1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Plaza Di Porto

Enrumslägenheter

Rymliga och fräscha enrumslägenheter med olika inredning. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Uteplatserna varierar i storlek. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Tvårumslägenheter

Rymliga och fräscha tvårumslägenheter med olika inredning och separat sovrum. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Alla lägenheter har kombinerat vardagsrum och minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Uteplatserna varierar i storlek. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenheter i etage

Rymliga och fräscha tvårumslägenheter i etage med avskilt sovrum på övre våningen. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kombinerat vardagsrum och minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Hårtork. Wc. Ett badrum med dusch på övervåningen och ett badrum med badkar på nedervåningen. balkong eller terrass. Uteplatserna varierar i storlek. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: ca 48 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.