1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Ariadne

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,3 / 10
Städning
 
7,3 / 10
Service
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
6,7 / 10
Mat och dryck
 
5,9 / 10
Rum/lägenhet
 
6,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Nathalie,
Stockholm

+
Personalen och läget
-

Bekräftad gäst: 2019-06-15


5 av 10

,

+
Rent och bra läge.
-
Bättre sängar som inte knakar. Kanske em bäddmadrass. Mycket dålig bar på hotellet.som ont var inbjudande. Gör den mer gästvänlig. Mycket dålig frukost. Inte en enda tex grönsak trots att det finns i överflöd på kreta. Litet utbud som de inte fyllde på.Små grekiska hotell brukar vara familjära. Jag har varit i Grekland och dess öar ca 30 ggr och detta hotell var inte familjärt och gästvänliga trots en sådan beskrivning.

Bekräftad gäst: 2019-06-14


10 av 10

Anneli ,
Skellefteå

+
Närheten till stranden, goda förbindelser med buss till Rethymnon stad. Trevlig personal på hotellet.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-07


7 av 10

Johanna,
Sundsvall

+
Litet, familjärt och lugnt. God service på alla sätt.
-
Lite mer varierad mat. Fler galgar/lådor med möjlighet att kunna packa upp väskan och förvara kläder.

Bekräftad gäst: 2019-06-07


4 av 10

,
Uppsala

+
Poolen och trädgård
-
Bättre mat samt varm mat. Fick ljummen club sandwich och hamburgare och de var mindre gott.

Bekräftad gäst: 2019-06-01


8 av 10

,

+
Trevlig och hjälpsam personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-13


10 av 10

Carina,
Örebro

+
-
Wifi på rummen/lgh

Bekräftad gäst: 2018-10-13


6 av 10

,

+
Läget och det lilla formatet
-
Frukost måste förbättras och det bör inte erbjudas halvpension för även om middagen var billig så var den inte värd pengarna

Bekräftad gäst: 2018-10-06


10 av 10

Elisabeth,
Valbo

+
Läget, när vi väl kom dit. Ca 2.5 timme i buss. Skriv istället i beskrivningen, tiden till sista hotellet och inte första stoppet. Man kan då välja taxi om man vet tiden. Läget var nära till affärer, restauranger och havet. Fint lugnt och rent poolområde. Ingen paxning av solstolarna.
-
Frukosten behövs förbättras, ex med färska frukter o mer grönt. Variera brödet och smörgåsmaten. Koka inte äggen så länge, gröna gulor. Lägg på en bäddmadrass så inte sängarna är så hårda. Hyr ut handdukar att ta med till poolen och havet.

Bekräftad gäst: 2018-10-05


9 av 10

Jørgen og Bente,
Roskilde Danmark

+
Rigtige søde og flinke mennesker, hjælpsomme. Hotellet ligger godt midt i byen, dejlig pool område, rent og pænt.
-
Sengene kunne godt skiftes ud, de knager meget

Bekräftad gäst: 2018-10-05


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

84 omdömen
Utmärkt
 
48
Väldigt bra
 
25
Bra
 
7
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2017-07-31

Inlägg av pimman Oskarström, Sverige

Bra och lugnt hotell

Trevlig personal på hotellet, väldigt enkla rum men helt ok. Enkel frukost. Läget var bra, ca 300 m till stranden. Och det tog ca 15-20 minuter med buss till Rethymno. Det som var negativt med hotellet som vi upplevde var de hårda sängarna.

 
2017-06-17

Inlägg av Sophia P Göteborg, Sverige

Perfekt!!

Ett av de finaste hotellen jag har bott på! Personalen blev som vänner. Det blev nästan lite känslosamt att lämna efter en vecka. Det första hotellet där vi blev kramade av personalen när vi skulle åka hem. Hotellets standard var jättefin. En stor fin pool, fina fräscha rum, och låg i ett fint område. Frukosten var helt okej. Det erbjöds olika varje dag. Det var allt ifrån ägg, bacon, korv, bröd, frukt, ost, yoghurt och flingor. Jag som är vegan åt bröd, frukt och köpte med mig vegan ost och sojamjölk i en supermarket i närheten. Det ända minuset var att det var en bit till själva Rethymnon stan. Man skulle kunna gå men det skulle tagit väldigt långtid. Men det var väldigt smidigt att köpa bussbiljetter på en taverna och sedan ta lokalbussen till stan. Tog några minuter. Eller även ta taxi. Vi betalade runt €9 för taxi in till centrum. Har redan börjat planera min nästa resa till hotellet.

 
2015-09-13

Inlägg av Mirpal Svenljunga, Sverige

Helt ok mellanklasshotell

Besökte detta hotell i början av September 2015. Servicen var bra. Personalen var alltid glada och tillmötesgående.Fint litet poolområde där det alltid fanns lediga solstolar. Om man hellre tog sig till stranden så låg den bara 200-300 meter från hotellet. Frukosten som serverades mellan 8:00-10:00 var bra och höll en mätt lagom till lunch. Min man och jag hade en lägenhet på 1 rum och kokvrå som funkade helt ok för ett par som inte har stora krav ,en säng,dusch, kylskåp och kokmöjligheter så klarade man sig bra. Ville man äta ute på restaurang så fanns det flera matställen utmed den livliga och trafikerade huvudgatan där hotellet låg.Vill man handla mat så var inte livsmedelsbutiken Lidl så långt bort. Vi hyrde bil dock och körde runt och hittade våra egna smultronställen. Enda nackdelen med rummet var att den vette mot en restaurang/pub eller liknande och de spelade musik och hade livespelningar ganska så sent in på kvällen,men efter en heldag med utflykter och strapatser så kunde man utmattad somna till i sängen trots allt. Vi vill ändå ge ett extra plus till den vänliga personalen som lät oss behålla handdukarna och låna duschen på källarplan, då vi hade en sen avresa hem.

 
2019-06-17

Inlägg av cretachania2019

Great holiday in a beautiful hotel with magnificant staff

I've just turn back from a beautiful holiday at this hotel. It looks amazing and it is very clean. The staff is very nice and full of hospitality. For this reason I would like to say thanks you to Mister Dimitri, Madame Evanghelia and Madame Raili. The food was also good and every day prepared fresh. Location of the hotel is very good as well. The hotel has also a very nice swimming pool where you can refresh from a hot day at the sea. The room are big and you can even have a dormitory.

 
2019-05-25

Inlägg av JamesB10702

Phenomenal!

Honestly could not have asked for better customer service, constant smiles constant conversation... Georgia was on night shift one night so in true British spirit I kept her company drinking Long Island iced teas (which she made amazing) until she finished (7am which wasn’t good for me ha ha). All in all the whole staff are amazing! The hotel clean and tidy and one thing I did notice which was amazing was the uniform! Very very smart!