Kundomdömen om Santa Helena Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 1612 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Camilla,
Uttran

+
Stor lägenhet. Bra läge. Att vi fick behålla rummet tills bussen avgick på flygplatsen mitt i natten..
-

Bekräftad gäst: 2019-11-03


8 av 10

,

+
-
Maten

Bekräftad gäst: 2019-11-03


9 av 10

,

+
-
Incheckning mitt i natten. 1 personal sköter detta. Tar mycket tid och alla var trötta.

Bekräftad gäst: 2019-11-03


8 av 10

Lena,
Göteborg

+
Sängarna och ac i varje rum
-
Mer variation på middagsbufféerna och mer smak Bättre varmhållning på maten (frukost o middag ) ofta kallt o ljummet. En gummiskrapa till badrummet, blött på golvet då det inte finns duschdörr. När man kommer med sen buss (strax före midnatt ) så kunde det finnas nått enkelt att äta

Bekräftad gäst: 2019-11-03


8 av 10

Andreas,
Landvetter

+
-
Balkongen som har gjutna galler/staket har så stora hålor så mindre barn kan krypa ut genom dem och ramla ned.

Bekräftad gäst: 2019-11-03


9 av 10

Cathrine,
Mölndal

+
Tyst och vindskyddat och nära till allt.
-
Det stod att det skulle finnas parkering, men det stämde inte.

Bekräftad gäst: 2019-11-03


9 av 10

Rickard,
Västerås

+
Maten, närheten till stranden
-

Bekräftad gäst: 2019-11-03


8 av 10

Stig Åke,
Kållered, Mölndal

+
De öppna ytorna och renligheten.
-
Gymmet. Crosstrainer och löpband har nått bäst föredatum.

Bekräftad gäst: 2019-11-03


9 av 10

Per,
Eslöv

+
Närheten till havet och restauranger och kollektivtrafiken
-
Frukosten var bra men lunch menyn var inte bra allt för stora rätter

Bekräftad gäst: 2019-11-02


3 av 10

david,
skellefteå

+
sängarna!
-
mer porslin,tussar under stolsbenen(ljuddämpning),info om duschfunktionen, fastsättning av kylskåpet,på tok för högt placerade köksskåp,varna för halkigt golv om vått

Bekräftad gäst: 2019-11-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

185 omdömen
Utmärkt
 
90
Väldigt bra
 
72
Bra
 
14
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-10-25

Inlägg av Anders S

Besviken

Hotellet trevligt men glömde min arbets-IPAD på hotellrummet och märkte det direkt efter att jag satte mig på bussen till Chania. Det går inte att få tag på den längre då Apollo hänvisar till ngt företag som jobbar med "lost & founds" och knappast existerar i verkligheten så vi försöker få kontakt med hotellet - inte ett svar. Fy sjutton för skithantering av gäster från både Apollo och hotellet.

 
2019-06-27

Inlägg av Sara S

Mycket trevligt hotell!

Bra frukost, rum och pooler. Rent och fint och bra gym. Städning varje dag. Jättebra resturang precis brevid med supergod mat (Kyano). Busshållsplats nära hotellet som tar en åt flera håll med modern buss.

 
2019-04-29

Inlägg av Rawtalents Trosa, Sverige

Fräsch och fint hotell beläget vid stranden

Bra placerat hotell i utkanten av Platanias i tät anslutning till stranden. Fräscha rum och en god frukostbuffé erbjuds på hotellets egna restaurang. Promenadavstånd till centrum och buss i närheten som tar er till Chania.

 
2018-11-08

Inlägg av ingwahl Lidköping, Sverige

Semester i platanias

Platanias är en favorit ort där vi varit många gånger, nu i Oktober 2018 bodde vi på Santa Helena Beach resort,var det finaste hotell vi bott på i Platanias. Mest uppskattades de SKÖNA sängarna, poolområdet där det fanns sköna solsängar med tjocka madrasser,gratis solsängar även på stranden,Yoga på morgonen , bodde i 3 pers. I en 3-rumslägenhet med 3-balkonger,lägenheten var fräsch och fin. Saknade lådor och fläkt i köket,och fler krokar i duschrummet.

 
2018-11-06

Inlägg av Jan S Göteborg, Sverige

Nästan perfekt, men ...

Mycket bra läge vid stranden (som dock är lite stenig). Bra gym med bra AC. Bra pool-områdesed väldigt bekväma solstolar, Detsamma gäller stranden. Dock lite för få. Väldigt bra lekrum med mycket olika leksaker och spel. Liten men bra lekplats, mestadels i skugga vilket är mycket bra. Fina rum, men lite väl begränsad köksutrustning om en vill laga mat själv. Sköna sängar, men inte extrasängen som var väldigt hård. Bra AC i rummen Serviceinriktad hotellpersonal, men hotellet tar INTE kort!!