1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Revekka

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,8 av 10 baserat på 116 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,8 / 10
Städning
 
9,8 / 10
Service
 
9,8 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
9,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,7 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Maria,
Nykvarn

+
Bemötande Personlighet Lägenheternas särdrag Trädgården
-
Lite bättre knivar :)

Bekräftad gäst: 2019-08-03


10 av 10

Ulf,
Rönninge

+
Litet personligt bra läge centralt charmigt
-
Inget

Bekräftad gäst: 2019-08-03


10 av 10

Lotta,
Stockholm

+
Så trevligt, lugnt och fint hotell. Nära till allt.
-
Skulle vilja ha en brödrost och bättre knivar i köket.

Bekräftad gäst: 2019-07-20


10 av 10

Peter,
Västerås

+
Lugnt och fridfullt med fin trägård
-

Bekräftad gäst: 2019-07-13


10 av 10

Kerstin,
Kungälv

+
En underbar miljö både ute och inne. Smakfullt och estetiskt in i minsta detalj. Rent och snyggt. Ägarfamiljen är mycket tillmötesgående och lyhörd.Trots närheten till Platanias livliga centrum är det lugnt och fridfullt i hotellets vackra trädgård. Stranden finns ett par minuter bort.För oss finns inget bättre än Revekka Apartments.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-30


9 av 10

Agneta,
Nacka

+
Läge, personal och lugnet
-
Myggnät till balkongdörren

Bekräftad gäst: 2019-06-29


10 av 10

Sven-Åke,
ALINGSÅS

+
Rum, trädgård, personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-06-09


8 av 10

Paul,
Göteborg

+
Den lugna och familjära stämningen samt läget i byn.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-14


10 av 10

Birgitta,
Västerås

+
Den otroligt trevliga och serviceinriktade personalen, den fantastiska trädgården och mysiga lägenheten.
-
En mikrovågsugn.

Bekräftad gäst: 2018-10-13


10 av 10

Anita,
Stockholm

+
Personal, rum, trädgården, läget
-

Bekräftad gäst: 2018-10-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

69 omdömen
Utmärkt
 
64
Väldigt bra
 
5
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-07-31

Inlägg av jokern70

En pärla

Mycket bra val av lägenhetshotell. Jättebra mottagande av ägarinnan. Vår lägenhet för 3 personer hade 2 våningar som var utmärkt för ett par med en dotter. Precis nedanför ligger Gregory's Beach Bar med antingen beach eller fräsch pool (även god mat). Utan att bli störd så ligger lägenhetshotellet nära huvudgatan. Inom 200m hittas både större supermarket och bageri (för nybakat till frukost). Våra varma rekommendationer. Definitivt stället om/när vi återvänder.

 
2019-07-09

Inlägg av Kerstin G Kungälv, Sverige

Vårt semesterparadis!

Ännu en gång har vi haft en underbar vistelse på välskötta Revekka Apartments. Två veckor i total harmoni på denna vackra plats. Trädgården som bjöd på stillhet, fågelsång, blomsterprakt och porlande vatten.Här tänds lyktor varje kväll. Lägenheten som är mycket trivsam och smakfull med vackra detaljer i inredningen. Städningen som får högsta betyg. Trots vår sena ankomst blev vi hjärtligt och varmt välkomnade. På bordet fanns frukter, blommor, jättegod hemlagad sylt och fina Revekka- tygkassar. Värdfamiljen med Stefanos,Revekka, Maro och Georgos är mycket tillmötesgående och omsorgsfull. Allt detta med närhet till både strand/pool med trevliga Gregory’s Taverna och till Platanias centrum några steg bort. För oss finns inget alternativ. Så Edit med mamma och mormor kommer tillbaka!

 
2019-06-24

Inlägg av Maria R

Magiskt

Rekommenderar verkligen detta boende. En fantastisk miljö, vacker trädgård och välkomnande värdfamilj. En oas med ett lugn och en genomtänkt design. Vi har varit många gånger på Kreta men aldrig mötts av denna härliga atmosfär tidigare. Blev positivt överraskade och miljön ger mer än de bilder som visas på Apollos hemsida. Kommer att åka tillbaka.

 
2018-10-03

Inlägg av Kerstin G Kungälv, Sverige

Vi älskar Revekka Apartments!

5:e året och vi njuter av denna harmoniska och, in i minsta detalj, genomtänkta miljö. Både i den underbara trädgården och i den fina och rymliga lägenheten. Det är så välgörande, estetiskt och vackert. Nära till bad i havet eller i poolen vid Gregory´s trevliga taverna. Nära till restauranger och affärer i centrala Platanias. Revekka, Stefanos, Maro och George....finare värdfamilj finns inte för oss. Så vänliga och lyhörda. Edit med mamma och mormor räknar med att återkomma sommaren 2019!

 
2018-08-31

Inlägg av AnnikaMarie Varberg, Sverige

Ett litet familjeägt hotell, med ett stort hjärta!

Åkte till Kreta för att överraska barn och barnbarn! En ö vi varit på så många gånger förut, dock aldrig i det turisttäta Platanias...Revekkas apartments gjorde hela resan!!! En rofylld oas, som gav oss ett lugn och en harmoni utöver det vanliga! Stora lägenheter, nästan alla med fler balkonger/terasser än en. Vi hade tre (!). SKINANDE RENT och med så många fina detaljer att vi bara gick runt runt och kunde inte se oss mätta! Vi fick ett varmt personligt välkomnande av familjen och Revekka själv hade kokat fikonmarmelad och ställt in i kylen! I kylen stod också diverse drycker. Ja, vi trivdes så bra att vi tillbringade mer tid i boendet än vi någonsin gjort förut! Den välskötta trädgården, en liten botanisk trädgård, där massor av lyktor tändes upp varje kväll och näckrosdammen som gav stillhet..ALLT var fantastiskt fint och det var en lisa för själen att bo där..som en retreat. Rekommenderas å det varmaste! Finns i Apollos program och på airbnb. TACK från Annika o Martin från Sverige. Hoppas verkligen få träffa er igen! <3