1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Rethymno Mare Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
7,5 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
6,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Joakim,
Härryda

+
Personalen
-
Stenig strand svårt att gå i, röja en gång så man kan gå i.

Bekräftad gäst: 2019-05-19


9 av 10

,

+
Personalen, maten och animation teamet!
-
Städningen kunde förbättras. Fanns t.ex. mycket damm under sängen.

Bekräftad gäst: 2019-05-18


6 av 10

Maria,
Stockholm

+
Fantastisk utsikt och bra utbud av pooler.
-
Upprustning av badrum, bättre grundstädning av rummet (inga högar med dammtussar) Inköp av nya pingisrackets/tennisbollar, hela sandhinkar till lekplatsen - det skulle öka upplevelsen av hotellet!

Bekräftad gäst: 2019-05-04


9 av 10

Gabriel,
Bollnäs

+
Gudomlig service och personal! Hade först ett vanligt dubbelrum men det låg längst bort i hotelldelen så betalade 160 euro och fick ett deluxerum. Hit kommer vi att åka fler gånger!
-

Bekräftad gäst: 2019-05-04


10 av 10

Jan,
Stockholm

+
Den fantastiska buffén och den trevliga personalen
-
Att man städar bättre på rummen. Dammar runt golvlister och under sängen.

Bekräftad gäst: 2019-05-04


8 av 10

Katarzyna,
Stockholm

+
Service och matt
-

Bekräftad gäst: 2019-04-27


6 av 10

Petri,
Eskilstuna

+
Servicen,drinkarna.
-
Krydda maten!

Bekräftad gäst: 2018-10-08


8 av 10

Ulf,
Uppsala

+
Den fantastiska personalen.Alltid vänliga alltid god service
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


8 av 10

Theresa ,
Enköping

+
-
Bättre alternativ på alcoholfria drinkar

Bekräftad gäst: 2018-09-24


7 av 10

Frida ,
Gävle

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2018-09-24


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

515 omdömen
Utmärkt
 
213
Väldigt bra
 
197
Bra
 
63
Mindre bra
 
29
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2018-09-26

Inlägg av Mats W Västra Frölunda, Sverige

Paradiset

Har tidigare besökt flera hotell på Kreta men detta står i en klass för sig. Tror det var 6:e gången vi tog in på detta hotell. Kunde inte i vår vildaste fantasi föreställa oss det mottagande vi fick. Två särskilt viktiga personer vid detta mottagande var Nikos och Michailis men även övrig personal var underbar. Då jag har en gammal ryggmärgsskada och går på kryckor var det toppen med all den service vi fick, inget verkade omöjligt att lösa. Städningen kunde inte varit bättre och heder åt all personal. Maten var även den bästa tänkbara och det var buffé så vi är övertygade att alla kan hitta något gott varje måltid. Hade all include så det var bara att ta för sig. Blev behandlade som stamgäster vilket vi förmodligen är. Har funnit paradiset på jorden och kommer att återvända dit med största säkerhet. Stort TACK till alla som gjorde vår semester så underbar.

 
2018-08-07

Inlägg av leifroosgardh Ludvika, Sverige

Fantastiskt trevligt hotell!

Personalens gästvänlighet är en 11:a på en 10-gradig skala! Mycket bra och varierande mat, passar alla. Olika teman vissa kvällar. Bra poolområde. Rummen är stora, man kunde dock kanske önska en badrumsdörr som går att stänga. Men vad gör det, rummet är väl ändå bara en förvaringsplats för kläder och en sovande kropp. Åk hit! Det kommer jag och familjen att göra igen.

 
2018-05-13

Inlägg av 770niklasj Ösmo, Sverige

Semester

Bilderna ljög lite men efter att ha fått byta rum var vi väldigt nöjda, verkligen värt pengarna. Trevlig personal, det enda de kan bli bättre på är att tvätta handdukarna så att de inte luktar surt redan när man får dom nya.

 
2017-10-18

Inlägg av Mats W Västra Frölunda, Sverige

Toppenhotell

Har skrivit om detta hotell tidigare men nu har situationen för mig ändrats. Min ryggrad har blivit sämre så jag har svårt med trappor. Det var idealiskt att bo här då det gick utmärkt att komma till restaurang Hermes utan större besvär. Bad om städning när jag åt frukost vilket gjordes till full belåtenhet.Var toppenskönt att kunna vila en stund efter frukosten och veta att rummet var städat vilket verkligen var rent och snyggt. En stor eloge till städerskan för jättefint utfört arbete. Vill även ge Nikos en eloge för servicen i restaurangen, han var en glädjespridare och man var alltid väkommen. Vill passa på att hedra reseptionen för att vi fick titta på ett annat rum om det skulle bli ytterligare försämring av min ryggrad kan jag åka till detta hotell då jag kanske behöver rullstol och det fungerar fick vi se. Ett varmt TACK till all personal som gjorde resan värd sitt pris.

 
2017-09-30

Inlägg av Susann L Orsa, Sverige

All inclusive

Fint lugnt trevligt hotell. Sola, bada, äta, vila perfekt för par. Ligger en bit från staden så man måste ta taxi eller buss om man vill Shoppa. Men det är istället tyst och lugnt. Sköna sängar väl fungerande AC. Lätt underhållning på kvällen. Solsängar på stranden ingår i all inclusive. Snackbar på stranden.