1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Plaza Di Porto

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 558 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Katrina,
Västerås

+
vuxenpoolen, anpassat för rörelsehindrade, rent och snyggt överallt, nära stranden
-
bada i badkar, trodde ingen gjorde det numera. Försökte få dusch men avstod på grund av svårigheter.

Bekräftad gäst: 2019-09-13


10 av 10

Sofia,
Skoghall

+
trevliga omgivningar, trevlig personal, rent och fint runt poolområdena
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


9 av 10

Carl Åke,
Stockholm

+
Rummet, tyst AC, sköna sängar, utsikten o sist men inte minst tidig städning, alltid innan lunch så man kunde ta en dusch o ev ta siesta. Välstädat! Vattengympan o andra aktiviteter. Självservering av drycker till maten. Restaurangen, bra med Bordsplacering, alltid plats även för större sällskap! god mat o dryck mycket att välja på.
-
Saknade bara egentligen riktig apelsinjuice vid frukosten, Men det fanns mycket frukt o annat.

Bekräftad gäst: 2019-09-06


9 av 10

Eivor,
Sala

+
Läget, nära till havet och stan.Flera pooler att välja på om man inte gillar havet
-
bättre med porslin i lägenheterna.

Bekräftad gäst: 2019-08-31


8 av 10

Ingela,
Avesta

+
Trevlig personal, bra städning, nära till hav och centrum. Bra underhållning om man var sugen på det.
-
Hade missat att solstolarna på stranden inte ingick i bokningen. Skulle vara bra om det stod under rubriken Strand att solstolar och parasoll finns mot en avgift. Vi hade ett väldigt lyhört rum ( 808 ), vi trodde någon var i vårt rum och gick men ljudet kom från rummet ovanför oss. Även hörde vi rummet bredvid väldigt bra då det fanns en tunn dörr mellan rummen som man kunde öppna upp och dubbelrum. Det kanske man inte kan göra så mycket åt. Men vi hade kunnat få de rummen då våra barn fick ett annat rum längre bort.

Bekräftad gäst: 2019-08-24


8 av 10

Thomas,
Borås

+
Läget på hotellet och rummets läge med havsutsikt
-
Se till att man kan checka in när man kommer. Lite tunt med köksredskap (en tesked, en skål) Gör det som står vad gäller paxade solstolar, dvs ta bort handdukarna.

Bekräftad gäst: 2019-08-24


10 av 10

Yvonne,
Ystad

+
Rent, god mat och fantastiskt personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-24


8 av 10

Eva,
Malmö

+
Nära till havet
-

Bekräftad gäst: 2019-08-24


9 av 10

Kerstin,
Knislinge

+
Bra läge,trevlig personal,bra service. Trevlig restaurang ,bra organiserad med mycket god mat. Rymliga rum.Rymlig balkong . Reste med vänner och fick rum efter önskemål.Mycket nöjda,återkommer gärna.
-
Om man bokar tre vuxna i ett rum förväntar man sig tre bäddar anpassade för vuxna och inte en bäddsoffa som ej är fullängd och obekväm.

Bekräftad gäst: 2019-08-17


9 av 10

Jessica,
Halmstad

+
Det var fräscht och ordning
-

Bekräftad gäst: 2019-08-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

1199 omdömen
Utmärkt
 
458
Väldigt bra
 
402
Bra
 
225
Mindre bra
 
78
Underkänt
 
36

5 senaste omdömen

2019-09-13

Inlägg av 196602

Semester på kreta

Jag kan inte klaga på någonting egentligen. Städningen var superbra, matsal med en fantastisk utsikt. Nära till både hav och shopping. Tjejen i baren under pooltaket var supertrevlig. Ska man klaga på något så ska det vara alla myggen i rummen. Hade stora bölder. Sista grej också var när man skulle fylla på öl så kom det bara skum och den var varm. Hade en super trevlig och härlig vecka.

 
2019-08-07

Inlägg av Anders_i_Goteborg Göteborg, Sverige

Finns bättre alternativ

Familjen åkte till detta hotell juli 2019. Först och främst så är detta inget 5* eller 4+ som hotellet marknadsför sig som. Plus: -Personalen hjälpsam, men förutsättningarna dåliga. -Städning och frukost bra. Middag sådär, definitivt inte 5* standard. -Priserna i hotellets butik var högst överkomliga. Minus: -Fick byta rum(från 321) först efter 2 nätter då vi fått en betongvägg som utsikt från balkongen. -Generellt dålig information om vad som ingick och inte. Hade hela tiden en känsla av att nu blir man lurad..... - Det nya rummet 334 var slitet och hade många fel. Personalen fixade brister allteftersom vi påtalade dem, men till slut orkar man inte ha personalen där och man accepterar motvilligt. -”All inclusive” innebar fri läsk från automat, lokalt vin från kran. Glad att vi inte tog all inclusive. Vi hade halv pension, vilket innebar 7 frukost och middagsbuffe 6 av 7 kvällar exkl. dryck. Vare sig vatten eller kaffe ingick. För mig ingår dryck i begreppet halv pension. -Med tanke på att bussen hämtade upp oss för hemresa efter 20.00 med flygavgång 23.15 så hade man kanske förväntat sig att middagsbuffe skulle ingå avresedag. Men den middagen fick vi ta i stan. Rummen var små, mörka. Hotellet var som katakomber, svårt att hitta även som vuxen då allt såg likadant ut. Halvtrappor och halvvåningar om vartannat. Barnvänlighet får en 2:a. Internet får en 2’a, fungerade sporadiskt. Balkong 1,5kvm utan insynsskydd. Poolhandduk fick kvitteras ut mot 10€ per handduk och kunde enbart bytas 2ggr per vecka. Träningslokal ok, men hälften av maskinerna var trasiga. Inget solskydd över den minimala babypoolen, inte heller över lekplatsen med gunga o klätterställning. Antal solstolar underdimensionerade, de var alla bokade med handdukar så tidigt som 07.30. Några kvällar var det trubadur, då var jag tacksam att vi bodde långt ifrån. Högt ljud kompenserar inte dåligt framträdande! /A

 
2019-08-07

Inlägg av Jahe70 Västerås, Sverige

Trevligt hotell med bra läge

Vi bodde där i juli 2019, fam med två barn 14 och 10 är grabbar och var ganska nöjda på totalen. Vi blev uppgraderade vad gäller vårt rum vilket var underbart. Poolerna är mycket bra och passar alla längder på barnen från de minst till de större. Bra all-inclusive särskilt efterrätterna som håller mycket hög klass. maten i övrigt får godkänt men att servera lever till lunch är ganska udda. Alltid härlig frukt. detta hotell har dock flera barer som inte ingår i all-inclusive vilket är ganska rörigt. det finns heller inga snacks under dagtid tex pizza slice eller pommes och burgare vilket är tämligen dåligt och dessutom ovanligt för ett hotell med all-inclusive. Detta saknades av våra ungdomar. Personalen är tyvärr överlag ganska oengagerade och hotellet motsvarade inte alls våra förväntningar på ett 5 stjärnigt hotell. Det finns betydligt bättre hotell i närområdet. Men läget är underbart mitt i Platanias.

 
2019-06-11

Inlägg av rosen_679 Södertälje, Sverige

Nattlinnet blev stulet

Mitt nattlinne försvann efter att städerskan hade varit där.... jag sa till i receptionen ifall det hade av misstag kommit med i tvätten men dom hittade inget! Så då måste hon ha tagit det för det försvann typ fjärde dagen!!! Mycket dåligt!!! Frukosten var väldigt bra. och att det fanns en vuxenpool. borde ha varit lite större. Tog över en timme för oss att få rummet, och då hade dom glömt bort oss att vi satt och väntade,,,

 
2019-05-02

Inlägg av affekaffe Sundbyberg, Sverige

Semester

Bäst supertrevig personal och kul uppträdanden personalen har fått mig och min fru känna oss speciella och välkomna. Det gjorde resan jätte lyckad. Kommer garanterat återkomma. Underhållnings personalen var jätte bra