1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Minos Mare Royal

  • Strandnära
  • Frukostbuffé ingår

Välkommen till Minos Mare Royal! Här bor du i fina rum nära den härliga stranden i Platanes, öster om Rethymnon stad. Platanes centrum med restauranger och butiker ligger på ett par minuters gångavstånd.

Missa inte! Just nu får du boka tidigt-rabatt när du bokar detta hotell för sommaren. Rabatten är redan avdragen i priset.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Superiorrum för 1-3 personer. Deluxerum för 2-3 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Servicen och det lilla extra som personalen alltid gjorde
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 307 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 250 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Minos Mare Royal har ett fint poolområde med en stor pool och en separat barnpool. Gratis solstolar och parasoller. Gratis handduksservice. Poolbar och lobbybar.

Bufférestaurang och à la carte-restaurang. Vårdad klädsel krävs. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Gym. Gratis bordtennis. Biljard mot avgift. Spa och skönhetssalong. Lekplats. Reception dygnet runt. Tvättservice mot avgift. Avstånd till centrum avser Platanes, cirka 5 kilometer öster om Rethymnon Stad.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg.