Kundomdömen om Porto Platanias Beach & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 568 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

,

+
Standarden. Exklusivt spa! Närheten till havet. Personalen. Den behagliga känslan att vistas i hotellets trädgård/poolområde. Frukosten i mitt fall men hotellets a la carte var också bra. Gymmet.
-
Hotellet verkar vara i behov av Wi-fi-bryggor för dem som vill surfa på Wi-fi. Luckan framför kylskåpet skulle kunna dämpas på något sätt. Som det är nu så smäller den igen när man släpper den en bit från möbeln och det hörs från grannrummen när detta händer.

Bekräftad gäst: 2019-08-30


7 av 10

Karin ,
Stockholm

+
-
Vi åt inte lunch o middag där trots all inklusive. Maten borde ha varit bättre för att få räknas som femstjärnigt hotell.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


8 av 10

Hans,
Karlshamn

+
Barnvänligt och många aktiviteter, god mat
-
Receptionspersonalen kan förbättra sin information och hotellets faktablad kan förtydligas. All Inclusive bör gälla på hotellets strand

Bekräftad gäst: 2019-07-27


7 av 10

Annika,
Täby

+
Rummet o städningen, bra utbud m solstolar. Vattengympan. Vacker fiolmusik. Att hotellet låg nära vattnet. Gymmet.
-
Som ensamresenär behöver man också service- så männen i receptionen behöver gå en charmkurs o lära sig om Platanias och om vad som finns där. Att hotellet ger intrycket vid entrén att vara ett lugnt o lyxigt hotell och så är det nästan bara barnfamiljer där. Det är lite missvisande.

Bekräftad gäst: 2019-07-27


10 av 10

Jürgen,
Göteborg

+
Närheten till havet och alla restauranger !
-
Hotellets wifi var under all kritik denna gång , vi var där förra året fast i en annan del av hotellet , då hade vi inga som helst problem med uppkopplingen ! Vi sa till dem i receptionen att vi inte kunde använda wifi t men inget hände under hela veckan ! De menade att jag inte kunde förvänta mig att streama i 4 K , men vi kunde inte ens streama på lägsta kvalitén .

Bekräftad gäst: 2019-07-21


7 av 10

Maria,
Insjön

+
Fint
-
Stranden var lortig och dåligt skött mycke fimpar mm man betalade ju ändå för solstolarna så det kan de fixa bättre

Bekräftad gäst: 2019-07-20


9 av 10

Martina ,
Fristad

+
Bra läge. Många pooler. 2 ac på rummet.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-14


5 av 10

Anna,
Göteborg

+
Bra läge
-
Ingen AC i hotellets allmänna utrymmen så som restaurangerna, reception och lobby. Mycket lyhörda rum. Mat och dryck var OK, men maten blev den samma varje dag. Även maten i a la carte restaurangen var samma som maten från buffen i restaurangen. Absolut inget 5-stjärnigt hotell, det levde inte upp till förväntningarna alls. Animation teamet var inte alls engagerade, otydlig och för lite info om underhållning på kvällarna vilket gjorde till att hotellets gäster inte alls fångades till kvällsunderhållningen. Servicen på hotellet av hotellets personal var OK. Man överlever sin vistelse, men skulle inte välja detta hotell igen. Det som var mest idiotiskt med allt var solstolarna på hotellet vid poolerna. Om man var borta från sin solstol i mer än 30min ca så var inte handdukarna kvar, de var bortkastade av personalen. Bittra hotell gäster som anklagade varandra för att ha tagit varandras solstolar när det egentligen var personalen som tagit bort handdukarna. Idiotiskt då man måste kunna gå iväg för att äta lunch när man till ex har all inclusive utan att man ska behöva bli av med sina platser. Aldrig varit med om något värre, blev dålig stämning mellan gäster och drog ner på vistelsen enormt. All inclusive gäller ej hela dagen om man har en sen avresa, dåligt. All inclusive gällde inte i alla barer, dåligt. Inte ens i lobbyn kunde man ta en drink. Man kan undra vad ALL inclusive står för...

Bekräftad gäst: 2019-07-07


8 av 10

Mats ,
Stockholm

+
Rent och snyggt.
-
Ta bort badkaret, det är inte lätt att duscha.

Bekräftad gäst: 2019-07-06


10 av 10

,

+
Allt var perfekt, dock levde inte a la carterestaurang Mironi upp till våra förväntningar.
-
Servicen på Mironi var klanderfri, dock inte maten

Bekräftad gäst: 2019-07-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

1202 omdömen
Utmärkt
 
460
Väldigt bra
 
402
Bra
 
225
Mindre bra
 
78
Underkänt
 
37

5 senaste omdömen

2019-09-13

Inlägg av 196602

Semester på kreta

Jag kan inte klaga på någonting egentligen. Städningen var superbra, matsal med en fantastisk utsikt. Nära till både hav och shopping. Tjejen i baren under pooltaket var supertrevlig. Ska man klaga på något så ska det vara alla myggen i rummen. Hade stora bölder. Sista grej också var när man skulle fylla på öl så kom det bara skum och den var varm. Hade en super trevlig och härlig vecka.

 
2019-08-07

Inlägg av Anders_i_Goteborg Göteborg, Sverige

Finns bättre alternativ

Familjen åkte till detta hotell juli 2019. Först och främst så är detta inget 5* eller 4+ som hotellet marknadsför sig som. Plus: -Personalen hjälpsam, men förutsättningarna dåliga. -Städning och frukost bra. Middag sådär, definitivt inte 5* standard. -Priserna i hotellets butik var högst överkomliga. Minus: -Fick byta rum(från 321) först efter 2 nätter då vi fått en betongvägg som utsikt från balkongen. -Generellt dålig information om vad som ingick och inte. Hade hela tiden en känsla av att nu blir man lurad..... - Det nya rummet 334 var slitet och hade många fel. Personalen fixade brister allteftersom vi påtalade dem, men till slut orkar man inte ha personalen där och man accepterar motvilligt. -”All inclusive” innebar fri läsk från automat, lokalt vin från kran. Glad att vi inte tog all inclusive. Vi hade halv pension, vilket innebar 7 frukost och middagsbuffe 6 av 7 kvällar exkl. dryck. Vare sig vatten eller kaffe ingick. För mig ingår dryck i begreppet halv pension. -Med tanke på att bussen hämtade upp oss för hemresa efter 20.00 med flygavgång 23.15 så hade man kanske förväntat sig att middagsbuffe skulle ingå avresedag. Men den middagen fick vi ta i stan. Rummen var små, mörka. Hotellet var som katakomber, svårt att hitta även som vuxen då allt såg likadant ut. Halvtrappor och halvvåningar om vartannat. Barnvänlighet får en 2:a. Internet får en 2’a, fungerade sporadiskt. Balkong 1,5kvm utan insynsskydd. Poolhandduk fick kvitteras ut mot 10€ per handduk och kunde enbart bytas 2ggr per vecka. Träningslokal ok, men hälften av maskinerna var trasiga. Inget solskydd över den minimala babypoolen, inte heller över lekplatsen med gunga o klätterställning. Antal solstolar underdimensionerade, de var alla bokade med handdukar så tidigt som 07.30. Några kvällar var det trubadur, då var jag tacksam att vi bodde långt ifrån. Högt ljud kompenserar inte dåligt framträdande! /A

 
2019-08-07

Inlägg av Jahe70 Västerås, Sverige

Trevligt hotell med bra läge

Vi bodde där i juli 2019, fam med två barn 14 och 10 är grabbar och var ganska nöjda på totalen. Vi blev uppgraderade vad gäller vårt rum vilket var underbart. Poolerna är mycket bra och passar alla längder på barnen från de minst till de större. Bra all-inclusive särskilt efterrätterna som håller mycket hög klass. maten i övrigt får godkänt men att servera lever till lunch är ganska udda. Alltid härlig frukt. detta hotell har dock flera barer som inte ingår i all-inclusive vilket är ganska rörigt. det finns heller inga snacks under dagtid tex pizza slice eller pommes och burgare vilket är tämligen dåligt och dessutom ovanligt för ett hotell med all-inclusive. Detta saknades av våra ungdomar. Personalen är tyvärr överlag ganska oengagerade och hotellet motsvarade inte alls våra förväntningar på ett 5 stjärnigt hotell. Det finns betydligt bättre hotell i närområdet. Men läget är underbart mitt i Platanias.

 
2019-06-11

Inlägg av rosen_679 Södertälje, Sverige

Nattlinnet blev stulet

Mitt nattlinne försvann efter att städerskan hade varit där.... jag sa till i receptionen ifall det hade av misstag kommit med i tvätten men dom hittade inget! Så då måste hon ha tagit det för det försvann typ fjärde dagen!!! Mycket dåligt!!! Frukosten var väldigt bra. och att det fanns en vuxenpool. borde ha varit lite större. Tog över en timme för oss att få rummet, och då hade dom glömt bort oss att vi satt och väntade,,,

 
2019-05-02

Inlägg av affekaffe Sundbyberg, Sverige

Semester

Bäst supertrevig personal och kul uppträdanden personalen har fått mig och min fru känna oss speciella och välkomna. Det gjorde resan jätte lyckad. Kommer garanterat återkomma. Underhållnings personalen var jätte bra