1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Plaza Di Porto

Enrumslägenheter

Rymliga och fräscha enrumslägenheter med olika inredning. I vissa lägenheter måste fjärde person vara ett barn. Möjlighet till extrabädd i form av bäddsoffa. Alla lägenheter har kombinerat vardagsrum och minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Telefon och satellit-tv. Gratis wifi och internet via kabel. Gratis luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller markbalkong, vissa med poolutsikt. Vissa markbalkonger har begränsad havsutsikt. Uteplatserna varierar i storlek. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer/1-4 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenheter

Rymliga och fräscha tvårumslägenheter med olika inredning och separat sovrum. I vissa tvårumslägenheter måste fjärde person vara ett barn. Möjlighet till extrabädd i form av bäddsoffa. Alla lägenheter har kombinerat vardagsrum och minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Telefon och satellit-tv. Gratis wifi och internet via kabel. Gratis luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong med poolutsikt eller begränsad havsutsikt. Uteplatserna varierar i storlek. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenheter i etage

Rymliga och fräscha tvårumslägenheter i etage med avskilt sovrum på övre våningen. I vissa lägenheter måste fjärde person vara ett barn. Möjlighet till extrabädd i form av bäddsoffa. Kombinerat vardagsrum och minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Telefon och satellit-tv. Gratis wifi och internet via kabel samt gratis luftkonditionering och deponering. Hårtork. Wc. Ett badrum med dusch på övervåningen och ett badrum med badkar på nedervåningen. Balkong med poolutsikt eller begränsad havsutsikt. Uteplatserna varierar i storlek. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: ca 48 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer/1-4 personer, varav 1 barn.