1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Rania

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Kristina,
Kävlinge

+
Familjen och läget
-

Bekräftad gäst: 2018-07-15


8 av 10

Jenny ,
Hyssna

+
Närheten till stranden och att det va ett litet familjärt hotell som vi hade önskat.
-
Bättre redskap i köket, mjukare sängar( en bäddmadrass hade inte skadat)

Bekräftad gäst: 2018-07-14


8 av 10

Annelie,
Gävle

+
Frukosten, läget och maten på the Olive tree
-

Bekräftad gäst: 2018-07-14


9 av 10

Åsa,
Västerås

+
Läget och att det var fräscht
-
Saknade stekpanna

Bekräftad gäst: 2018-07-14


9 av 10

Elisabeth,
Stockholm

+
Inte så stort. Nära havet. Nya sköna sängar. Vacker trädgård. Fina balkonger med havsutsikt. Lugnt poolområde. Nära centrum och bussar.
-

Bekräftad gäst: 2018-06-30


7 av 10

Okänd,
Sverige

+
-
Vi hamnade i äldre delen med balkongen mot en restaurang med lekplats och nära vägen. Var mycket ljud på kvällarna.

Bekräftad gäst: 2018-06-29


7 av 10

Lena ,
Sollefteå

+
Ligger bra intill stranden. Har en fantastisk restaurang.
-
Vi bodde i rum 22 och precis under oss låg restaurangens källare / förvaring o där luktade det gräsligt. Fick smyga mig ner hela tiden o stänga dörren. Det luktade riktigt mögel.

Bekräftad gäst: 2018-05-26


10 av 10

Nina,
Stockholm

+
Läget och den vänliga personalen.
-

Bekräftad gäst: 2018-05-26


8 av 10

Mona,
Stockholm

+
läget, service och personalen.Hotellrestaurangen, frukostbuffeń
-

Bekräftad gäst: 2018-05-25


8 av 10

Göran,
Kramfors

+
Bra läge, trevlig och tillmötesgående personal.
-
Köket: bättre avställningsytor och krokar/upphängning. Stranden, men den är ju svår att fixa till.

Bekräftad gäst: 2018-05-19


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

65 omdömen
Utmärkt
 
27
Väldigt bra
 
33
Bra
 
5
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-05-25

Inlägg av 19Erik76 Göteborg, Sverige

Lugnt och avslappnat

Tredje gången jag bor här. Ligger precis i utkanten av Platanias. Nära till centrum men ändå i lugn miljö. Enkel men god standard. Snyggt, rent och välskött. Trevlig och hjälpsam personal. Deras taverna, som ligger precis vid stranden, är mycket bra och trevlig. De har en stor parkering vilket är bra om man har hyrbil. Vill man bo enkelt i lugn miljö med närhet till centrum och precis vid stranden kan jag varmt rekommendera Rania!

 
2016-09-25

Inlägg av pellerc Stockholm, Sverige

Prisvärt, bra läge, mycket bra frukost

Trots att vårt rum låg i huset närmst vägen så upplevde vi inte trafiken som störande, att rummet hade två balkonger med möjlighet att få skugga under dagen var ett stort plus. Rummet var rent, och hade allt vi önskade. Gratis fruktskål, vatten samt vinflaska var oväntat och uppskattat. Personal var trevlig och hjälpsam och frukosten på Olive tree var utmärkt med variation och utbud. Wifi på rummet fungerade så där men vid poolen och resturangen fungerade det bra. Stranden har en del sten i vattenkanten, men det finns rännor som är rensade så vi upplevde inte detta som något problem att gå i barfota. Rekommenderas varmt.

 
2016-08-20

Inlägg av

Underbart!

Litet, familjärt hotell. Kommer gärna tillbaka och rekommenderar varmt! Bodde med balkong mot gatan men stördes inte alls av det. WI-FI fungerade bra. Rent och fräscht, både rum och trädgård. Tavernan servade god och vällagad mat. Inte fel heller med att inta sin måltid och blicka ut över havet.

 
2016-06-04

Inlägg av Johan G

Utmärkt hotell!

Överträffade redan höga förväntningar. Bra läge vid stranden och en bra restaurang The Olive Tree, kloss intill. Det finns två byggnader, tror man skall undvika den delen som ligger närmast vägen förmodligen stör trafiken. Alla balkonger i den nya delen har nog havsutsikt om än begränsad. Bra städning, trevlig personal och ok internet. solstolar kostar 5 eur/set

 
2015-08-13

Inlägg av Filip S

Najs

Mycket trevligt hotell, lagom stort och glad personal! AC funkar kanon, mysigt område. Hade fått 5/5 om våran brödrost inte börjat gnistra och slutat fungera. Hade ju köpt en hel limpa rostebröd som sedan fick rostas i en gryta på spisen. Tyvärr fick vi ingen ny brödrost.