Rumstyper på Proimos Maisonnettes

Enrumslägenheter i etage

Enrumslägenheter i etage i personlig kretensisk stil. Lägenheterna har öppen planlösning med kombinerat vardagsrum och minikök på nedre våningsplan samt ett sovrum en trappa upp. Extrabädd för barn i bäddsoffa. Kokplattor, kylskåp, liten ugn och god köksutrustning. Kaffebryggare, mikrovågsugn, brödrost och vattenkokare. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Tv med satellitkanaler. Hifi musiksystem. Strykjärn. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 39 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Trerumslägenheter i etage

Trevliga trerumslägenheter i etage, där lägenheterna är inredda i en personlig kretensisk stil med två separata sovrum, ett på vardera plan, med två sängar i varje sovrum samt ett kombinerat minikök och vardagsrum. Bäddsoffa i vardagsrummet. I vissa av lägenheterna förbinds våningarna med en spiraltrappa och i vissa en vanlig trappa. Vissa lägenheter har ett separat sovrum och vissa har en öppen planlösning. Tv med satellitkanaler. Hifi musiksystem. Minikök med kokplattor, kylskåp och god köksutrustning. Kaffebryggare, mikrovågsugn, liten ugn, brödrost och vattenkokare. Strykjärn. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer.

Tvårumslägenhet i etage med 3 ord. bäddar

Trevliga tvårumslägenheter inredda i personlig kretensisk stil. Öppen planlösning, våningsplanen förbinds av en spiraltrappa. Lägenheterna har ett kombinerat vardagsrum/minikök samt ett sovloft en trappa upp. På sovloftet finns en säng och en bäddfåtölj. I vardagsrummet finns bäddsoffa för en person. Kokplattor, kylskåp och god köksutrustning. Kaffebryggare, mikrovågsugn, brödrost och vattenkokare. Tv med satellitkanaler. Hifi musiksystem. Strykjärn. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenheter

Trevliga tvårumslägenheter i personlig kretensisk stil. Separat sovrum samt kombinerat vardagsrum och minikök. Extrabädd i bäddsoffa. Kokplattor, kylskåp och god köksutrustning. Kaffebryggare, liten ugn, mikrovågsugn, brödrost och vattenkokare. Tv med satellitkanaler. Hifi musiksystem. Strykjärn. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Markterrass (som nås via två trappsteg). Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumslägenheter i etage

Trevliga tvårumslägenheter i personlig kretensisk stil. Lägenheterna är i etage med ett kombinerat vardagsrum/minikök samt ett sovrum en trappa upp. Öppen planlösning mellan våningsplanen, som förbinds av en spiraltrappa. Extrabädd i bäddsoffa. Kokplattor, kylskåp och god köksutrustning. Kaffebryggare, mikrovågsugn, brödrost och vattenkokare. Tv med satellitkanaler. Hifi musiksystem. Strykjärn. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.