1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Ariadne

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,1 / 10
Städning
 
7,0 / 10
Service
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
6,4 / 10
Mat och dryck
 
5,6 / 10
Rum/lägenhet
 
6,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,5 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

,

+
Trevlig och hjälpsam personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-13


10 av 10

Carina,
Örebro

+
-
Wifi på rummen/lgh

Bekräftad gäst: 2018-10-13


6 av 10

,

+
Läget och det lilla formatet
-
Frukost måste förbättras och det bör inte erbjudas halvpension för även om middagen var billig så var den inte värd pengarna

Bekräftad gäst: 2018-10-06


10 av 10

Elisabeth,
Valbo

+
Läget, när vi väl kom dit. Ca 2.5 timme i buss. Skriv istället i beskrivningen, tiden till sista hotellet och inte första stoppet. Man kan då välja taxi om man vet tiden. Läget var nära till affärer, restauranger och havet. Fint lugnt och rent poolområde. Ingen paxning av solstolarna.
-
Frukosten behövs förbättras, ex med färska frukter o mer grönt. Variera brödet och smörgåsmaten. Koka inte äggen så länge, gröna gulor. Lägg på en bäddmadrass så inte sängarna är så hårda. Hyr ut handdukar att ta med till poolen och havet.

Bekräftad gäst: 2018-10-05


9 av 10

Jørgen og Bente,
Roskilde Danmark

+
Rigtige søde og flinke mennesker, hjælpsomme. Hotellet ligger godt midt i byen, dejlig pool område, rent og pænt.
-
Sengene kunne godt skiftes ud, de knager meget

Bekräftad gäst: 2018-10-05


7 av 10

Roger,
Jönköping

+
Läget och städningen.
-
Frukosten kunde ha ett lite större utbud.

Bekräftad gäst: 2018-09-15


8 av 10

Jessica,
Huddungeby

+
närheten till restauranger, strand och shopping
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


5 av 10

Pia-Lena,
Ljungby

+
-
Bäddmadrasser!

Bekräftad gäst: 2018-09-09


9 av 10

,

+
Mycket trevlig personal samt ägare
-
Lite bättre sängar de knarrade förskräckligt. Som alla sängar i Grekland var de hårda. Kanske något mjukare sängar. Men doften ifrån avloppet var inte rolig alls, så bättre avlopp.

Bekräftad gäst: 2018-09-08


9 av 10

,

+
-
Dålig frukost

Bekräftad gäst: 2018-09-08


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

81 omdömen
Utmärkt
 
46
Väldigt bra
 
24
Bra
 
7
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2017-07-31

Inlägg av pimman Oskarström, Sverige

Bra och lugnt hotell

Trevlig personal på hotellet, väldigt enkla rum men helt ok. Enkel frukost. Läget var bra, ca 300 m till stranden. Och det tog ca 15-20 minuter med buss till Rethymno. Det som var negativt med hotellet som vi upplevde var de hårda sängarna.

 
2017-06-17

Inlägg av Sophia P Göteborg, Sverige

Perfekt!!

Ett av de finaste hotellen jag har bott på! Personalen blev som vänner. Det blev nästan lite känslosamt att lämna efter en vecka. Det första hotellet där vi blev kramade av personalen när vi skulle åka hem. Hotellets standard var jättefin. En stor fin pool, fina fräscha rum, och låg i ett fint område. Frukosten var helt okej. Det erbjöds olika varje dag. Det var allt ifrån ägg, bacon, korv, bröd, frukt, ost, yoghurt och flingor. Jag som är vegan åt bröd, frukt och köpte med mig vegan ost och sojamjölk i en supermarket i närheten. Det ända minuset var att det var en bit till själva Rethymnon stan. Man skulle kunna gå men det skulle tagit väldigt långtid. Men det var väldigt smidigt att köpa bussbiljetter på en taverna och sedan ta lokalbussen till stan. Tog några minuter. Eller även ta taxi. Vi betalade runt €9 för taxi in till centrum. Har redan börjat planera min nästa resa till hotellet.

 
2015-09-13

Inlägg av Mirpal Svenljunga, Sverige

Helt ok mellanklasshotell

Besökte detta hotell i början av September 2015. Servicen var bra. Personalen var alltid glada och tillmötesgående.Fint litet poolområde där det alltid fanns lediga solstolar. Om man hellre tog sig till stranden så låg den bara 200-300 meter från hotellet. Frukosten som serverades mellan 8:00-10:00 var bra och höll en mätt lagom till lunch. Min man och jag hade en lägenhet på 1 rum och kokvrå som funkade helt ok för ett par som inte har stora krav ,en säng,dusch, kylskåp och kokmöjligheter så klarade man sig bra. Ville man äta ute på restaurang så fanns det flera matställen utmed den livliga och trafikerade huvudgatan där hotellet låg.Vill man handla mat så var inte livsmedelsbutiken Lidl så långt bort. Vi hyrde bil dock och körde runt och hittade våra egna smultronställen. Enda nackdelen med rummet var att den vette mot en restaurang/pub eller liknande och de spelade musik och hade livespelningar ganska så sent in på kvällen,men efter en heldag med utflykter och strapatser så kunde man utmattad somna till i sängen trots allt. Vi vill ändå ge ett extra plus till den vänliga personalen som lät oss behålla handdukarna och låna duschen på källarplan, då vi hade en sen avresa hem.

 
2018-09-27

Inlägg av 260oscari

Average hotel

Great service. Extremely bad wifi. Hard beds. Bad AC. But overall good enough experience for the price. Can recommend if you wanna live here for a cheaper price. Location is also a plus. Lots of restaurants nearby. And just 2 minutes walk to the beach.

 
2018-09-20

Inlägg av AnnikaDS

Good stay there

We stayed there for four nights. We had an apartment with a kitchen, a balcony and two separate baths. The beds were very hard and sometimes the toilets didn't work correctly. The pool area is in the middle of the hotel and was very nice. We had a good stay there.