1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Rania

 • Direkt på stranden
 • Omtyckt strandtaverna
 • Bra läge i Platanias

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

På hotell Rania kan du bo med perfekt läge i början av Platanias och direkt vid stranden. Hotellet är familjeägt och på stranden ligger familjens populära taverna, välrenommerad för sin goda mat. Hotellet är ett bra val för dig som värnar om miljön. Rania arbetar nämligen med att minimera miljöpåverkan och gynna den lokala ekonomin.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer. Enrumslägenhet i strand-/poolbyggnad för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer. Tvårumslägenhet i strand-/poolbyggnad för 2-4 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Läget Familjärt
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 69 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 300 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Rania är ett trevligt och familjeägt lägenhetshotell som ligger på stranden i Platanias. Rania består av tre byggnader som har olika byggnadsår. Perfekt läge i början av Platanias. På stranden ligger familjens strandtaverna, The Olive Tree, som är en populär mötesplats såväl dag som kväll. Strandbar.

Hotellet har ett poolområde där poolen har barnsektion, gratis solstolar och parasoller. Första poolhandduken är gratis. Byte av pool-/strandhanddukar mot avgift. Solstolar och parasoller vid stranden mot avgift. Poolbar. Trädgård. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Stationära datorer med internet mot avgift. Receptionen är öppen från morgon till kväll. Gångavstånd till restauranger, butiker och supermarkets. Bra bussförbindelser med Chania stad. Genomfartstrafik som kan uppfattas som störande i vissa lägenheter.

Måltider

Inga. Frukost mot tillägg.

Alltid på våra Charmiga hotell
 • Hög kundnöjdhet
 • Trogen publik
 • Personlig och familjär atmosfär