Plaza Di Porto

 • Nära både strand och centrum
 • Flera underbara poolområden
 • Fina lägenheter

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Från det omtyckta lägenhetshotellet Plaza di Porto har du nära till allt! Njut av ett toppenläge intill stranden, med promenadavstånd till Platanias restauranger, barer och nöjen. Med flera rymliga poolområden är det enkelt att byta miljö för sol- och badhänget, och behöver du en liten paus finns både gym och spa att underhålla sig med.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-2 personer/1-3 personer/1-4 personer, varav 1 barn. Tvårumslägenheter för 1-4 personer. Tvårumslägenheter i etage för 1-3 personer/1-4 personer/1-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Första hotellet i Grekland där Ordinarie sängar hade riktig bäddmadrass :) Dåliga extra sängar so...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1217 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Plaza di Porto är ett lägenhetshotell i toppklass med hög kundnöjdhet. Här bor du direkt vid stranden med Platanias centrum en kort promenad bort. Plaza di Porto är tillsammans med hotellen Casa di Porto och Porto Platanias Beach & Spa en del av den tredelade hotellanläggningen Porto Platanias Beach. Gästerna har fri tillgång till alla faciliteter på samtliga hotell.

På hotellområdet finns flera rymliga poolområden, varav fyra pooler tillhör Plaza di Porto, samt en separat barnpool där de små kan buska och leka. Här finns även en pool som är uppvärmd under perioden 15 apr-20 maj och 30 sep-30 okt. På poolområdet erbjuds solstolar och parasoller utan kostnad. Pool- och strandhanddukar finns att hämta i hotellets supermarket. Söker du en lite lugnare atmosfär finns det en pool endast för vuxna på Porto Platanias Beach & Spa. På stranden finns solstolar och parasoller mot avgift.

Vid hotellets restaurang serveras buffé och från härifrån har du vacker utsikt över havet och den lilla ön Ágioi Theódoroi som är en känd vy i Platanias (vårdad klädsel krävs under middagen).

Gäster på Plaza di Porto har tillgång till en av Kretas bästa spaanläggningar som ligger på Porto Platanias Beach & Spa (för gäster över 16 år). Spaanläggningen erbjuder bland annat behandlingar, massage, inomhuspool och bastu mot avgift. Gratis gym (minimiålder 16 år). Här finns även beach volley, aqua aerobics och vattensporter (inte i hotellets regi samt mot avgift). Gratis wifi i allmänna utrymmen.

Det är enkelt att resa med barn till Plaza di Porto. Barnsäng och sulky finns på hotellet. Välj som tillval när du bokar resan eller efteråt via Min bokning för att vara garanterad barnsäng/sulky. För de små finns även barnklubb med engelsktalande personal samt en lekplats. Tvättservice mot avgift. Vid ankomst checkar gästerna in i receptionen på Porto Platanias Beach. En mindre väg måste korsas för att nå stranden. Nivåskillnader och trappor förekommer inom hotellområdet och även inne i lägenheterna. Lokal trafik.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension och All Inclusive mot tillägg.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

 • Enklare frukost, kl. 04.00-07.00. Ska förbeställas dagen innan senast kl. 20.00.
 • Frukost, kl. 07.30-10.00.
 • Snacks i form av smörgåsar, pizzabitar, frukt, bakverk och glass, kl. 10.30-12.30.
 • Lunch, kl. 13.00-14.30. Möjlighet att beställa lunchkorg (senast kl. 20.00 dagen före).
 • Eftermiddagsfika, kl. 15.00-17.00.
 • Middag, kl. 18.30-21.30. Vårdad klädsel middagstid, män måste bära långbyxor.
 • En kväll i veckan kan middagen serveras från en à la carte-meny. Dryck ingår inte. Reservation krävs.
 • Kvällssoppa kl. 23.00-24.00.
 • Vid senare ankomster serveras snacks och enklare rätter i baren.
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-23.30.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Bra att veta

Trappsteg och nivåskillnader förekommer i vissa lägenheter. Uppvärmda pooler i perioderna 15 april - 30 maj samt 30 september - 30 oktober.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer
 • Hög kundnöjdhet
 • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
 • Barnpool eller barnsektion
 • Barnsäng och barnvagn ska finnas (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
 • Wifi i allmänna utrymmen