1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Porto Platanias Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Karolina,
Karlskoga

+
Läget samt all inclusive! Bra att vi kunde få lunch med oss vid utflykt!
-

Bekräftad gäst: 2019-06-22


9 av 10

Gunn,
Borås

+
Trevlig miljö, rent o snyggt, trevlig personal, god mat, valfrihet att använda även det mesta på Beach and Spa.Mycket fina blommor överallt.
-
Nya sängar!!!! Hemska!

Bekräftad gäst: 2019-06-16


9 av 10

Magnus,
Helsingborg

+
Service
-
Buffén

Bekräftad gäst: 2019-06-16


10 av 10

Pelle,
Borås

+
Rent och snyggt trevlig personal bra servis
-

Bekräftad gäst: 2019-06-16


9 av 10

Lena,
Göteborg

+
Att det är lugnt
-

Bekräftad gäst: 2019-06-15


9 av 10

,

+
Poolen och smidigt system när man ska ta dricka som all inclusive-gäst
-
Bättre wi-fi i flera delar av hotellet. Saknade även soptunnor för återvinning av glas, plast och burkar.

Bekräftad gäst: 2019-06-07


7 av 10

Anncharlotte ,
Gällivare

+
All dryck
-
Byt ut personalen på deras mini market Otroligt otrevliga

Bekräftad gäst: 2019-06-07


8 av 10

,

+
Fina lägenheter, bra sängar. Fin pool och sköna solstolar. Stor bra lekplats med staket runt. Ett stort plus att man kunde ha uppsikt över barnen när de lekte och man själv satt kvar på restaurangen. Ovanligt bra drinkar ingick i all inklusive. Även Frappé ingick. Frukosten va bra.
-
Maten va ganska smaklös och enformig. Mycket bättre på systerhotellet.

Bekräftad gäst: 2019-06-07


9 av 10

Ann,
Stockholm

+
Bra läge, god mat
-
Bättre beskrivning av rum

Bekräftad gäst: 2019-06-07


6 av 10

Berit ,
Varberg

+
-
Skulle önska att personalen i receptionen brydde sig lite mer när man påtalade brister i rummet istället för att bara strunta i vad man sa. Konversationen var inte den bästa

Bekräftad gäst: 2019-06-02


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

54% av resenärerna rekommenderar

207 omdömen
Utmärkt
 
78
Väldigt bra
 
73
Bra
 
34
Mindre bra
 
18
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2018-09-22

Inlägg av Colazeroo Lomma, Sverige

Ta INTE allinclusive

Vi var här 13-20 sep 2018. Enrumslägenhet. 2 vuxna. -poolbar där man inte få gå in blöt. Blev ordentligt utskälld av en av tjejerna i poolbaren även fast jag inte badat på minst 30min. Dessa 2 tjejer var riktigt otrevliga flera gånger och inte bara mot mig. Meddelade chefen på hotellet som inte verka bry sig allt för mycket. -vissa rumslägen är inte så bra då dem ligger rakt in i berget eller riktigt intryckta mellan 2 andra balkonger, under massa buskar och träd. Ser riktigt hemskt ut. -nu är det inte så mycket folk, mest pensionärer men jag kan tänka mig vid högsäsong att de inte finns solstolar vid poolen. Nu är ca 85% av stolarna upptagna. -riktigt kass snackbar som bara är till kl 12 med torra pizza bitar från gårdagen. Så är man hungrig innan middagen som är 1830 så finns det inget annat att äta. -på avresedagen ingår inte middagen. Vilket är riktigt dåligt då vår buss till flygplatsen gick 1915 och middagen börjar 1830. Mycket märkligt. -riktigt tråkiga Kött val. Typ Kyckling från gårdagen dränkt i någon sås, alldeles för rosa/röd Kyckling, inget gott tillbehör. Nej jag är rätt så missnöjd med lunch och middag. Ingen grekisk känsla alls. Rekommenderar verkligen att inte ta allinclusive här. +väldigt lugnt i september (13-20/9) +rummet vi bodde i var enrumslägenhet nr 2211 fräscht men litet. Funkade för mig o min man, stor balkong, bra AC, kyl med Liten frys, fräscht badrum. +stor frukost med mycket grönt, kakor, kaffe vid bordet och fräscht. +Bra drinkmeny vid poolbaren med faktiskt goda drinkar som ingår i all inklusive. +fönen är kraftigare än många andra hotell vi varit på. +bufféns stora varierande salladsbuffé var det enda bra med lunch o middag samt mycket goda efterrätter för en gång skull samt stor glassbuffe med olika strössel o såser. +fina duschrum på avresedagen samt bagagerum. +sköna solstolar +ordentlig städning av rummen varje dag. +schysst att man kan äta lunch och middag på systerhotellet för då kan man ligga på stranden och sedan bara gå upp och äta och ner igen. Övrig bra info *poolhanddukar kostar 10euro i deposition att hämta ut. *stor parkering kostar 5euro/dagen *restauranger som vi åt på som var riktigt mysiga med riktig grekisk vällagad mat var Mitsos, Cosmos (fantastisk utsikt också) *Driksa gärna städerskerna så gör dem fina djur med handdukarna, diskar och lite annat extra fint.

 
2018-08-13

Inlägg av elins850 Linköping, Sverige

Mycket bra - dock dålig AC

+ Tycker i det stora hela att hotellet var bra. God mat och dryck. Servicen var bra. - Vår AC strulade de första dagarna. Varma ledningar i golvet gjorde att det var väldigt varmt på golvet vid vissa partier. AC:n går minst att få ner till 20grader och var dåligt placerad i vårt rum så att vi fick flytta våra sängar varje kväll för att känna av ACn.

 
2018-08-03

Inlägg av 836magnuse Uppsala, Sverige

Mysig semester

En liten summering Ett trevligt hotell med nyrenoverade rum. Rummen, var fräscha och rena, duschen var bra och kylan fungerade utmärkt. Tyvärr fungerade wi-fi dåligt 👎 Man är ju förstås glad åt det fina vädret men det var för varmt att kunna sitta ute på balkongen 😅 och det drar ner betyget lite. Frukosten var bra, en hel del att välja på, ordning och reda, med snabb service Trots all-inclusive så åt vi bara en lunch denna vecka Lunchen var sådär tycker vi Åt inga middagar alls utan valde att gå ut och via tips samt av betyg här på TripAdvisor så hittade vi flera härliga och mysiga restauranger 😍 Är nöjda och utvilade för att anta jobbens utmaningar under hösten 😊

 
2018-08-01

Inlägg av suss282 Stockholm, Sverige

Ej prisvärt

Det här är ett hotell som inte lever upp till förväntningarna. Läget är bra, rummen fina och frukosten är väl godkänd, men resten lämnar en del att önska. Förbered dig på att gå upp i ottan om du vill ha en solstol vid poolen. Trots skyltar om att det är förbjudet att reservera solstolar och att personalen kommer att plocka bort utplacerade handdukar, följde de aldrig upp detta. Kl. 10 är 85-95 % av solstolarna paxade och knappt några människor befinner sig i närheten. Rummet var visserligen fint men wifi fungerar ej och städningen kunde ha varit betydligt bättre. Receptionspersonalen är trevlig men personalen vid frukosten är inte det i samma utsträckning. Sammantaget är hotellet okej men inte prisvärt och håller inte standarden för ett fyrstjärnigt hotell - därav betyget.

 
2018-07-29

Inlägg av Sofie J

Allt utom sevisen

Rummet var bra Poolen var bra. Trevlig personal i receptionen och housekeeping Men personalen i restaurangen var otrevliga och många av dem förstod ej engelska. Frukosten var faktiskt väldigt bra. Mycket att välja på. Men middagen var ingen höjdare