Kundomdömen om Porto Platanias Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 260 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Rummen var stora
-
Bättre inredning och bättre sängar

Bekräftad gäst: 2019-10-20


6 av 10

+
Fint och bra städat.
-
WI-FI fungerade mycket dåligt och nu var det lågsäsong också. Dåliga sängar för att vara 5* hotell. Litet Badrum med inåtgående dörr som slog i handfatet. Borde ändras per omgående till utåtgående. Rummet var stort så proportionerna stämde inte.

Bekräftad gäst: 2019-10-20


10 av 10

+
Mycket fint lägenhetshotell. Bra poolområde med goda drinkar. God mat vid all inklusive. Trevlig personal. Nära till havet och små affärer, samt restauranger.
-
Hade önskat fler kuddar. Folk paxade solstolar fast man inte fick. Inga problem under lågsäsong men inte okej ändå.

Bekräftad gäst: 2019-10-12


8 av 10

+
Närheten till allt. Bra städning.
-
Maten. Allt protein var över kokt gick inte att äta. Lite met variation på maten samma varje dag. Frukosten var jätte bra. Att man inte själv fick välja vart man ville sitta i restaurangen. Jag hade all inclusive att man får behålla sin all inclusive tills man åker hem. Har rest mycket och haft all invlusive och aldrig varit några problem. Jag lämnade rummet kl 1200 och bussen skulle hämta 1740 frågade om jag fick äta lunch? Fick ett irriterande svar No 18 euro.

Bekräftad gäst: 2019-10-11


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-11


8 av 10

+
Läget
-
Krokar för kläder och handdukar i badrum

Bekräftad gäst: 2019-10-05


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


7 av 10

+
Närheten till allt.
-
Bättre förvaringsmöjligheter på toaletten.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


9 av 10

+
Flera pooler, även för bara vuxna.
-
Maten- ganska smaklöst och dåligt tillagad

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

+
Trevligt hotell med tvåvåningshus, inget stort hotellannex utan det kändes som en liten by med småhus
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

54% av resenärerna rekommenderar

252 omdömen
Utmärkt
 
94
Väldigt bra
 
92
Bra
 
39
Mindre bra
 
21
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2019-11-03

Inlägg av IngridJ181 Malmö, Skåne Län, Sweden

Ett trevligt hotell med bra läge

Ett helt ok hotell med bra läge.Lite längt från stranden, men gott om plats vid poolen och vi bodde i ett litet hotellrum, men med stor kyl och micro, så det var bra. Vi hade halvpension. God mat och trevlig service. Själva hotellområdet var sisådär, men helt ok. Ganske liten pool

 
2019-10-19

Inlägg av Haw83 Östersund, Sverige

Bra boende nära strand och shopping

All inclusive vistelse på det här hotellet. Fick då även tillgång till systerhotellet på andra sidan gatan. Där fanns al la carte-restaurang, gym och fler pooler att tillgå. Maten var bra även om man efter en vecka på samma ställe tröttnade en aning på utbudet. Närhet till både shopping och strand.

 
2019-10-09

Inlägg av StefanA1913

Suveränt!

Frukost som borde tillfredställa de flesta med ett brett utbud av god kvalite. Bra service såväl i reception som av övrigt personal. Rent och städat både i rum som på utsidan. Ett hotell man gärna återvänder till.

 
2019-08-25

Inlägg av Alexandra H Växjö, Sverige

Fint på ytan men dålig mat och service

Det positiva med detta hotellet är bra läge, stor pool med vattenleksaker, sköna sängar och helt ok frukost. Om man gillar sallad. Stort plus är att hotellets gäster får använda gymmet på systerhotellet över gatan. Det gymmet är ganska stort och välutrustat för att vara ett hotellgym. Vi provade buffén för all-inklusive gästerna en kväll och vi var väldigt glada att vi inte hade köpt all-inklusive innan. För det var bland det äckligaste vi ätit- och varken jag eller min pojkvän är kräsna med mat men ingen proteinkälla var ätbar. Vi åt endast salladen tillslut. Gällande frukosten var äggröran och omeletten smaklös och smakade mjöl. Helt ok bacon och stekta ägg! Poolområdet är stort men fullt med solstolar och upplevs som trångt. Utrymmet mellan poolkant och solstol är tight, går inte att få möte där utan att känna sig rädd för att ramla i poolen! Går inte att vinkla stolar efter solen och parasoll. Låg även en död fågel vid en av stolarna, som utifrån dess skick troligtvis legat där länge. Vårt rum var fint med rymlig balkong vid bra läge men det var lyhört från korridoren utifrån. Det kröp även runt små myror i rummet. Personalen var inte supertrevliga, verkade väldigt trötta på människor- vilket jag själv kan relatera till då jag jobbat inom resturang länge. Men vi kände oss inte riktigt välkomna i restaurangen. Då vi reste ospecificerat hade vi inga förväntningar på vår hotellsituation och var därav ändå väldigt nöjda med vår semester på hotellet. Men rekommenderar att skippa all-inklusive och äta den fantastiska maten på restaurangerna runt omkring!

 
2019-08-09

Inlägg av GunnC6

Toppenställe

Mycket bra service, trevliga rum, rent o snyggt varje dag.Bäst var att man även hade tillgång till Porto Platanias Beah and Spa med alla pooler o barer där också. Och beställde man dagen innan fick vi äta både lunch och middag där också. Och så låg stranden precis nedanför. På all inclusive var det mat för alla smaker även vegetarianer som en utav oss var. Vi 3 var nöjda och glada. Tyckte kanske att jag för ett enkelrum betalade ganska mkt mer. Det borde inte vara så stor skillnad.