Kundomdömen om Proimos Maisonnettes

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

96% av resenärerna rekommenderar

73 omdömen
Utmärkt
 
53
Väldigt bra
 
18
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-09-05

Inlägg av KatriHelena Boden, Norrbottens Län, Sweden

Ännu bättre

Nionde gången till denna lilla oas "Eden". Ombyggnaden av hotellet har blivit ett extra plus och ytorna utnyttjats bättre. För oss är det som att åka till sitt eget sommarställe, vi känner alla och hur allt fungerar och personalen har blivit våra vänner. Vi tycker om att det är litet och inget "betongkomplex" som de stora hotellen är. Vi rekommenderar er det och vi kanske träffas där då, bara fråga efter mig. :-) Katri

 
2019-08-10

Inlägg av 3mano

Mysigt hotell med underbar personal

Ett litet hotell med mysiga lägenheter och liten trädgård med pool, bra läge nära stranden. Snackbaren har riktigt god mat och både ägare samt övrig personal gjorde allt för att vi skulle få en fin vistelse där. Jag kan varmt rekommendera detta hotell!

 
2019-08-07

Inlägg av CiaLenstad San Sebastián - Donostia, Spanien

Charmigt rofyllt hotell!

Charmigt litet hotell med härlig uteplats. Lugnt på området med mycket grönska, sköna sängar och bra dusch! Man känner sig verkligen omhändertagen av personalen. Just nedanför hotellet var stranden något stenig, vi gick ca 100 meter bort där var det mer finkornig sand. Jag kan verkligen rekommendera den här oasen i Platanias!

 
2019-07-01

Inlägg av HK-UA Uppsala, Sverige

Mysigt hotell

Mysigt litet hotell med stor charm. Fantastiskt trevlig och tillmötesgående personal. Poolbaren serverade välsmakande maträtter. Fin, grönskande trädgård. Vi var där i två veckor i juni och stortrivdes

 
2018-06-07

Inlägg av harroh2018 Negombo, Sri Lanka

Hemtrevligt

Ett litet men trevligt hotel med ett trevligt poolområde samt en snackbar som serverade överraskande god mat. Ordnade EB trevlig kväll med mat och musik som uppskattades. Personalen var mycket hjälpsam.