1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Platanias Mare

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Gun-Britt,

+
Lugn
-

Bekräftad gäst: 2019-06-14


10 av 10

Johan och Britt-Marie,
Kungsbacka

+
Vi har varit på hotellet varje år from 2010. 2012 o i år 2ggr.Första 2 åren 1 vecka, sen 2 veckor och i år 3+1 vecka.Fantastisk kundvänlig personal, service inriktad! Snabba till åtgärder om ngt trasigt! Vår Air-condition gick sönder! Reparerad dagen efter. Jag fick svår urinvägsinfektion dag 3.De kontaktade direkt lokal läkare-och jag fick hjälp inom 30 min! Det kallar jag service! Är själv läkare! Mycket professionell kollega! Otroligt fin frukost buffé! Där finns verkligen allt! All personal sociala vänliga duktiga på vad de gör gäller reception, lokalvård, kockar o övrig kökspersonal, och de som serverar. Vi känner oss kort sagt som hemma: Det bästa betyg vi kan ge!! Hotellets läge 50 m från vattnet med matsal o uteservering mot stranden perfekt. Hotellet med fin standard och smakfyllt inrett avseende möbler armatur, tavlor mm.
-
De förbättrar sig hela tiden själva! Frukosten var betydligt enklare första åren! Nu är det Elite Plaza nivå!

Bekräftad gäst: 2019-06-02


10 av 10

Janne ,
Huddinge

+
Nära stranden. Ingen störande biltrafik. Fin pool. Bara bra och trevligt.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-31


10 av 10

Britt- Marie,
Kallhäll Stockholm

+
Perfekt läge, lugnt och tyst. Perfekt dör vuxna utan barn
-
En bar inomhus där man kan samlas på kvällen

Bekräftad gäst: 2019-05-31


10 av 10

Helene ,
Leksand

+
Rent, nära havet, lugnt, trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-05-24


8 av 10

Ulla,
Sundsvall

+
Det bästa är att det ligger nära stranden o att det inte är någon trafik, lugnt o skönt
-
Sätt upp fler krokar i badrummet!

Bekräftad gäst: 2019-05-18


10 av 10

Maria,
Falu

+
Bra läge!
-

Bekräftad gäst: 2019-05-17


9 av 10

Axel,
ESKILSTUNA

+
Läget
-
Lite solstolar vid polen Kostar vid stranden

Bekräftad gäst: 2019-05-10


3 av 10

Afsaneh,
Göteborg

+
Städningen
-
Bättre frukost buffe. Mer variation och bli bättre att fylla på buffet.

Bekräftad gäst: 2018-10-20


6 av 10

Cathrine,
Nacka

+
Läget vid stranden
-

Bekräftad gäst: 2018-10-20


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

99 omdömen
Utmärkt
 
31
Väldigt bra
 
48
Bra
 
17
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2017-10-03

Inlägg av Catharina S

Semester

Hotellet städar och fint. Nära till stranden. Dock har det varit dåligt väder några dagar så den röda flaggan har varit framme. Häftiga vågor. När det är lugnt är stranden ok,3€ för en solstol, som jag tycker borde vara gratis för hotelgästerna. Morgonmålet ok, bacon,ägg i olika former, bröd, kaffe, yoghurt,fet vanliga. Personalen trevlig.

 
2017-10-03

Inlägg av MRLarsson55 Skanor, Sverige

Bra

Helt ok hotel. Nära hav och centrum. Rent och snyggt. Lite få solstolar vid poolen gör att det blir huggsexa på morgonen med handdukar. Enkel men fungerande restaurang med ganska bra sortiment till lunchserveringen.

 
2017-08-18

Inlägg av 878marinah Kungälv, Sverige

Utmärkt läge och rum.

Vi fick två fantastiska veckor. Bra rum, frukost det fans mycket att välja på och fantastisk utsikt. Vi valde rum med havsutsikt. Lunchen åt vi flera gånger och den var god. Poolen är bra djup,lite få solstolar vid poolen. Trevlig och hjälpsam personal. Bra sängar för att vara på Kreta, solstolarna på stranden 6euro onödigt dyrt tycker vi även om det är för två.

 
2017-08-09

Inlägg av mariawilgotson Sverige

Superbra

Jätte bra hotell, lagom stort med pool och trevlig personal. Nära till Platanias Centrum. Bodde i en enrumslägenhet med tillgång till litet kök. Bra mat i restaurangen. Rekommenderar frukost, buffé med flera alternativ.

 
2017-07-14

Inlägg av ChristinaS4114 Saltsjö-Duvnäs, Sverige

Avkoppling

En riktig fullträff om man vill ha lugn och ro! Mycket trevlig personal som är måna om sina gäster! Vi hade otur med trasig safetybox och hårtork detta åtgärdades direkt! Rent och snyggt!! Närheten till stranden är ett stort pluss! Kommer gärna tillbaka!