Kundomdömen om Porto Platanias Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 443 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Elin,
Osby

+
Mycket fint lägenhetshotell. Bra poolområde med goda drinkar. God mat vid all inklusive. Trevlig personal. Nära till havet och små affärer, samt restauranger.
-
Hade önskat fler kuddar. Folk paxade solstolar fast man inte fick. Inga problem under lågsäsong men inte okej ändå.

Bekräftad gäst: 2019-10-12


8 av 10

Sari,
Upplands väsby

+
Närheten till allt. Bra städning.
-
Maten. Allt protein var över kokt gick inte att äta. Lite met variation på maten samma varje dag. Frukosten var jätte bra. Att man inte själv fick välja vart man ville sitta i restaurangen. Jag hade all inclusive att man får behålla sin all inclusive tills man åker hem. Har rest mycket och haft all invlusive och aldrig varit några problem. Jag lämnade rummet kl 1200 och bussen skulle hämta 1740 frågade om jag fick äta lunch? Fick ett irriterande svar No 18 euro.

Bekräftad gäst: 2019-10-11


8 av 10

Kjell,
Ärla (Eskilstuna)

+
Läget
-
Krokar för kläder och handdukar i badrum

Bekräftad gäst: 2019-10-05


7 av 10

Aila ,
Norberg

+
Närheten till allt.
-
Bättre förvaringsmöjligheter på toaletten.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


9 av 10

,

+
Flera pooler, även för bara vuxna.
-
Maten- ganska smaklöst och dåligt tillagad

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

Catharina,
Ängelholm

+
Trevligt hotell med tvåvåningshus, inget stort hotellannex utan det kändes som en liten by med småhus
-

Bekräftad gäst: 2019-09-29


10 av 10

Jessica,
Uddevalla

+
Frukosten och miljön runt
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


5 av 10

Kristina ,
Stockholm

+
Rent , trevlig personal.
-
Vi bokade med halvpension. Jag ville gärna köpa ett glas vin i baren på kvällen. Tyvärr fanns det inget att välja på endast husvinet som var helt odrickbart. Jag betalar gärna extra för ett glas gott vin men detta var inte möjligt. Maten på hotellet var fräsch men väldigt smaklös tyvärr.

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

Karina,
Luleå

+
Fräscht hotellrum !
-
Krokar på väggen i badrummet och i rummet behövs.

Bekräftad gäst: 2019-09-07


8 av 10

Anders,
Uddevalla

+
Frukosten
-

Bekräftad gäst: 2019-08-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

54% av resenärerna rekommenderar

246 omdömen
Utmärkt
 
93
Väldigt bra
 
90
Bra
 
37
Mindre bra
 
21
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2019-10-09

Inlägg av StefanA1913

Suveränt!

Frukost som borde tillfredställa de flesta med ett brett utbud av god kvalite. Bra service såväl i reception som av övrigt personal. Rent och städat både i rum som på utsidan. Ett hotell man gärna återvänder till.

 
2019-08-25

Inlägg av Alexandra H Växjö, Sverige

Fint på ytan men dålig mat och service

Det positiva med detta hotellet är bra läge, stor pool med vattenleksaker, sköna sängar och helt ok frukost. Om man gillar sallad. Stort plus är att hotellets gäster får använda gymmet på systerhotellet över gatan. Det gymmet är ganska stort och välutrustat för att vara ett hotellgym. Vi provade buffén för all-inklusive gästerna en kväll och vi var väldigt glada att vi inte hade köpt all-inklusive innan. För det var bland det äckligaste vi ätit- och varken jag eller min pojkvän är kräsna med mat men ingen proteinkälla var ätbar. Vi åt endast salladen tillslut. Gällande frukosten var äggröran och omeletten smaklös och smakade mjöl. Helt ok bacon och stekta ägg! Poolområdet är stort men fullt med solstolar och upplevs som trångt. Utrymmet mellan poolkant och solstol är tight, går inte att få möte där utan att känna sig rädd för att ramla i poolen! Går inte att vinkla stolar efter solen och parasoll. Låg även en död fågel vid en av stolarna, som utifrån dess skick troligtvis legat där länge. Vårt rum var fint med rymlig balkong vid bra läge men det var lyhört från korridoren utifrån. Det kröp även runt små myror i rummet. Personalen var inte supertrevliga, verkade väldigt trötta på människor- vilket jag själv kan relatera till då jag jobbat inom resturang länge. Men vi kände oss inte riktigt välkomna i restaurangen. Då vi reste ospecificerat hade vi inga förväntningar på vår hotellsituation och var därav ändå väldigt nöjda med vår semester på hotellet. Men rekommenderar att skippa all-inklusive och äta den fantastiska maten på restaurangerna runt omkring!

 
2019-08-09

Inlägg av GunnC6

Toppenställe

Mycket bra service, trevliga rum, rent o snyggt varje dag.Bäst var att man även hade tillgång till Porto Platanias Beah and Spa med alla pooler o barer där också. Och beställde man dagen innan fick vi äta både lunch och middag där också. Och så låg stranden precis nedanför. På all inclusive var det mat för alla smaker även vegetarianer som en utav oss var. Vi 3 var nöjda och glada. Tyckte kanske att jag för ett enkelrum betalade ganska mkt mer. Det borde inte vara så stor skillnad.

 
2019-08-03

Inlägg av lindabG6264EC Varberg, Sverige

En underbar vecka

Ett fantastiskt läge med underbara pooler och endast ett stenkast ifrån havet. Mycket fina rum med mysig balkong. Maten var helt ok. Personalen var mycket serviceinriktade, särskilt George i baren och ungdommarna som höll i alla aktiviteter. De var andra gången vi åkte hit och kommer definitivt tillbaka.

 
2019-07-21

Inlägg av J3042KJmaria Helsingborg, Sverige

Väldigt bra

En vecka med all inclusive ,rekommenderar det all mat var fantastisk god.Sällan ätit så goda bakverk o kakor som här!Personalen i baren är duktiga på drinkar och jättetrevliga. Rummen var fina och välstädade aircondition i båda rummen !Personalen är trevlig och poolen bra ,lite svårt att få solstol om man inte på ner sin handduk tid typ 8 på morgonen.Var på systerhotellet som ligger rak över där ingår all inclusive med om man bokar dagen innan.Bra att ta dricka där o ta med på stranden.Stranden var sådär mycket tång smutsiga solstolar o smutsiga parasollbord betalar 8 euro då kan det ju vara rent tycker man.Kan starkt rekommendera detta hotell !