1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Rania

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Pia,
Furulund

+
Närheten till strand, centrum m.m
-

Bekräftad gäst: 2019-07-13


9 av 10

Ulrika,
Stockholm

+
Det var lugnt och trevligt. Det var ingen hysteri om solstolar som det kan vara, utan man använde stolen när man var där sen tog man sin handduk när man gick
-
Parasoll på uteplatsen. Vi hade sol på vår uteplats nästan hela dagen så vi kunde inte sitta där för det blev för varmt.

Bekräftad gäst: 2019-07-13


10 av 10

,

+
Familjärt, trevligt och mysigt.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-13


10 av 10

Margareta ,
Söderhamn

+
Fräscha rum Trevlig personal Läget Närhet till strand , trevlig restaurang vid stranden och närhet till centrum Men ändå lugnt
-
Happy hour är alltid trevlig på em ( glass , drink , snacks etc) Tillgång till dart tavla boule etc

Bekräftad gäst: 2019-07-12


9 av 10

Albin,
Stockholm

+
Överlag toppen. Trevlig personal och bra service.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-06


10 av 10

Birgitta,
Sjöbo

+
Läget, trevlig personal, familjevänligt
-
Skönare solsängar, gratis solsängar på stranden

Bekräftad gäst: 2019-06-29


10 av 10

Ewy,
Eskilstuna

+
Läget, personalen
-
Byt ut till fällbara parasollerna på stranden. Gratis solstolar för boende som också är lunchgäster, som ett flertal andra hotell på platsen har.

Bekräftad gäst: 2019-06-14


8 av 10

Göran,
Stockholm

+
-
När vi kom fram till hotellet på natten fanns ingen personal där som kunde lämna ut nyckel. Irriterande även om det löste sig med efter 30-40 min med hjälp av Apollos jourtelefon.

Bekräftad gäst: 2019-06-14


6 av 10

Pia,
Öregrund

+
lgh Rummet va fint. Rent och fräsht.
-
Poolbaren kunde va öppen längre än bara till 19,00

Bekräftad gäst: 2019-06-07


8 av 10

Omar,
Malmö

+
Städarna tog vår disk.
-
Gör det mysigare runt poolen. Ett strykjärn som inte förstör kläderna. En häck eller annan avskiljare mellan balkonger och parkering, blir väldigt med bilisterna när man sitter på balkongen.

Bekräftad gäst: 2019-06-07


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

73 omdömen
Utmärkt
 
32
Väldigt bra
 
34
Bra
 
6
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-07-20

Inlägg av Th0mz0n Kimito, Finland

Helt perfekt!

Bodde här en vecka, rent och fint hotell lagom stort. Lugnt och skönt jämfört med alla stora komplex. Rekommenderar för par, för familjer med mindre barn kan barndelen av poolen vara lite tråkig. Men för oss som reste som par var det perfekt😊 Restaurangen som ligger vid hotellet (Olive Tree) är också jätte bra. Vår AC gick sönder en kväll, men det fixade de under ett dygn så det är absolut godkänt. Vi fick också ett annat rum sista dagen när vi hade sent flyg hem. Bra hotell med trevlig personal. Passa på att boka ett rum i strand/pool byggnaden då bor man inte direkt vid gatan.

 
2018-10-06

Inlägg av evil891 Karlskrona, Sverige

Ris och ros

Bra om du har tur och få rum i byggnaden vid havet. Hotellet består av två byggnader. Du löper stor risk att få stirra in i en häck samt lyssna på högt buller från tät trafikerad väg. Samtal på balkong alt. Terass svåra. Vi bokade om till annat rum. Tack Apollo för det! R personalen kan inte ombesörja det! Dock fick vi lyssna till hundar som skäller dygnet runt så vill du ha balkongdörren öppen på natten och lyssna på vågornas brus kan du glömma det! Alla rummen oavsett läge ha terass alt. Balkong trots att du betalar xtra för detta vid bokning. Att personalen ska vara trevlig är för mig en förutsättning men ändrar inte mitt omdöme. Välj ett annat hotell där du är garanterad läge och övriga faciliteter.

 
2018-09-24

Inlägg av Karolin S Stockholm, Sverige

Bättre kan man inte bo!

Oj oj oj vad bra vi hade det under vår vecka på Rania. Helt perfekt läge precis vid stranden, rummet var rent och frächt perfekt städning 6 dagar i veckan. En stor eloge till personalen som med leenden och vänlighet gjorde ett suveränt jobb. Jag kan varmt rekommendera Rania, min första vistelse blir inte den sista. jag kommer gärna tillbaka.

 
2018-05-25

Inlägg av 19Erik76 Göteborg, Sverige

Lugnt och avslappnat

Tredje gången jag bor här. Ligger precis i utkanten av Platanias. Nära till centrum men ändå i lugn miljö. Enkel men god standard. Snyggt, rent och välskött. Trevlig och hjälpsam personal. Deras taverna, som ligger precis vid stranden, är mycket bra och trevlig. De har en stor parkering vilket är bra om man har hyrbil. Vill man bo enkelt i lugn miljö med närhet till centrum och precis vid stranden kan jag varmt rekommendera Rania!

 
2016-09-25

Inlägg av pellerc Stockholm, Sverige

Prisvärt, bra läge, mycket bra frukost

Trots att vårt rum låg i huset närmst vägen så upplevde vi inte trafiken som störande, att rummet hade två balkonger med möjlighet att få skugga under dagen var ett stort plus. Rummet var rent, och hade allt vi önskade. Gratis fruktskål, vatten samt vinflaska var oväntat och uppskattat. Personal var trevlig och hjälpsam och frukosten på Olive tree var utmärkt med variation och utbud. Wifi på rummet fungerade så där men vid poolen och resturangen fungerade det bra. Stranden har en del sten i vattenkanten, men det finns rännor som är rensade så vi upplevde inte detta som något problem att gå i barfota. Rekommenderas varmt.