1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Minos Mare

  • Strandnära
  • All inclusive
  • Stort och trivsamt poolområde

All Inclusive-hotellet Minos Mare gör ett härligt och luftigt intryck med väl tilltagna ytor för reception, restaurang och café. Det stora poolområdet vetter mot stranden, så du kan lätt varva söta dopp med salta. Mysigt är också att bo nära det riktiga Kreta med vinodlingar och getter runt knuten.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Maten, mycket att välja på! Vällagat och väldigt gott.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 307 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 350 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Minos Mare ligger i Platanes och bjuder på ett stort poolområde med separat barnpool, pool-/snackbar samt gratis solstolar och parasoller. Poolområdet vetter direkt mot stranden där det finns solstolar och parasoller mot avgift. Pool- och strandhanddukar mot deposition. Internethörna mot avgift i receptionen. Gratis wifi på allmänna ytor.

På hotellet finns en bufférestaurang som ingår i All Inclusive-konceptet. Det finns också en à la carte-restaurang mot avgift. För att besöka restaurangerna inom hotellets område krävs vårdad klädsel. Hotellområdet sträcker sig ner till stranden, men då det är ett stort området kan du bo upp till 200 meter från stranden. Avstånd till centrum avser Platanes, ca 5 km öster om Rethymnon. Lokal trafik.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

- Frukostbuffé, kl. 7.30-10.30.
- Lunchbuffé, kl. 13.00-15.00.
- Middagsbuffé, kl. 19.00-21.30.
- Glass, kl. 10:00 - 18:00.
- Snacks, kl. 11.00-17.00.
- Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 12.00-23.00.
- Dag- och kvällsunderhållning.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller fram till dess gästen lämnar hotellet på avresedagen.