1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Plaza Di Porto

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Annelie,
Ekerö

+
Trevligt läge vid havet med många pooler och nivåer.
-
Saknade ac i receptionen. Ac på rummet slog av hela tiden.

Bekräftad gäst: 2019-06-15


9 av 10

Mikael,
Skellefteå

+
Frukosten, nära till allt
-

Bekräftad gäst: 2019-06-07


9 av 10

Mattias,
Sollentuna

+
den lugna och exklusiva känslan som infinner sig där det aldrig är fullt i poolen eller runt om pga de många olika poolerna och deras avgränsade områden.
-
Bättre information gällande vad som finns att tillgå, tex kids club som man får leta upp själv då ingen information ges vid ankomst.

Bekräftad gäst: 2019-05-25


8 av 10

Anette,
Varberg

+
Bra personal som gav trevligt bemötande.
-
Soffan var ingen ok säng att sova i.

Bekräftad gäst: 2019-05-11


9 av 10

Peter,
Stockholm

+
Helheten - organiseringen av pooler och boende, olika typer av gäster, bra mat, trevlig personal...
-
Etagelägenheten kändes inte så lyxig som priset indikerade.

Bekräftad gäst: 2019-05-04


7 av 10

,

+
-
Dåligt utrustat kök, bättre knivar, diskmöjlighet, vinglas, korkskruv. Bättre information vid incheckning: ingen info om wi-fi, poolhanddukar, frukost t ex.

Bekräftad gäst: 2019-04-27


10 av 10

Annica,
Östersund

+
Rent och många pooler.
-

Bekräftad gäst: 2019-04-27


3 av 10

,

+
-
Allergier var hotellet dålig på. Ingenting i restaurangerna är märkt med allergener och det var riktigt dåligt utbud för dem som ej tål laktos.

Bekräftad gäst: 2019-04-21


7 av 10

Jonny,
Linköping

+
Närhet till strand o city, lokalbuss, bra poolområden, underbart SPA, bra frukost. Bra miljötänk. Stora rum.
-
Vårt rum låg vi fotbollsplan dessutom luktade det stekt fisk på uteplatsen vid eftermiddagen o kvällarna. Sängarna åkte isär vid vissa aktiviteter...

Bekräftad gäst: 2018-10-26


9 av 10

Oskar,
Kungsbacka

+
Frukosten är outstanding! Bra med fyra olika poolområden. Nära till stranden och båtutflykter. Suverän lunchrestaurang.
-
Flytta de två diskplatserna i matsalen till köksavdelningen. Ljudnivån i restaurangen är väldigt hög. Gratis solstolar vid stranden då solstolarna vid poolerna ofta är upptagna.

Bekräftad gäst: 2018-10-21


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

1168 omdömen
Utmärkt
 
442
Väldigt bra
 
394
Bra
 
221
Mindre bra
 
76
Underkänt
 
35

5 senaste omdömen

2019-06-11

Inlägg av rosen_679 Södertälje, Sverige

Nattlinnet blev stulet

Mitt nattlinne försvann efter att städerskan hade varit där.... jag sa till i receptionen ifall det hade av misstag kommit med i tvätten men dom hittade inget! Så då måste hon ha tagit det för det försvann typ fjärde dagen!!! Mycket dåligt!!! Frukosten var väldigt bra. och att det fanns en vuxenpool. borde ha varit lite större. Tog över en timme för oss att få rummet, och då hade dom glömt bort oss att vi satt och väntade,,,

 
2019-05-02

Inlägg av affekaffe Sundbyberg, Sverige

Semester

Bäst supertrevig personal och kul uppträdanden personalen har fått mig och min fru känna oss speciella och välkomna. Det gjorde resan jätte lyckad. Kommer garanterat återkomma. Underhållnings personalen var jätte bra

 
2018-10-23

Inlägg av UllaE63

Dåligt med underhållning, slutet av säsongen märktes

Rummet var fuktigt och ac fungerade inte först. Bartendern Jorge var en sur gubbe, ignorant och ska inte jobba med service. Motsatsen var bartendern i poolbaren, Marta, som var mycket trevlig och pratsam.Tyvärr ingick inte alla barer och bara en restaurang i all inclusive.

 
2018-10-07

Inlägg av tomaspilsner Tyresö, Sverige

Utmärkt

Vi besökte Hotellet för andra gången och kommer gärna tillbaks igen. Personalen är fantastisk både i reception ,poolbar och vid frukosten. Frukostbuffén är helt utmärkt med många val och personalen har full koll på bordplacering etc..Städningen var bra.Så bara superlativ från oss Tyresö.

 
2018-10-03

Inlägg av Curious797774

Fint och prisvärt med undantag för utlykten

5 pooler varav 1 endast för vuxna samt 4 barnpooler. Nära till stranden. Trevlig personal, bra städning. Bra mat. Fanns sockerfri marmelad till frukost och gott om grönsaker. Varning för utflykt till Spinalonga, bokad med Apollo. Absolut inte prisvärd. Ön Spinalonga är definitivt sevärd, dock inte som det var arrrangerat.