1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Porto Platanias Beach & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Hani,
Karlskoga

+
Faciliteter
-
Att receptionen bemöter alla likadant

Bekräftad gäst: 2019-04-21


9 av 10

Helena,
Solna

+
Nära till havet, Fina poolområden. Trevlig personal.
-
Kartan över hotellområdet var inget vidare, men det är hotellets ansvarsområde att förbättra. Konstigt att endast kassaskåpet fungerade i två dagar, men det gick bra utan tillgång till detta också.

Bekräftad gäst: 2018-10-27


8 av 10

Julia,
Norrköping

+
Nära till allt
-
När vi väl kom fram till hotellet tog det en timma att få komma in på rummet eftersom alla var tvungna att skriva på lappar och vänta på en kille som skulle eskortera alla till rummen. Förslag att man skriver i dessa svar digitalt innan man anländer till hotellet och att man har en till person som visar till rummen

Bekräftad gäst: 2018-10-24


6 av 10

Johnny,
Tumba

+
Närhet till strand och bussarna till Chania.
-
Anställ ny personal i receptionen. Saknar trevligt bemötande vid enkla frågor som, har ni en mjukare kudde? Vi fick ingen återkopplung tror inte hon letade ens.

Bekräftad gäst: 2018-10-21


9 av 10

Anders,
Garsås

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2018-10-20


9 av 10

Ingegerd ,
Landvetter

+
Hotellet placering Rent och snyggt runt på allmänna ytor
-
Bör framgå bättre att första plan inte ligger markplan utan ligger en halvt ner i källaren. Vi själva hade endast en innergård som utsikt.

Bekräftad gäst: 2018-10-19


10 av 10

Tordten,
Årjäng

+
Det mesta verkar väl genomtänkt. All personal mycket trevlig oavsett kategori. Mycket familjär och omhändertagande stämning. Maten suveränt bra
-
Man bör utan vidare kunna flytta en middag från ankomstdagen till sista dagen t.ex. Efter mycket om och nen gick det. Som ersättning för den middagsbufféer vi inte kunde äta ankomstdagen hade man placerat en kall rätt i plastburk i kylen. Helt onödigt. Vi äter inte halv två på natten.

Bekräftad gäst: 2018-10-14


8 av 10

Inger,
falköping

+
utspritt på stort område, aldrig trångt. Nära till havet,nära shopping.
-
receptionen hjälpte till att hyra bil, hyrbilarna var dåliga, inte vad vi hade beställt. Inte städade och dåligt bemötande av uthyraren.Förslag använd inte Tellus.

Bekräftad gäst: 2018-10-13


7 av 10

Yvonne,
Trelleborg

+
Mycket bra frukost och väldigt skön omgivning att sitta i på övre våningen.
-
Många solstolar "bokade" med en gång på morgonen. Även om det fanns skyltar att inte boka och att handdukar togs bort - hände detta aldrig. Ibland fanns stolar "bokade" heldag - utan att det dök upp någon. Trist!

Bekräftad gäst: 2018-10-06


10 av 10

Ingemar,
Borlänge

+
Underbar personal och rent och snyggt.Matsalens personal och maten är oöverträffad.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-06


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

1140 omdömen
Utmärkt
 
427
Väldigt bra
 
389
Bra
 
216
Mindre bra
 
74
Underkänt
 
34

5 senaste omdömen

2018-10-23

Inlägg av UllaE63

Dåligt med underhållning, slutet av säsongen märktes

Rummet var fuktigt och ac fungerade inte först. Bartendern Jorge var en sur gubbe, ignorant och ska inte jobba med service. Motsatsen var bartendern i poolbaren, Marta, som var mycket trevlig och pratsam.Tyvärr ingick inte alla barer och bara en restaurang i all inclusive.

 
2018-10-07

Inlägg av tomaspilsner Tyresö, Sverige

Utmärkt

Vi besökte Hotellet för andra gången och kommer gärna tillbaks igen. Personalen är fantastisk både i reception ,poolbar och vid frukosten. Frukostbuffén är helt utmärkt med många val och personalen har full koll på bordplacering etc..Städningen var bra.Så bara superlativ från oss Tyresö.

 
2018-10-03

Inlägg av Curious797774

Fint och prisvärt med undantag för utlykten

5 pooler varav 1 endast för vuxna samt 4 barnpooler. Nära till stranden. Trevlig personal, bra städning. Bra mat. Fanns sockerfri marmelad till frukost och gott om grönsaker. Varning för utflykt till Spinalonga, bokad med Apollo. Absolut inte prisvärd. Ön Spinalonga är definitivt sevärd, dock inte som det var arrrangerat.

 
2018-09-18

Inlägg av Colazeroo Lomma, Sverige

Sparkling SPA

Detta är ett omdöme till endast spaet. Jag vill börja och säga att massagen var jättebra! Själva spaet i sig var riktigt fint och trevlig personal. Men det första jag kände var att det var "kallt" i luften. Min första tanke var att om jag badar i spa poolen kommer jag frysa när jag går upp. Det brukar vara uppvärmda rum i ett spa. Poolen var faktiskt riktigt kall och det var inte så skönt när luften var så kylig. Ångbastu fungerade inte. Vanlig basta fungerade som den skulle. Där fanns fotbad som var fina men ingen fotsalt eller liknande. Det var ju inte så skönt att sitta där pga. de kyliga rummen. Jag fick ha badrocken på mig. Där fanns en dusch med olika typer av regn. Den verkade nog inte fungera helt korrekt då ena sidan sprutade ut så pass varmt vatten att mm blev bränd och andra sidan sprutade ut iskallt. Det var ingen skön upplevelse för man visste inte var man skulle stå i denna lilla dusch. Detta är väldigt synd då personalen och lokalerna är så trevliga och fräscha. Spaet kostar 25euro.

 
2018-08-02

Inlägg av henrical2015

Tråkigt avslut men underbar vecka!

Vi checkade ut kl 12 och vår anslutningsbuss kom inte förrän kl 22. Försökte få ett dagsrum men de var slut. Dock var det ingen som kom till rummet.. Fin dag ändå men sen! Deras dusch och omklädningsrum; gräsligt och sunkigt . Inga möjligheter att blåsa hår o göra sig fin. Bagatell kan tyckas men ett fint omklädningsrum på ett fint hotell borde vara viktigt! Man vill väl ta hand om sina gäster fast de checkat ut. Stort minus! I övrigt ett mycket bra hotell med bra personal z. Gå ut kl 8 och boka solstol annars blir du utan!