande kropp. Åk hit! Det kommer jag och familjen att göra igen.

 
2018-05-13

Inlägg av Niklas J

Semester

Bilderna ljög lite men efter att ha fått byta rum var vi väldigt nöjda, verkligen värt pengarna. Trevlig personal, det enda de kan bli bättre på är att tvätta handdukarna så att de inte luktar surt redan när man får dom nya.

 
2017-10-18

Inlägg av Mats W Västra Frölunda, Sverige

Toppenhotell

Har skrivit om detta hotell tidigare men nu har situationen för mig ändrats. Min ryggrad har blivit sämre så jag har svårt med trappor. Det var idealiskt att bo här då det gick utmärkt att komma till restaurang Hermes utan större besvär. Bad om städning när jag åt frukost vilket gjordes till full belåtenhet.Var toppenskönt att kunna vila en stund efter frukosten och veta att rummet var städat vilket verkligen var rent och snyggt. En stor eloge till städerskan för jättefint utfört arbete. Vill även ge Nikos en eloge för servicen i restaurangen, han var en glädjespridare och man var alltid väkommen. Vill passa på att hedra reseptionen för att vi fick titta på ett annat rum om det skulle bli ytterligare försämring av min ryggrad kan jag åka till detta hotell då jag kanske behöver rullstol och det fungerar fick vi se. Ett varmt TACK till all personal som gjorde resan värd sitt pris.

 
2017-09-30

Inlägg av Susann L Orsa, Sverige

All inclusive

Fint lugnt trevligt hotell. Sola, bada, äta, vila perfekt för par. Ligger en bit från staden så man måste ta taxi eller buss om man vill Shoppa. Men det är istället tyst och lugnt. Sköna sängar väl fungerande AC. Lätt underhållning på kvällen. Solsängar på stranden ingår i all inclusive. Snackbar på stranden.