1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Proimos Maisonnettes - Sommar 19

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Bodil och Jonas,
Stockholm

+
Lugn och skön oas i slutet på Platanias där solstolarna tunnas ut, men ändå med närhet till bussar, tavernor, läkare mm. Suverän och trevlig personal. Serveringen Frog Island har vi inte utnyttjat.
-
Anpassa TV-utbudet till gästerna. Samordna solstolar på stranden med t ex Blue Villas

Bekräftad gäst: 2019-08-10


7 av 10

,

+
Fin trädgård, närhet till havet och framförallt den fantastiska personalen. Ett rätt unikt ställe!
-
Fler krokar på väggarna att hänga upp sina saker på

Bekräftad gäst: 2019-08-10


8 av 10

Rolf,
Stockholm

+
Läget, trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-08-03


10 av 10

Linda,
Lomma

+
Underbar personal, litet o familjärt. De är otroligt hjälpsamma och vänliga.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-03


8 av 10

,

+
Lägenheten
-

Bekräftad gäst: 2019-08-03


8 av 10

Anders,
Sollentuna

+
Den personliga stilen, den fina trädgården och att det endast är12 lägenheter.
-
Bättre förvaringsmöjligheter, fler krokar att hänga upp kläder på etc.

Bekräftad gäst: 2019-07-13


9 av 10

Mauritz,
Malmö

+
Mysig mycket grönt runt om. Mycket trevlig personal. Övrig super.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-13


8 av 10

Lena,
Sandviken

+
Mysigt och familjärt
-
Dåliga avlopp

Bekräftad gäst: 2019-07-05


7 av 10

Bo,
Göteborg

+
Småskaligheten, trivsam miljö, service, omtanke! All grönska, viljan att vara annorlunda.
-
Markfukt i bottenvåning på vår lägenhet. Tidigare fukt medförde stark mögellukt i bottenplan . Textilier i soffa mm bör bytas för undvikande av mögellukt

Bekräftad gäst: 2019-06-30


10 av 10

Lillemor,
Bålsta

+
Litet trevligt, gästvänligt! Kan rekomendera!
-
Inga

Bekräftad gäst: 2019-06-29


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

96% av resenärerna rekommenderar

70 omdömen
Utmärkt
 
51
Väldigt bra
 
17
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-08-10

Inlägg av 3mano

Mysigt hotell med underbar personal

Ett litet hotell med mysiga lägenheter och liten trädgård med pool, bra läge nära stranden. Snackbaren har riktigt god mat och både ägare samt övrig personal gjorde allt för att vi skulle få en fin vistelse där. Jag kan varmt rekommendera detta hotell!

 
2019-08-07

Inlägg av Passenger06598798533

Charmigt rofyllt hotell!

Charmigt litet hotell med härlig uteplats. Lugnt på området med mycket grönska, sköna sängar och bra dusch! Man känner sig verkligen omhändertagen av personalen. Just nedanför hotellet var stranden något stenig, vi gick ca 100 meter bort där var det mer finkornig sand. Jag kan verkligen rekommendera den här oasen i Platanias!

 
2019-07-01

Inlägg av HK-UA Uppsala, Sverige

Mysigt hotell

Mysigt litet hotell med stor charm. Fantastiskt trevlig och tillmötesgående personal. Poolbaren serverade välsmakande maträtter. Fin, grönskande trädgård. Vi var där i två veckor i juni och stortrivdes

 
2018-06-07

Inlägg av harroh2018 Negombo, Sri Lanka

Hemtrevligt

Ett litet men trevligt hotel med ett trevligt poolområde samt en snackbar som serverade överraskande god mat. Ordnade EB trevlig kväll med mat och musik som uppskattades. Personalen var mycket hjälpsam.

 
2016-06-26

Inlägg av Patrik T

Gott!!

Väldigt god mat, mycket bra och tillmötesgående personal!!! Vi (5 personer) åt två middagar och en lunch här och samtliga var supernöjda! Tips: Bläckfisk eller Grekisk sallad 😚 Vi bodde på hotellet intill (som har annan ägare) men det är tyvärrvinget vi rekommenderar 😔