1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Mythos Platanias

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

,

+
1.Servicen! Hotellet ägs av ett mycket trevligt par som gjorde sitt yttersta för att man ska trivas. 2. Läget!!!!
-

Bekräftad gäst: 2018-10-06


8 av 10

Pia ,
Mölndal

+
Trevligt familjeägt mindre hotell med trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-23


8 av 10

Håkan,
Helsingborg

+
Litet, personligt, trevlig personal
-
För liten dusch kabin

Bekräftad gäst: 2018-09-23


9 av 10

Seth ,
Hallstahammar

+
Utsikten och bra mat. Mysigt och bra bemötande. Centralt läge.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-08


9 av 10

Moa,
Karlskrona

+
Nära till allt! Jätte fint nyrenoverat badrum!
-
1 dubbelsäng ist för 2 enkel sängar hade varit lite bättre!

Bekräftad gäst: 2018-08-24


10 av 10

Eva,
Malmö

+
Det var väldigt rent och fint, ägarna var väldigt tjänstvilliga
-
Ett fungerande wifi

Bekräftad gäst: 2018-08-19


8 av 10

Annica,
Stockholm

+
Att det var litet och familjärt. Vårt rum, 111, hade fin utsikt och var rymligt. Vi hade tur, jag hade inte velat ha de rum som låg ut mot gatan.
-
Byte av handdukar lite oftare. En ordentlig sminkspegel med förstoring i badrummet hade varit bra.

Bekräftad gäst: 2018-08-04


9 av 10

Leif,
Höllviken

+
Personlig och trevligt familjehotell
-

Bekräftad gäst: 2018-07-07


10 av 10

Paula ,
Fristad

+
Trevliga och familjära ägare
-

Bekräftad gäst: 2018-07-06


7 av 10

Hanna,
Stockholm

+
Väldigt fräsch nyrenoverad lägenhet med allt man kan tänkas behöva - till och med brödrost. Sköna korgstolar på balkongen, tummen upp! Väldigt bra städservice.
-

Bekräftad gäst: 2018-06-30


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

65% av resenärerna rekommenderar

41 omdömen
Utmärkt
 
11
Väldigt bra
 
18
Bra
 
5
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2016-08-12

Inlägg av Sara E

Helt ok ställe

Mythos apartments i Platanias ligger uppför en väldigt brant backe i det gamla Platanias. Kan vara bra att tänka på innan man bokar, om nu någon i sällskapet har svårigheter med detta. Hotellet är rätt litet och det gillade mitt sällskap (endast ett 14 rum). En pool finns samt snackbar. När vi checkade in slog hotellägaren på ac:n och nämnde inte ens att detta kostade 50 euro för 7 dagar. Jag påpekade detta och han sa att det stod i det "finstilta" på Booking.com som vi bokade igenom. Oavsett, anser jag att man meddelar gästen Innan, i synnerhet om det är nåt man tar betalt för utöver självaste rummet. Ett stort minus för hotellets hanteting av just detta. I övrigt bestod vår lägenhet (och tydligen fler fick jag höra) endast av 1 ac men då lägenheten hade 2 sovrum (v-rum med kök och sovrum) var man tvungen att ha dörren öppen mellan rummen för att kyla ner hela lägenheten. Vi var som sagt ett sällskap om 4 och man vill gärna kunna stänga dörren om sig, men det gick inte utan att de andra fick en bastu i retur. Köket var i absolut simplaste format med ett kylskåp samt 2 kokplattor som inte var helt dugliga. Plattorna var såpass svaga så att det inte gick att koka ägg ens. Vattnet kom aldrig upp i koktemperatur. Väldigt irriterande om man nu kanske har en tajtare mat budget men även en orsak till varför många barnfamiljer väljer just lägenhetshotell, för att även kunna tillreda måltider på egen hand. Vi borde sagt till om plattorna men orkade inte bry oss faktiskt, vi åt ute mestadels. Men det kan vara bra att veta ändå om man nu absolut vill ha ett dugligt kök. Rummen var i övrigt väldigt enkla, inget märkvärdigt. Servicen var enkel och personalen var trevlig. Testar däremot gärna nåt annat om jag åker till Platanias igen, vimlar av schyssta ställen i synnerhet nere vid havet och jag är inte överdrivet förtjust i branta backar eller denna "överaskningen" med ac:n. Kan även passa på att nämna att ta med er rejäla badlakan, hotellets är väldigt små och de bytte handdukar endast 2 gånger på hela veckan, vilket kanske är kutym där. Summa summarum, Mythos Apartments är ett enkelt ställe, med enkel "komfort".

 
2016-06-21

Inlägg av 453rickardb Malmö, Sverige

Perfekt för semester

Mythos är ett perfekt litet hotel i Platanias. Bra rum med ett mycket bra läge, nära till allt utan att behöva vara mitt i allt. Nära till flera bra restauranger. Panus , ägaren är en mycket trevlig man, som gör det han kan för att man skall känna sig hemma. Bott här flera gånger och kommer forsätta med det :-)

 
2018-09-23

Inlägg av nikke89641 Vantaa, Finland

Awesome hotel with the greatest location & staff!

I can without any doubt recommend this hotel. Location, free ac, free wifi, cheap prices, good food and the most greatest staff! The owner couple is just very warm and nice people taking care of the guests. If heading to Platanias choose this hotel!

 
2018-09-22

Inlägg av Ake_Molndal Mölndal

Nice family hotel

Nice family hotel in the old part of Platanias. Free AC, safetybox and WiFi. Full equipped kitchen if you want to make your own breakfast or lunch. Lot's of local restaurant in the area if you are looking for a calm vacation but near to the main street if you want some action ;-) The owners are wery friendly and the rooms are cleaned every second day.

 
2018-08-20

Inlägg av CaroleB1954

A grace Place to relax close to the beach, with wonderful hosts

Very comfortable, cozy, clean, outstanding hosts, beautiful swimming pool, excellent food and cheap prices. The hotel is located 5 minutes walk to the bach. Platanias is a wonderful small town with great food, boutiques and bars, charmaing local people. NOT TO MISS