1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Proimos Maisonnettes - Sommar 19

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Anders,
Sollentuna

+
Den personliga stilen, den fina trädgården och att det endast är12 lägenheter.
-
Bättre förvaringsmöjligheter, fler krokar att hänga upp kläder på etc.

Bekräftad gäst: 2019-07-13


9 av 10

Mauritz,
Malmö

+
Mysig mycket grönt runt om. Mycket trevlig personal. Övrig super.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-13


8 av 10

Lena,
Sandviken

+
Mysigt och familjärt
-
Dåliga avlopp

Bekräftad gäst: 2019-07-05


7 av 10

Bo,
Göteborg

+
Småskaligheten, trivsam miljö, service, omtanke! All grönska, viljan att vara annorlunda.
-
Markfukt i bottenvåning på vår lägenhet. Tidigare fukt medförde stark mögellukt i bottenplan . Textilier i soffa mm bör bytas för undvikande av mögellukt

Bekräftad gäst: 2019-06-30


10 av 10

Lillemor,
Bålsta

+
Litet trevligt, gästvänligt! Kan rekomendera!
-
Inga

Bekräftad gäst: 2019-06-29


9 av 10

Helen,
Uppsala

+
Personalen var fantastiskt trevliga och serviceminded. Lugnt och fridfullt hotell. Rent och fräscht. Fin trädgård. Jättegod mat i baren
-

Bekräftad gäst: 2019-06-29


3 av 10

Patrik,
Falun

+
Ägaren var trevlig och det var ett mysigt hotell.
-
Personalen runt ikring, när jag kom så erbjöds jag mat i baren av ägaren, den anställde beklaga sig att det var sista rätten och började springa runt bland andra anställda och gäster och fråga om dom inte ville ha sista portionen innan jag fick min maträtt...

Bekräftad gäst: 2019-06-29


10 av 10

Eva,
Göteborg

+
Trivsam och personlig atmosfär, otroligt trevlig personal och ägare!
-
Nej allt var bara bra!

Bekräftad gäst: 2019-06-16


3 av 10

Peter,
Stockholm

+
Glad och trevlig personal
-
Upprustning av rummen

Bekräftad gäst: 2019-06-07


7 av 10

,

+
Litet hotell, lugnt ,trevlig personal
-
Ordna att frukost ingår

Bekräftad gäst: 2019-06-02


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

96% av resenärerna rekommenderar

68 omdömen
Utmärkt
 
50
Väldigt bra
 
16
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-07-01

Inlägg av HK-UA Uppsala, Sverige

Mysigt hotell

Mysigt litet hotell med stor charm. Fantastiskt trevlig och tillmötesgående personal. Poolbaren serverade välsmakande maträtter. Fin, grönskande trädgård. Vi var där i två veckor i juni och stortrivdes

 
2018-06-07

Inlägg av harroh2018 Negombo, Sri Lanka

Hemtrevligt

Ett litet men trevligt hotel med ett trevligt poolområde samt en snackbar som serverade överraskande god mat. Ordnade EB trevlig kväll med mat och musik som uppskattades. Personalen var mycket hjälpsam.

 
2016-06-26

Inlägg av Patrik T

Gott!!

Väldigt god mat, mycket bra och tillmötesgående personal!!! Vi (5 personer) åt två middagar och en lunch här och samtliga var supernöjda! Tips: Bläckfisk eller Grekisk sallad 😚 Vi bodde på hotellet intill (som har annan ägare) men det är tyvärrvinget vi rekommenderar 😔

 
2016-01-04

Inlägg av janne E Stockholm, Sverige

4:e gången på vårt lilla Favorithotell!

Samma favorit-rum nr 4 som nu var försett med 2 nya underbara sängar.Min fru som är en "prinsessan på ärten" typ...sov som en stock! (själv kan jag stå å sova..nästan) Badkaret borttaget och ombyggt till dusch med skönt massagemunstycke.Mycket bättre! Den trevlige Mr. Constantinos med personal...lika glada & trevliga som vanligt. Vi har bott på flertalet stora hotell...men återvänder säkerligen en 5:e gång till detta lilla hemtrevliga lugna hotell.

 
2013-07-04

Inlägg av janne E Stockholm, Sverige

Tillbaka för 3:je året i rad!!

Vi hade 2 härliga veckor igen, i "vår" lilla lägenhet (nr4) som vi funnit passande för oss.Samma trevliga personal & service som vanligt! Lika blomstrande med fågelsång och rogivande,som de förra åren! I år mötte jag min mentor Mr.Kostas i poolbaren.Han lagade utsökt mat och hade en enorm kunskap om allt möjligt.Där hängde jag en hel del , så det blev mycket info & drickbart.När vi klev på bussen mot flyget hem,blev bussresenärerna "impade", när de såg att vår goa städerska Vaso stod vid grinden på andra sidan gatan och vinkade och gjorde slängkyssar till oss.Vi hörde:.... "Åh vad gulligt!..vad är det DÄR för ett hotell?".....Bra reklam...eller hur?