Kundomdömen om Porto Platanias Beach & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 302 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-20


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-20


3 av 10

+
Maten
-
Väldigt lyhört, ej 5 stjärnigt

Bekräftad gäst: 2019-10-19


10 av 10

+
Närheten till stranden, skönt med bad före frukost!
-

Bekräftad gäst: 2019-10-18


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-13


7 av 10

+
Läget var bra generellt tycker inte jag att dom ska använda 5 stjärnor 4 hade passat bättre
-
frukost ok med väldigt mycket fokus på desserter vi valde halvpension Det var en besvikelse charmlöst ingen smak i stort sett samma varje dag men å andra sidan en tusenlapp p/p ska man kanske inte förvänta sig så mycket Desserterna var väldigt Vi tyckte middagen var så pass dålig så vi åt där endast 3 ggr av 7 toaletten inget vidare duschbbl helkass efter toa besök där man var tvungen att lägga ppr i en särskild behållare har jag inte varit med om på alla mina resor Dåligt vattentryck i toan fick stå där o spola 4-5 ggr Nja inget 5 stjärningt hotell

Bekräftad gäst: 2019-10-13


3 av 10

+
Frukosten var helt okej! Mycket att välja på och jättegullig personal som gjorde frukosten lite lättare för oss som reste med bebis. Läget på hotellet var bra, gångavstånd till alla restauranger i Platanias.
-
Det här är inget hotell för familjer med små barn tyvärr. ”Barn poolerna” var iskalla och hade behövt någon typ av solskydd över sig. Kids corner kunde ha personal som faktiskt tycker om att leka med barn, så var inte fallet nu. I övrigt lekytor alt gräsytor för småbarn. Rummen kunde ha högre standard. De var mörka och slitna, och framför allt MYCKET lyhört. Hade önskat en bättre beskrivning av rummen samt genomgång av vad som ingår.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-20


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-15


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

1257 omdömen
Utmärkt
 
481
Väldigt bra
 
414
Bra
 
238
Mindre bra
 
83
Underkänt
 
41

5 senaste omdömen

2020-08-13

Inlägg av jasontheglobetrotter Stockholm, Sverige

Nära till allt

Trevligt familjehotell med nära till allt man behöver. Allt har fungerat bra, som man kan förvänta sig. Stranden ligger väldigt nära vilket gör det enkelt för alla i familjen att gå fram och tillbaka till rummet. Poolområdet är jättefint och uppskattas av barnen.

 
2019-10-12

Inlägg av Emsapemsa

Lyxigt och fräscht!

Vi är verkligen jättenöjda med vår vistelse på detta hotell. Jättebra frukost, nära till havet och flera pooler att välja mellan. Superfrächt överallt och, faktiskt så var deras lilla shop vid poolområdet billigare än ute på gatorna om man vill köpa luftmadrasser, badringar, snorkel osv. Hit kommer vi tillbaka!

 
2019-09-30

Inlägg av 676berntf Albufeira, Portugal

Mat recensent

Hotellet är uppdelat i flera sammanhängande byggnader med flera poler. Hotellet uppger sig självt som 5 stjärnit men lever inte upp till den standarden. Badrum utan en enda krok att hänga något på. Ingen förstorings spegel eller servetter eller hygienartiklar som vanligt förkommande på även enkla hotell. Maten är oftast välagad och god men resturangen håller inte den klass som utlovats.

 
2019-09-13

Inlägg av 196602

Semester på kreta

Jag kan inte klaga på någonting egentligen. Städningen var superbra, matsal med en fantastisk utsikt. Nära till både hav och shopping. Tjejen i baren under pooltaket var supertrevlig. Ska man klaga på något så ska det vara alla myggen i rummen. Hade stora bölder. Sista grej också var när man skulle fylla på öl så kom det bara skum och den var varm. Hade en super trevlig och härlig vecka.

 
2019-08-07

Inlägg av Anders_i_Goteborg Göteborg, Sverige

Finns bättre alternativ

Familjen åkte till detta hotell juli 2019. Först och främst så är detta inget 5* eller 4+ som hotellet marknadsför sig som. Plus: -Personalen hjälpsam, men förutsättningarna dåliga. -Städning och frukost bra. Middag sådär, definitivt inte 5* standard. -Priserna i hotellets butik var högst överkomliga. Minus: -Fick byta rum(från 321) först efter 2 nätter då vi fått en betongvägg som utsikt från balkongen. -Generellt dålig information om vad som ingick och inte. Hade hela tiden en känsla av att nu blir man lurad..... - Det nya rummet 334 var slitet och hade många fel. Personalen fixade brister allteftersom vi påtalade dem, men till slut orkar man inte ha personalen där och man accepterar motvilligt. -”All inclusive” innebar fri läsk från automat, lokalt vin från kran. Glad att vi inte tog all inclusive. Vi hade halv pension, vilket innebar 7 frukost och middagsbuffe 6 av 7 kvällar exkl. dryck. Vare sig vatten eller kaffe ingick. För mig ingår dryck i begreppet halv pension. -Med tanke på att bussen hämtade upp oss för hemresa efter 20.00 med flygavgång 23.15 så hade man kanske förväntat sig att middagsbuffe skulle ingå avresedag. Men den middagen fick vi ta i stan. Rummen var små, mörka. Hotellet var som katakomber, svårt att hitta även som vuxen då allt såg likadant ut. Halvtrappor och halvvåningar om vartannat. Barnvänlighet får en 2:a. Internet får en 2’a, fungerade sporadiskt. Balkong 1,5kvm utan insynsskydd. Poolhandduk fick kvitteras ut mot 10€ per handduk och kunde enbart bytas 2ggr per vecka. Träningslokal ok, men hälften av maskinerna var trasiga. Inget solskydd över den minimala babypoolen, inte heller över lekplatsen med gunga o klätterställning. Antal solstolar underdimensionerade, de var alla bokade med handdukar så tidigt som 07.30. Några kvällar var det trubadur, då var jag tacksam att vi bodde långt ifrån. Högt ljud kompenserar inte dåligt framträdande! /A