1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Plaza Di Porto

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

,
Stockholm

+
Nära till allt
-
Fick vänta 3 timmar på att checka in

Bekräftad gäst: 2019-08-10


8 av 10

Anne,

+
Nära havet, storlek på rummet, bra mat.
-
Ta bort handdukar vid poolen, ofta fullt.

Bekräftad gäst: 2019-08-09


8 av 10

Anna,
Lidingö

+
Fint rum, bra frukost.
-
Att inte alla solbäddar är bokade innan kl 8. Städning tidigare än kl 16 Att när man som par inte får ett rum precis ovanför lekplats och barnpool.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


7 av 10

,

+
Närheten till havet
-

Bekräftad gäst: 2019-08-03


7 av 10

Hans ,
Brottby

+
Bra service och mycket trevlig personal. Restaurangen och helpensionen var väldigt bra. Läget till strand var mycket attraktivt likt väl att det fanns flera pooler på hotellområdet.
-
Bode i etagevåning som förvisso var bra men klart under den standard som presenterades på er hemsida. Enligt er katalog var det ett 5 stjärnigt hotell. Hotellanläggningen höll förväntad standard men etagevåning (rum 906) var möjligen 3+ standard. Rent och snyggt men absolut inte 5 stjärnig standard. Jag har inte vetskap om hur ni klassificerar hotell men rummet höll inte förväntad standard kontra andra hotell med motsvarande klassificering samt hur rummet presenterades av er. Här kan ni bli tydligare.

Bekräftad gäst: 2019-07-13


9 av 10

,

+
Bodde i etagelägenhet, vilket var perfekt då väninnan och jag fick var sin våning och var sitt badrum med dusch. Underbara sängar och perfekt airkondition. 5 poolområden och en av restaurangerna var öppen 24/7.
-
Ännu fler stolar vid poolerna.

Bekräftad gäst: 2019-07-07


9 av 10

Rebecca,
Eskilstuna

+
Läget kunde inte varit bättre. Fina pooler och omgivningar. Välskött. God fin frukostbuffé.
-
Inte optimalt med två enkelsängar som glider isär... Fler solstolar vid poolerna då det kunde vara svårt att få solsängar om man inte var ute i god tid.

Bekräftad gäst: 2019-07-06


10 av 10

Johanna,
Trollhättan

+
Maten, utsikten, poolerna, all inklusive, närhet till affärer
-
Upprustning av rummen, mjukare madrasser, sova på soffa i en vecka känns inte ok

Bekräftad gäst: 2019-06-30


8 av 10

Kristina ,
Varberg

+
Läget vid havet.
-
Bättre mat till barn även på lunch. Mer variation på maten de upprepade sig mycket.

Bekräftad gäst: 2019-06-29


9 av 10

,

+
Många pooler
-

Bekräftad gäst: 2019-06-29


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4,5/5 Läge
 • 4/5 Sovkvalitet
 • 4/5 Rum
 • 4/5 Service
 • 4/5 Standard
 • 4,5/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

1193 omdömen
Utmärkt
 
453
Väldigt bra
 
401
Bra
 
225
Mindre bra
 
78
Underkänt
 
36

5 senaste omdömen

2019-08-07

Inlägg av Anders_i_Goteborg Göteborg, Sverige

Finns bättre alternativ

Familjen åkte till detta hotell juli 2019. Först och främst så är detta inget 5* eller 4+ som hotellet marknadsför sig som. Plus: -Personalen hjälpsam, men förutsättningarna dåliga. -Städning och frukost bra. Middag sådär, definitivt inte 5* standard. -Priserna i hotellets butik var högst överkomliga. Minus: -Fick byta rum(från 321) först efter 2 nätter då vi fått en betongvägg som utsikt från balkongen. -Generellt dålig information om vad som ingick och inte. Hade hela tiden en känsla av att nu blir man lurad..... - Det nya rummet 334 var slitet och hade många fel. Personalen fixade brister allteftersom vi påtalade dem, men till slut orkar man inte ha personalen där och man accepterar motvilligt. -”All inclusive” innebar fri läsk från automat, lokalt vin från kran. Glad att vi inte tog all inclusive. Vi hade halv pension, vilket innebar 7 frukost och middagsbuffe 6 av 7 kvällar exkl. dryck. Vare sig vatten eller kaffe ingick. För mig ingår dryck i begreppet halv pension. -Med tanke på att bussen hämtade upp oss för hemresa efter 20.00 med flygavgång 23.15 så hade man kanske förväntat sig att middagsbuffe skulle ingå avresedag. Men den middagen fick vi ta i stan. Rummen var små, mörka. Hotellet var som katakomber, svårt att hitta även som vuxen då allt såg likadant ut. Halvtrappor och halvvåningar om vartannat. Barnvänlighet får en 2:a. Internet får en 2’a, fungerade sporadiskt. Balkong 1,5kvm utan insynsskydd. Poolhandduk fick kvitteras ut mot 10€ per handduk och kunde enbart bytas 2ggr per vecka. Träningslokal ok, men hälften av maskinerna var trasiga. Inget solskydd över den minimala babypoolen, inte heller över lekplatsen med gunga o klätterställning. Antal solstolar underdimensionerade, de var alla bokade med handdukar så tidigt som 07.30. Några kvällar var det trubadur, då var jag tacksam att vi bodde långt ifrån. Högt ljud kompenserar inte dåligt framträdande! /A

 
2019-08-07

Inlägg av Jahe70 Västerås, Sverige

Trevligt hotell med bra läge

Vi bodde där i juli 2019, fam med två barn 14 och 10 är grabbar och var ganska nöjda på totalen. Vi blev uppgraderade vad gäller vårt rum vilket var underbart. Poolerna är mycket bra och passar alla längder på barnen från de minst till de större. Bra all-inclusive särskilt efterrätterna som håller mycket hög klass. maten i övrigt får godkänt men att servera lever till lunch är ganska udda. Alltid härlig frukt. detta hotell har dock flera barer som inte ingår i all-inclusive vilket är ganska rörigt. det finns heller inga snacks under dagtid tex pizza slice eller pommes och burgare vilket är tämligen dåligt och dessutom ovanligt för ett hotell med all-inclusive. Detta saknades av våra ungdomar. Personalen är tyvärr överlag ganska oengagerade och hotellet motsvarade inte alls våra förväntningar på ett 5 stjärnigt hotell. Det finns betydligt bättre hotell i närområdet. Men läget är underbart mitt i Platanias.

 
2019-06-11

Inlägg av rosen_679 Södertälje, Sverige

Nattlinnet blev stulet

Mitt nattlinne försvann efter att städerskan hade varit där.... jag sa till i receptionen ifall det hade av misstag kommit med i tvätten men dom hittade inget! Så då måste hon ha tagit det för det försvann typ fjärde dagen!!! Mycket dåligt!!! Frukosten var väldigt bra. och att det fanns en vuxenpool. borde ha varit lite större. Tog över en timme för oss att få rummet, och då hade dom glömt bort oss att vi satt och väntade,,,

 
2019-05-02

Inlägg av affekaffe Sundbyberg, Sverige

Semester

Bäst supertrevig personal och kul uppträdanden personalen har fått mig och min fru känna oss speciella och välkomna. Det gjorde resan jätte lyckad. Kommer garanterat återkomma. Underhållnings personalen var jätte bra

 
2018-10-23

Inlägg av UllaE63

Dåligt med underhållning, slutet av säsongen märktes

Rummet var fuktigt och ac fungerade inte först. Bartendern Jorge var en sur gubbe, ignorant och ska inte jobba med service. Motsatsen var bartendern i poolbaren, Marta, som var mycket trevlig och pratsam.Tyvärr ingick inte alla barer och bara en restaurang i all inclusive.