1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Summertime

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Per,
Södertälje

+
Nära till strand och livsmedel
-
kan inte komma på något just nu

Bekräftad gäst: 2018-10-19


9 av 10

,

+
Stora rum
-
Frukost

Bekräftad gäst: 2018-10-19


8 av 10

,

+
Fräscht och modernt
-
Personal tillgänglig i receptionen under öppettiderna

Bekräftad gäst: 2018-10-14


10 av 10

Alexandra ,
Sverige

+
Fint och fräsch!! Poolen var fantastisk. Rum 203 hade ett helt perfekt läge med kvällssol och nära allt.
-
En receptionist som faktiskt står i receptionen så att man slipper leta efter bartender, spatjejerna, vaktmästaren etc. Hade varit fint med lite krokar på rummen så man hade kunnat hänga upp jackor och liknande.

Bekräftad gäst: 2018-10-13


6 av 10

Roger ,
Bollebygd

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2018-10-13


8 av 10

,

+
Rymligt, både rummet och badrummet.
-
Pytteliten handtvål som tog slut på två dagar, fick ingen ny.

Bekräftad gäst: 2018-10-13


9 av 10

Anna,
Tungelsta

+
Snyggt och välstädat bra läge
-

Bekräftad gäst: 2018-10-12


10 av 10

pia,
friberg

+
Det var lugnt och låg mitt i byn. Bra poolområde och väldigt rent och välunderhållet
-

Bekräftad gäst: 2018-10-05


9 av 10

,

+
Trevlig personal framförallt i poolbaren.
-
Ni skrev att det inte fanns någon frukost på Hotellet. Det stämde inte då det fanns en utmärkt frukost vid poolen.

Bekräftad gäst: 2018-10-05


7 av 10

Annicka,
Malmö

+
Fräscht och centralt, trevlig personal,väl utförd städning. Fina duschutrymmen och bagagerum att använda då man åkte hem senare än utcheckningstiden.
-
Ovanligt bra sängar, trots att de som vanligt saknade bäddmadrass.belysning över spegeln kunde varit något bättre, lite för mörkt då man ska sminka el raka sig. Någon hylla för avställning i badrummet samt krok till badrock hade varit bra.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

127 omdömen
Utmärkt
 
77
Väldigt bra
 
32
Bra
 
12
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2018-07-11

Inlägg av miamarias Mariefred, Sverige

Fräscht!

Åkte hit med familjen, 6 vuxna och två småbarn, i mitten av Maj så vi var första gästerna på plats för året. Oerhört fräscht och rent hotell som håller en hög standard. Pool som är lite mindre men alldeles tillräcklig för de som bor på hotellet. Dock skulle de behöva fler solsängar då det paxas hejvilt på morgonen vilket är tråkigt och stressigt när man är på semester. Baren serverar enklare mat och dryck vilket var helt okej mat. Personalen är väldigt trevliga och måna om sina gäster, särskilt barnen som de är väldigt rara mot. Skulle rekommendera hotellet till andra då det har vad man kan önska.

 
2017-08-12

Inlägg av chinnisen Eksjö, Sverige

mycket bra hotell

hotellbeskrivningen på nätet stämde mycket bra med verkligheten, sköna sängar, städning 6 dagar i veckan, nya handdukar 3 ggr i veckan, rent och snyggt runt pooler och hela hotellet. om vi ska påpeka något så sa vi till att tv-n inte fungerade första dagen, de skulle kolla upp det till nästa dag, så blev inte fallet, den blev inte lagad på fjorton dagar.

 
2017-07-10

Inlägg av Gunilla N Stellenbosch

Bra lägenhetshotell

Bra, modernt ,fräscht och snyggt ..dåligt internet uppkoppling på rummet , kunde finnas mer gällande köksutrustning .. men överlag väldigt nöjda. Personalen trevlig , bra städ på rummen .. happy hour på drinkar nere i baren

 
2017-06-25

Inlägg av Fluffie63 Västra Frölunda, Sverige

Toppen hotell!

Var här 2014 med man och två barn på 17 år, och nu åkte jag och ena sonen själva en vecka igen i juni 2017. Självklart val om man nu ska till Platanias! Rent och snyggt och rymliga rum. Första resan då hade vi uteplats vid poolen, men nu hamnade vi 2 våningar upp med balkong. Hade föredragit markplan, då man hade haft lite skugga på em plus att det var mysigare på markplan. Nu gick det knappt att sitta på balkongen när vi kom från stranden. Det är dock det enda minuset, allt annat är perfekt! Nej förresten, Wi-fi funkade inget vidare, men det kan man ju leva med! Gymmet kostar inget för de som bor på hotellet. Det är litet men fräscht och funkar. Toppen läge och supertrevlig personal! Bär det av till Platanias igen så blir det sannolikt Summertime igen!

 
2017-05-23

Inlägg av kritan Staffanstorp

Litet av en besvikelse

Fina bilder på hotellsidan. Dock ganska låg standard på rummen. Dålig belysning och inga krokar i duschrum/toalett. Mycket hårda träsängar vid poolen som dåligt räckte under försäsong. Räcker knappast under högsäsong. Gym kostar, bör ingå. På plussidan trevlig personal, happy hour i baren och fin pool.