1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Rania

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Carita,

+
Trevliga ägare och området
-

Bekräftad gäst: 2018-09-14


9 av 10

,

+
Familjen och personalen.
-
1. Byt ut parasollerna till fällbara och sprid ut solstolarna lite, utrymme finns ju. 2. Bor man på hotellet och handlar/äter lunch i deras restaurang borde man rimligtvis dra av kostnaden för solstolar från notan.(det gör andra hotell i närheten)

Bekräftad gäst: 2018-09-08


10 av 10

Sofia,
Söderbärke

+
Läget, personalen.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-07


10 av 10

Åsa,
Vinslöv

+
Bra läge, nära till havet.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-24


8 av 10

Emil ,
Eneryda

+
Baren
-

Bekräftad gäst: 2018-08-24


9 av 10

,

+
Utsikten personalen frukosten
-
Lampor så man kan läsa

Bekräftad gäst: 2018-08-18


10 av 10

Jonas,
Täby

+
Mycket trevlig personal. Agerade direkt när något inte fungerade som det skulle. Mycket rent o fint i och utanför.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-11


9 av 10

Jeanette,
Stockholm

+
Ett litet och mysigt familjeägt hotell precis på stranden och en av Platanias bästa tavernor på samma strand därav min 10:a på mat och dryck. Det är tredje gången vi bor på det hotellet och vi kommer åka igen.
-
Lite mer utrustning i köken skulle vara välkommet. Tyvärr var städningen inte riktigt i samma klass som tidigare så den kan bli bättre.

Bekräftad gäst: 2018-08-10


10 av 10

Fredrik,
Eskilstuna

+
Familjen som driver hotellet. Mycket trevliga och gästvänliga!
-

Bekräftad gäst: 2018-08-10


8 av 10

Ellinor ,
TROLLHÄTTAN

+
Läget vid stranden är bäst. Fint, rent hotell. Personalen är väldigt serviceminded. Frukost bra. Åt även middag där! Jättegott! Inget problem att få solstolar, även om man inte gick upp i ottan. Har man mindre barn, är det bättre att gå lite närmare Agia Marina för att bada. Stranden nedanför hotellet kan vara lite stenig på sina ställen. Men vi badade där hela veckan, det gick också bra att snorkla där. En hel del fina fiskar där.
-
Det skulle varit bra med en vattenskrapa i badrummet. Det blir väldigt blött på golvet, när man duschar.

Bekräftad gäst: 2018-08-04


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

66 omdömen
Utmärkt
 
27
Väldigt bra
 
33
Bra
 
6
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-05-25

Inlägg av 19Erik76 Göteborg, Sverige

Lugnt och avslappnat

Tredje gången jag bor här. Ligger precis i utkanten av Platanias. Nära till centrum men ändå i lugn miljö. Enkel men god standard. Snyggt, rent och välskött. Trevlig och hjälpsam personal. Deras taverna, som ligger precis vid stranden, är mycket bra och trevlig. De har en stor parkering vilket är bra om man har hyrbil. Vill man bo enkelt i lugn miljö med närhet till centrum och precis vid stranden kan jag varmt rekommendera Rania!

 
2016-09-25

Inlägg av pellerc Stockholm, Sverige

Prisvärt, bra läge, mycket bra frukost

Trots att vårt rum låg i huset närmst vägen så upplevde vi inte trafiken som störande, att rummet hade två balkonger med möjlighet att få skugga under dagen var ett stort plus. Rummet var rent, och hade allt vi önskade. Gratis fruktskål, vatten samt vinflaska var oväntat och uppskattat. Personal var trevlig och hjälpsam och frukosten på Olive tree var utmärkt med variation och utbud. Wifi på rummet fungerade så där men vid poolen och resturangen fungerade det bra. Stranden har en del sten i vattenkanten, men det finns rännor som är rensade så vi upplevde inte detta som något problem att gå i barfota. Rekommenderas varmt.

 
2016-08-20

Inlägg av Sightsee328544

Underbart!

Litet, familjärt hotell. Kommer gärna tillbaka och rekommenderar varmt! Bodde med balkong mot gatan men stördes inte alls av det. WI-FI fungerade bra. Rent och fräscht, både rum och trädgård. Tavernan servade god och vällagad mat. Inte fel heller med att inta sin måltid och blicka ut över havet.

 
2016-06-04

Inlägg av Johan G

Utmärkt hotell!

Överträffade redan höga förväntningar. Bra läge vid stranden och en bra restaurang The Olive Tree, kloss intill. Det finns två byggnader, tror man skall undvika den delen som ligger närmast vägen förmodligen stör trafiken. Alla balkonger i den nya delen har nog havsutsikt om än begränsad. Bra städning, trevlig personal och ok internet. solstolar kostar 5 eur/set

 
2015-08-13

Inlägg av Filip S

Najs

Mycket trevligt hotell, lagom stort och glad personal! AC funkar kanon, mysigt område. Hade fått 5/5 om våran brödrost inte börjat gnistra och slutat fungera. Hade ju köpt en hel limpa rostebröd som sedan fick rostas i en gryta på spisen. Tyvärr fick vi ingen ny brödrost.