1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Rania

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Per,
Falkenberg

+
Läget Familjärt
-

Bekräftad gäst: 2018-10-19


6 av 10

Marie,
Uddevalla

+
Läget vid havet, utsikten, tystnaden och poolområdet. Närheten till restaurangen som var tyst och ingen hög störande musik.
-
Mjukare sängar med möjlighet till bra bäddmadrass. Punktbelysning i lägenheten och över pentry delen. Bättre stolar vid matplats och balkonger, exempelvis sittdynor. Möjlighet att stänga av badrumsfläkten separat från belysningen.

Bekräftad gäst: 2018-10-19


9 av 10

Carolyn,
Kungsängen

+
Bra ljud isollerad o trevligt personal
-
Bättre plats att vara på när man har sen avresa. Alla försvann o det var tomt överallt

Bekräftad gäst: 2018-10-06


3 av 10

Bertil,
Karlskrona

+
ena byggnaden vid havet och där finns bra rum med bra utsikt
-

Bekräftad gäst: 2018-10-05


7 av 10

Lotta,
Gbg

+
Bra läge, fin personal, så skönt med badrockar och tack för det röda vinet.
-
Fruktansvärt obekväma solsängar( hårda). Skåpet i köket luktade jätteilla( byt ut).

Bekräftad gäst: 2018-10-05


9 av 10

Hans,
Lidköping

+
Bra läge. Tyvärr en hel del klippor i havet. Trevlig personal. Bra med SVT 1 men tyvärr dålig bild. Bra wi-fi.
-
Sängarna var hårde. Vi bodde i gamla delen. I nya delen är de mycket skönare. Bodde där 2015.

Bekräftad gäst: 2018-10-05


8 av 10

Susan,
Helsingborg

+
Läget nära havet och stan samt tavernan med den fantastiskt goda maten
-

Bekräftad gäst: 2018-09-30


5 av 10

Thomas,
Kiruna

+
Läget
-
Se till att det ej blir strömavbrott så ofta

Bekräftad gäst: 2018-09-29


7 av 10

Mats,
Göteborg

+
- Rymliga rum - AC som var tyst och fungerande - Balkong med utsikt - Rent och fräscht - Bra sängar
-
- Varmvattensystemet verkar kräva manuell omkoppling mellan solvärme och elvärme av en person som behövde ringas in. - Man fick bara en rumsnyckel - Gammaldags säkerhetsskåp med nyckel - ”Poolbaren” är rena skämtet: En drinklista från 80-talet som jag starkt betvivlar att de kunde leverera på, vitt vin serverades ur PET-flaska som dessutom tog slut efter fyra glas då det var översvämning i källaren. Rött vin ”hade ingen frågat efter”, så det fanns inte. - WLAN-et: Det var gott om antenner så täckningen var ok men anslutningen till operatören var väldigt klen.

Bekräftad gäst: 2018-09-28


10 av 10

Carita,

+
Trevliga ägare och området
-

Bekräftad gäst: 2018-09-14


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

69 omdömen
Utmärkt
 
28
Väldigt bra
 
34
Bra
 
6
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-10-06

Inlägg av evil891 Karlskrona, Sverige

Ris och ros

Bra om du har tur och få rum i byggnaden vid havet. Hotellet består av två byggnader. Du löper stor risk att få stirra in i en häck samt lyssna på högt buller från tät trafikerad väg. Samtal på balkong alt. Terass svåra. Vi bokade om till annat rum. Tack Apollo för det! R personalen kan inte ombesörja det! Dock fick vi lyssna till hundar som skäller dygnet runt så vill du ha balkongdörren öppen på natten och lyssna på vågornas brus kan du glömma det! Alla rummen oavsett läge ha terass alt. Balkong trots att du betalar xtra för detta vid bokning. Att personalen ska vara trevlig är för mig en förutsättning men ändrar inte mitt omdöme. Välj ett annat hotell där du är garanterad läge och övriga faciliteter.

 
2018-09-24

Inlägg av Karolin S Stockholm, Sverige

Bättre kan man inte bo!

Oj oj oj vad bra vi hade det under vår vecka på Rania. Helt perfekt läge precis vid stranden, rummet var rent och frächt perfekt städning 6 dagar i veckan. En stor eloge till personalen som med leenden och vänlighet gjorde ett suveränt jobb. Jag kan varmt rekommendera Rania, min första vistelse blir inte den sista. jag kommer gärna tillbaka.

 
2018-05-25

Inlägg av 19Erik76 Göteborg, Sverige

Lugnt och avslappnat

Tredje gången jag bor här. Ligger precis i utkanten av Platanias. Nära till centrum men ändå i lugn miljö. Enkel men god standard. Snyggt, rent och välskött. Trevlig och hjälpsam personal. Deras taverna, som ligger precis vid stranden, är mycket bra och trevlig. De har en stor parkering vilket är bra om man har hyrbil. Vill man bo enkelt i lugn miljö med närhet till centrum och precis vid stranden kan jag varmt rekommendera Rania!

 
2016-09-25

Inlägg av pellerc Stockholm, Sverige

Prisvärt, bra läge, mycket bra frukost

Trots att vårt rum låg i huset närmst vägen så upplevde vi inte trafiken som störande, att rummet hade två balkonger med möjlighet att få skugga under dagen var ett stort plus. Rummet var rent, och hade allt vi önskade. Gratis fruktskål, vatten samt vinflaska var oväntat och uppskattat. Personal var trevlig och hjälpsam och frukosten på Olive tree var utmärkt med variation och utbud. Wifi på rummet fungerade så där men vid poolen och resturangen fungerade det bra. Stranden har en del sten i vattenkanten, men det finns rännor som är rensade så vi upplevde inte detta som något problem att gå i barfota. Rekommenderas varmt.

 
2016-08-20

Inlägg av Sightsee328544

Underbart!

Litet, familjärt hotell. Kommer gärna tillbaka och rekommenderar varmt! Bodde med balkong mot gatan men stördes inte alls av det. WI-FI fungerade bra. Rent och fräscht, både rum och trädgård. Tavernan servade god och vällagad mat. Inte fel heller med att inta sin måltid och blicka ut över havet.