1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Mythos Platanias

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Daniel,
Uppsala

+
Läget, nära till Platanias centrum
-
Fler bilder på hotellet!

Bekräftad gäst: 2019-07-27


9 av 10

Thomas,
KATRINEHOLM

+
Mycket bra läge. Centralt, nära till allting. Ägarna var mycket trevliga och hjälpsamma.
-
Wifi funkade mycket dåligt. Fick använda 4g för det mesta. Men det störde oss inte så mycket.

Bekräftad gäst: 2019-07-26


10 av 10

Gill,
Katrineholm

+
Läget och att det var ett litet hotell. Familjen som äger hotellet
-
Bättre lampor. Det var högt till tak och det var bara en taklampan Hyllplan i garderoben.

Bekräftad gäst: 2019-07-20


10 av 10

Emma,
Ekerö

+
Den otroligt trevliga och vänliga personalen/ ägarna på hotellet!
-
När vi skjutsades med Apollos buss från flygplatsen blev vi avsläppt på gatan långt ifrån vårt hotell, busschauffören sa att vi fick gå själva upp för en smal gata vilket inte stämde, vi gick vilse. Apollo borde ha meddelat oss att hotellets ägare väntar med bil vid bussen för att skjutsa oss till deras hotell. Mkt dåligt av Apollo!

Bekräftad gäst: 2019-07-05


6 av 10

Jonas,
Malmö

+
Näta till centrum
-
Bättre sängar

Bekräftad gäst: 2019-06-30


8 av 10

Håkan,
Torshälla

+
Balkongen
-
Bättre info ang transporten.Att man blir hämtad av personal från Mythos.Vi fick hänvisning av busschauffören vart vi skulle gå. Yrade runt med två andra par i 35 graders värme.Ingen av oss var någon ungdom.Vi var riktigt irriterade. Löste sig såsmåningom. Efter några samtal kom ägaren och hämtade oss .Han var supertrevlig och hjälpsam. Det klickade från Apollos sida.

Bekräftad gäst: 2019-06-15


8 av 10

Gooya,
Stockholm

+
Trevliga personal, städning, goda service
-
Botten av poolen skulle städas oftare. Annars var mycket bra.

Bekräftad gäst: 2019-06-15


8 av 10

Marianne ,
Skanör

+
Låg centralt. Familjärt.
-
Transferbussen stannade utanför hotell Santa Helena dvs långt ifrån vårt hotell. Vi frågade busschauffören vad vi skulle göra och var vårt hotell låg. Han pekade uppför en brant backe. Tack och lov kom vår hotellägare och hämtade oss. Han lär ha sagt till transferchafförerna ett flertal gånger, att hans gäster ska stanna där de blir avsläppta dvs ej gå uppför backen och vidare. De lyssnar uppenbarligen inte. Hade han inte kommit just då, hade vi förmodligen gått vilse.

Bekräftad gäst: 2019-06-01


8 av 10

Stina,
Skellefteå

+
Mycket trevlig och hjälpsam personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-25


10 av 10

,

+
1.Servicen! Hotellet ägs av ett mycket trevligt par som gjorde sitt yttersta för att man ska trivas. 2. Läget!!!!
-

Bekräftad gäst: 2018-10-06


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

65% av resenärerna rekommenderar

42 omdömen
Utmärkt
 
11
Väldigt bra
 
19
Bra
 
5
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-06-24

Inlägg av 604nillao Saxtorp, Sverige

Mysigt familjärt hotell

Mycket familjärt och trevligt hotell. Här är man mån om sina gäster. Rummen är välstädade och toaletten nyrenoverad. Läget är bra med närhet till bra restauranger. Dock att tänka på att det är en brant backe ner till city. Poolen är lagom stor. Vi har hängt där efter en dag på stranden. Baren är bra och deras frappe är fantastisk. De har även enklare maträtter att beställa.

 
2016-08-12

Inlägg av Sara E

Helt ok ställe

Mythos apartments i Platanias ligger uppför en väldigt brant backe i det gamla Platanias. Kan vara bra att tänka på innan man bokar, om nu någon i sällskapet har svårigheter med detta. Hotellet är rätt litet och det gillade mitt sällskap (endast ett 14 rum). En pool finns samt snackbar. När vi checkade in slog hotellägaren på ac:n och nämnde inte ens att detta kostade 50 euro för 7 dagar. Jag påpekade detta och han sa att det stod i det "finstilta" på Booking.com som vi bokade igenom. Oavsett, anser jag att man meddelar gästen Innan, i synnerhet om det är nåt man tar betalt för utöver självaste rummet. Ett stort minus för hotellets hanteting av just detta. I övrigt bestod vår lägenhet (och tydligen fler fick jag höra) endast av 1 ac men då lägenheten hade 2 sovrum (v-rum med kök och sovrum) var man tvungen att ha dörren öppen mellan rummen för att kyla ner hela lägenheten. Vi var som sagt ett sällskap om 4 och man vill gärna kunna stänga dörren om sig, men det gick inte utan att de andra fick en bastu i retur. Köket var i absolut simplaste format med ett kylskåp samt 2 kokplattor som inte var helt dugliga. Plattorna var såpass svaga så att det inte gick att koka ägg ens. Vattnet kom aldrig upp i koktemperatur. Väldigt irriterande om man nu kanske har en tajtare mat budget men även en orsak till varför många barnfamiljer väljer just lägenhetshotell, för att även kunna tillreda måltider på egen hand. Vi borde sagt till om plattorna men orkade inte bry oss faktiskt, vi åt ute mestadels. Men det kan vara bra att veta ändå om man nu absolut vill ha ett dugligt kök. Rummen var i övrigt väldigt enkla, inget märkvärdigt. Servicen var enkel och personalen var trevlig. Testar däremot gärna nåt annat om jag åker till Platanias igen, vimlar av schyssta ställen i synnerhet nere vid havet och jag är inte överdrivet förtjust i branta backar eller denna "överaskningen" med ac:n. Kan även passa på att nämna att ta med er rejäla badlakan, hotellets är väldigt små och de bytte handdukar endast 2 gånger på hela veckan, vilket kanske är kutym där. Summa summarum, Mythos Apartments är ett enkelt ställe, med enkel "komfort".

 
2016-06-21

Inlägg av 453rickardb Lomma, Sverige

Perfekt för semester

Mythos är ett perfekt litet hotel i Platanias. Bra rum med ett mycket bra läge, nära till allt utan att behöva vara mitt i allt. Nära till flera bra restauranger. Panus , ägaren är en mycket trevlig man, som gör det han kan för att man skall känna sig hemma. Bott här flera gånger och kommer forsätta med det :-)

 
2018-09-23

Inlägg av nikke89641 Vantaa, Finland

Awesome hotel with the greatest location & staff!

I can without any doubt recommend this hotel. Location, free ac, free wifi, cheap prices, good food and the most greatest staff! The owner couple is just very warm and nice people taking care of the guests. If heading to Platanias choose this hotel!

 
2018-09-22

Inlägg av Ake_Molndal Mölndal

Nice family hotel

Nice family hotel in the old part of Platanias. Free AC, safetybox and WiFi. Full equipped kitchen if you want to make your own breakfast or lunch. Lot's of local restaurant in the area if you are looking for a calm vacation but near to the main street if you want some action ;-) The owners are wery friendly and the rooms are cleaned every second day.