1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Porto Platanias Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Annika,
Uppsala

+
Tillgången till flera poolområden
-
Bättre mat

Bekräftad gäst: 2019-08-10


10 av 10

Kerstin,
Göteborg

+
Lagom stort. Låg bebyggelse. Trevlig och mysig utemiljö.
-
Näst intill omöjligt att få en solstol vid poolen. Stolar markerades med handukar redan klockan 7 på morgonen trots att det inte var tillåtet enligt skyltarna vid poolen. Ingen gjorde någonting åt det.

Bekräftad gäst: 2019-08-04


8 av 10

Patrik,
Södra Sandby

+
Fint område med nära till city
-
Ha inte sängarna på hjul. Flyttar sig för lätt ur position. Låt inte gästerna reservera solstolar med handdukar. Det fanns skyltar om detta men det efterlevdes inte av personalen.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


10 av 10

Patrick,
Skärholmen

+
Trevlig personal, rent och snyggt, bra mat, känsla av att man bor i en liten grekisk by. Mysigt.
-
Att folk inte reserverar solstolar. Gärna några krokar i badrummet.

Bekräftad gäst: 2019-08-02


9 av 10

Johanna,
Göteborg

+
Fräscht, samarbetet med systerhotellet, poolområdet, servicen.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-28


5 av 10

carina,
stockholm

+
bra frukost, samt middagsbuffe
-
ska ej stå att det är rökfritt hotell, stämmer ej står askoppar överallt. samt att det ej är avgiftsfri parkering. samt superiorrum är bara ett sätt att få extrabetalt .enligt hotellet så har .de inga rum som är superior.Det fick vi veta då vi ville byta vårat rum som vi ej var nöjda med, stökigt poolområde, undrar de rengjorde den då de låg i leksaker och madrasser dygnet runt, känndes ej så välstädat i korridorer och hotellrummet. dåliga sängar

Bekräftad gäst: 2019-07-27


8 av 10

Joanna,
Stockholm

+
Mat och dryck. Det var positivt att man fick vara på bra anläggningarna. Anläggningen var byggd på ett mysigt sätt och kändes bra underhållen.
-
Börja återvinna plast. Överväg hur ni kan förminska plastkonsumtionen. Det lir många plastglas en all- inclusive gäst använder på en vecka. Överväg någon form av vattenbad för fötterna som man lätt kan gå igenom om man ska upp från stranden till hotellet. Ha en utedusch vid adultpoolen. Ta bort handdukar som läggs ut tidigt. Mjukare sängar. Övrigt för att minska konsumtion; Mindre tallrikar,

Bekräftad gäst: 2019-07-26


5 av 10

Anna ,
Göteborg

+
-
maten städningen barens uteservering

Bekräftad gäst: 2019-07-21


8 av 10

Per,
Ulricehamn

+
Läget, modernt o fräscht.
-
Kortare tid än 1 Tim vid incheckning....!!! Aktiviteter vid pool saknades ! Ex vattengympa

Bekräftad gäst: 2019-07-13


7 av 10

Ingela,
Bredaryd

+
Maten. Rena fräscha rum. Många skandinaver som bodde där. Närheten till Platanias. Trevlig personal. Busstransfern med en chaufför som körde lugnt och sansat!
-
Göra incheckningen lite smidigare en stackars kvinna som skulle sköta det själv. Lite mer underhållning. Fler solsängar och parasoller. Visa mer klart och tydligt vad som gällde all inclusive på systerhotellet.

Bekräftad gäst: 2019-07-13


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4,5/5 Sovkvalitet
 • 4/5 Läge
 • 4/5 Rum
 • 4/5 Service
 • 4/5 Standard
 • 4,5/5 Renlighet

54% av resenärerna rekommenderar

226 omdömen
Utmärkt
 
85
Väldigt bra
 
79
Bra
 
37
Mindre bra
 
20
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2019-08-09

Inlägg av GunnC6

Toppenställe

Mycket bra service, trevliga rum, rent o snyggt varje dag.Bäst var att man även hade tillgång till Porto Platanias Beah and Spa med alla pooler o barer där också. Och beställde man dagen innan fick vi äta både lunch och middag där också. Och så låg stranden precis nedanför. På all inclusive var det mat för alla smaker även vegetarianer som en utav oss var. Vi 3 var nöjda och glada. Tyckte kanske att jag för ett enkelrum betalade ganska mkt mer. Det borde inte vara så stor skillnad.

 
2019-08-03

Inlägg av lindabG6264EC Varberg, Sverige

En underbar vecka

Ett fantastiskt läge med underbara pooler och endast ett stenkast ifrån havet. Mycket fina rum med mysig balkong. Maten var helt ok. Personalen var mycket serviceinriktade, särskilt George i baren och ungdommarna som höll i alla aktiviteter. De var andra gången vi åkte hit och kommer definitivt tillbaka.

 
2019-07-21

Inlägg av J3042KJmaria Helsingborg, Sverige

Väldigt bra

En vecka med all inclusive ,rekommenderar det all mat var fantastisk god.Sällan ätit så goda bakverk o kakor som här!Personalen i baren är duktiga på drinkar och jättetrevliga. Rummen var fina och välstädade aircondition i båda rummen !Personalen är trevlig och poolen bra ,lite svårt att få solstol om man inte på ner sin handduk tid typ 8 på morgonen.Var på systerhotellet som ligger rak över där ingår all inclusive med om man bokar dagen innan.Bra att ta dricka där o ta med på stranden.Stranden var sådär mycket tång smutsiga solstolar o smutsiga parasollbord betalar 8 euro då kan det ju vara rent tycker man.Kan starkt rekommendera detta hotell !

 
2019-07-16

Inlägg av perolaholm Bredaryd, Sverige

Mumsigt!

Rena fräscha rum belägna nära Platanias. Mycket god mat och fina drinkar som ingick i all inclusive.Lite trångt runt poolen.Lugnt och trevligt på hotellet med mycket skandinaver. Lite synd att man inte hade någon underhållning på kvällarna. Trevlig personal särskilt killen och tjejen som jobbade i poolbaren. Lite snålt att vi bara fick behålla all inclusive till kl.4 sista dagen.Det här med långbyxor är inget att hänga upp sig på.

 
2019-07-03

Inlägg av fridas_liv Helsingborg, Sverige

Väldigt bra

Vi var där en vecka med all-inclusive, väldigt fint, bra frukost och lunch, trevlig personal, fina rum, fint poolområde, nära till olika stränder, lungt hotell. Skulle gärna återvända. Alla i familjen nöjda, alla rekommenderar starkt!