1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Proimos Maisonnettes

apollo mondo enjoy

 • Litet och familjärt
 • Nära stranden
 • Mysig trädgård

Välkommen till en liten oas med pool, trädgård och fågelkvitter! Proimos Maisonnettes är ett mysigt lägenhetshotell i typisk kretensisk stil, beläget i utkanten av Platanias. Lägenheterna är generöst utrustade och Platanias alla nöjen väntar inom gångavstånd. Närheten till stranden och den familjära stämningen gör hotellet till en självskriven medlem i vår familj av Apollo Mondo Enjoy-hotell.


Rumstyper

Enrumslägenheter i etage för 1-3 personer, varav 1 barn. Tvårumslägenheter för 1-3 personer. Tvårumslägenheter i etage för 1-3 personer. Tvårumslägenhet i etage med 3 ord. bäddar för 2-5 personer, varav 1 barn. Trerumslägenheter i etage för 2-5 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Mysigt och familjärt hotell med mycket trevlig personal.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 67 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 700 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Proimos Maisonnettes är ett äldre lägenhetshotell med pool med enkel jacuzzifunktion samt gratis solstolar och parasoller. Snack-/grillbar. Lekplats. Tvättservice mot avgift. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Gratis internethörna.

À la carte-restaurang som ligger strax intill hotellet. I närheten finns även ett stort utbud av barer, restauranger och butiker. Reception som är öppen ett par timmar varje dag (ca kl. 12.00-14.00). När receptionen är stängd kan även personalen i poolbaren hjälpa till. Nivåskillnader och trappor i området. Stark genomfartstrafik som kan uppfattas som störande i vissa lägenheter.

Här kan du läsa mer om Apollo Mondo Enjoy.

Måltider

Inga. Ekologisk frukost mot tillägg.

Apollo Mondo Enjoy
Apollo Mondo Enjoy
 • Höga kundbetyg
 • Trevligt läge
 • Bra faciliteter
 • Gratis wifi