Kundomdömen om Marva

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,4 av 10 baserat på 91 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,4 / 10
Städning
 
6,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,5 / 10
Faciliteter
 
5,4 / 10
Mat och dryck
 
4,4 / 10
Rum/lägenhet
 
6,0 / 10
Service
 
6,4 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
lungt läge trevlig personal
-
trappräcken till plan 2 vid 13 o 14

Bekräftad gäst: 2019-10-20


8 av 10

+
Mycket trevlig service och trevlig trädgård och poolområde för att vara ett så pass litet hotell.
-
Bättre karta på vägbeskrivning från bussen. Skriv även in i er folder att det faktiskt finns en liten poolbar som serverar lättare rätter, dryck etc. Blev för oss en positiv överraskning.

Bekräftad gäst: 2019-10-20


7 av 10

+
Wi-Fi fungerade bra.
-
Skriv gärna på hotellbeskrivningen att Wi-Fi fungerar utmärkt i rummen och att det finns lite dryck och mat att köpa vid poolen. -städningen var väl inte direkt bra, smutsigt på väggarna och listerna på golvet, ger ju inget fräscht intryck. Gärna mörkläggningsgardiner i 1-rumslägenheterna, bara en ljus tunn gardin att dra för.

Bekräftad gäst: 2019-10-19


7 av 10

+
Lugnt läge, trevlig personal
-
Hamnade i ett rum under en trapp mellan två hus där man inte ens såg en gnutta sol. Det rummet borde inte använts. Eftersom vi skulle vara där 2 veckor fick vi byta rum efter 8 dagar.

Bekräftad gäst: 2019-10-19


5 av 10

+
Bra läge, nära till affärer, huvudgatan med restauranger och caféer, buss-och tågstation och även ganska nära till stranden. Stämningen på hotellet var familjär, och det var avslappnat att sitta vid poolen, fanns alltid platser.
-
Rummet hade ingen mörkläggning, och lamporna utanför var tända hela natten, vilket störde sömnen. Det var också mycket mygg på rummet, man borde sanera och spraya så att man får bort dessa. Rökning på balkongerna bör förbjudas.

Bekräftad gäst: 2019-10-18


3 av 10

+
-
Bättre pool, samt i beskrivningen står de liten gräsmatta med fontän men de fanns ingen fontän, inget att rekommendera för barnfamilj

Bekräftad gäst: 2019-10-13


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-11


9 av 10

+
Nära centrum
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


4 av 10

+
Lugnt område
-
Städning av rummet skedde tre gånger byte av dusch handdukar borde ske minst en gång vi hade samma hela veckan.

Bekräftad gäst: 2019-09-07


5 av 10

+
Bra läge. Mycket bra Wifi.
-
Rengöra poolen. Några hyllor i rummet som underlättar att packa upp. Hylla i badrummet som man kan ställa exempelvis sin necessär. Det står i Apollos beskrivning av hotellet att det är städning 5 ggr/ vecka men vi fick städat 3 ggr. När man ska lägga toapapper i en hink bredvid så ska den tömmas varje dag av hygieniska skäl. Vi kom på fredag eftermiddag o fick städat första gången på måndagen. Vid vår ankomst till hotellet blev vi avsläppt en bit ifrån o vår chaufför pekade lite diffust att åt det hållet ligger hotellet. Vi var 3 par som skulle till hotellet o ingen hittade. Det var en vänlig man som frågade vart vi ska o visade vägen. Skriv i hotellets beskrivning att man får gå en bit med sitt bagage.

Bekräftad gäst: 2019-08-31


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

102 omdömen
Utmärkt
 
48
Väldigt bra
 
26
Bra
 
15
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2019-10-14

Inlägg av Scorpio1075 Malmö, Sverige

Behöver bättring

Detta är ett litet familjeägt hotel med centralt lungt läge. Man når strand och centrum på max 10 minuters promenad. Det finns en pool, lite solstolar och barservice. Reception finns men är som brukligt i Grekland, sällan bemannad. Lägenheterna är väldigt små och trånga. Dusch/toalett likaså. Det är inte särskilt välstädat vilket sannolikt beror på att städning endast utfördes 3 gånger under vår vecka. Nya badlakan får man knappt. Deras egen beskrivning om när det ska städas och bytas badlakan stämmer inte. Och ni som varit i Grekland tidigare vet att man ska slänga sitt toalettpapper bredvid i en korg, och om man då inte tömmer den varje dag så blir det mindre trevligt. De behöver ju inte städa oftare men de måste verkligen tömma korgen varje dag. Hotellets trädgård behöver skötas om, det saknas plattor, mycket risiga växter och annat. Hade detta hotellet skött sin omgivande trädgård samt städat oftare hade betyget klart blivit bättre. Så lite kan göra så mycket. Jag hoppas att familjen Marva rycker upp sig och fixar det. Gratis, mycket bra wi-fi och luftkonditionering finns.

 
2018-01-27

Inlägg av Britt-Marie W

Litet hotell

Litet lägenhets hotell i ett bostadsområde En helt ok pool nära till affär och nära till huvudgatan och busshållplats om man vill åka ner till Rethymnon Vänlig personal som vi bara såg då dom städade ny insatt luftkonditionering som var ett plus då det var varmt då vi var där Inget för den som vill ha det lyxit på semestern Vi var nöjda och kommer gärna tillbaka

 
2017-07-30

Inlägg av JohanP1251 Mjolby, Sverige

En semestertripp med barnen o morförälder

Ett lägenhetshotell en bit utanför Rythmonen, ett litet samhälle med trevliga restauranger och närhet till Lidl för här på Marva saknas restaurang och bar. Tvårumslägenheten som vi bodde på första veckan var av enklare klass (duschdraperi) jämfört med studio med duschdörrar. Lgh har en liten balkong jämfört med studion. Här finns kyl med frysfack o spisplatta, saknas ugn o micro. Städning sker en gång i veckan och handdukar detsamma. En litet trevlig poolområde då det är ett fåtal lgh så räcker den till. Ca 1 km till havet med möjlighet att hyra solstol o restaurang, busshållplats 400 m bort och då ca 15 min till Rythmonen.

 
2017-06-08

Inlägg av Sven I

Herr

Har aldrig bott på något liknande,totalt nergånget.Ägaren verkade totalt ointresserad städning en gång i veckan.Allt verkande besvärligt,varför kommer ni hit för.Sängarna var så dåliga att man knappt tog sig upp på morgonen då musklerna i ryggen var i inbördeskrig.Avloppet i duschen var igensatt så jag fick rensa, varmvattenkranen rann så vi fick kalla på rörmockaren som kom först på torsdagen. Varmvatten fans det bara sent på eftermiddagen så då var till och va snabbt hem och duscha.ingen siesta

 
2014-08-11

Inlägg av G G Sverige

Trevligt ställe att bo på!

Jag bodde i Marwa Apartments-Studios år 2013, hamnade där genom ospecifierad resa och det var inte så illa som jag trodde det skulle vara - utan, det var trevligt! En trevlig värdfamilj fanns på plats, de bodde där själva i nära anslutning. Det var avslappnat och familjevänligt när jag var där iallafall - skön stämning helt enkelt. Lidl fanns också på promenadavstånd, vilket var uppskattat. Restauranger finns också i närheten, jag kan varmt rekommendera "Logari Taverna - Cretan Dishes from wooden oven, quality & taste 1989" - bra priser och mycket god mat. Trevlig frisör salong finns också, "Coiffure" (svart & gul-slogan) . Det var en liten bit att gå till stranden men inte för långt bort, annars finns en pool vid lägenheterna med solstolar. Poolen var alltid ren, likaså gården. Det fanns även en minibar i gården, dvs. i det gemensamma utrymmet. Kollektivtrafik finns också i närheten om en skulle vilja ta bussen in till stan.