Kundomdömen om Sophia Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 397 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Kristina ,
Åshammar

+
Läget,sköna sängar och kuddar. Fin lägenhet bra badrum. Trevlig personal. Fin strand med gratis solstolar. Många bra restauranger i närheten. Åker gärna dit igen.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-19


7 av 10

,

+
-
mer i köket, väldigt lite saker, durkslag åtminstone och en slev samt någon skål. fanns verkligen lite !!!!

Bekräftad gäst: 2019-10-19


9 av 10

Ulf,
Gävle

+
Fria solstolar
-

Bekräftad gäst: 2019-10-19


8 av 10

Östen,
Västerås

+
Läget perfekt. Rent och snyggt. Trevlig personal.
-
Parkeringsmöjlighet för hyrbil.

Bekräftad gäst: 2019-10-13


6 av 10

Linda,
Tvååker

+
Närheten både till pool och hav
-

Bekräftad gäst: 2019-10-13


8 av 10

Tina,
Skurup

+
Närheten till hav och pool! Fantastisk service och glädje i baren/ restaurangen.
-
Endast den lilla plattan fungerade i köket. Svårt koka ägg på den....

Bekräftad gäst: 2019-10-06


8 av 10

Annica, Janne,
Visby

+
Strandnära, lugnt område,enkelt bra hotell
-
Micro på rummet, bättre stolar på balkong

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

Lars,
Örnsköldsvik

+
Närheten till de mesta
-
Rökfria balkonger

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

Ewa,
Sandviken

+
Mysigt hotell med närheten av havet och lugnet. Så härligt ställe. Super sköna snängar. Trevlig personal. Nära till restauranger och shopping.
-
Nya kuddar skulle behövas.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

Caroline ,
Sundsvall

+
Nära still strand och restauranger. Läget var bra för barnfamilj. Trevliga städare som försökte prata med barnen och kom ihåg dem under veckan.
-
Det var lite matlagningsgrejer i lägenheten, få bestick och väldigt stor kastrull eller en liten inget mitt i mellan. Hade behövts grovstädat bakom handfat och liknande. Att upprätthålla så regler följs. Folk bokade solstolar tidigt på morgonen för att sedan inte använda dem på halva dagen .. behövs att någon går och plockar bort dem så att de får hämta ut dem någonstans igen med en tillsägelse. Tråkigt då man som barnfamilj gärna vill vara vid poolen mkt. Duschen läkte ut mängder med vatten då dörren inte rättade vilket resulterade i väldigt mkt vatten i badrummet.. behövs ses över.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

33 omdömen
Utmärkt
 
11
Väldigt bra
 
9
Bra
 
11
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-10-21

Inlägg av lottanicke

Nära till allt

Bodde på detta hotell för första gången nu i september 1v. Bra ställe, nära till stranden och shopping. Helt otroligt sköna sängar. Mysiga städerskor. Rena och frächa rum. Vi hade en tvåa med 2 uteställen.

 
2018-08-11

Inlägg av Jim L

Bra, enkelt och trivsamt.

Fint och trevligt hotell med bra läge och lugnt på nätterna. AirCondition och WIFI ingår men tyvärr fungerade WiFi endast korta stunder och oftast då mycket långsamt. Sofia Beach är systerhotell med Ideal Beach Hotel och delar pool och poolbar. Baren är makalöst dyr och en enkelt lunch kostar lika mycket som en riktig middag på kvällen på en resturang på stan. Poolområdet är OK men har allt för få solstolar. Receptionen är bara öppen några timmar per dag och personalen där är både ointresserade och oengagerade. Fick använda Appollo för att få hälp med receptionen.

 
2018-08-09

Inlägg av Helene L

Litet och mysigt

Hotellet är litet och mysigt. Vi bodde i en trevlig 3-rumslägenhet med två balkonger. Nära till shopping, nöje och restauranger. Minus: wifi fungerar bara när det själv vill, för få solstolar vid poolen och för många som ”bokar”, redan kl 8.00 är alla ”bokade” trots att man inte får.

 
2018-07-11

Inlägg av miamarias Mariefred, Sverige

Enkelt och charmigt

Bra hotell med närhet till allt, speciellt stranden. Enkla rum som har vad man behöver, delad pool med systerhotellet bredvid där man även kan äta frukost. Skulle gärna återkomma och rekommendera hotellet till andra.

 
2015-09-03

Inlägg av susanne b

Bra resmål o hotell

Trevligt lägenhets hotell. Nära till poolen o havet. Mindre är 50 m. Trevlig bar/restaurang på området som delas med Ideal Beach. Mkt trevlig personal både på hotellet och i baren. Renligt. När till restauranger och shopping. Många fina utflykter ordnas av Apollo.