1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Minoa Palace Resort & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

,

+
Bra hotell men tråkig ort
-

Bekräftad gäst: 2019-07-06


10 av 10

Julia,
Stockholm

+
Personalen, atmosfären, läget vid havet. Lugnet. Fantastiskt.
-
Märk ut vad maten innehåller vid frukostbuffén och skriv om det är vegetarisk, veganskt, glutenfritt osv..

Bekräftad gäst: 2019-07-06


10 av 10

Matilda ,
Umeå

+
Den fantastiska personalen!! Renligheten, närhet till hav, stort hotellområde med möjlighet att flytta runt solstolar, anpassa avskildhet, fantastisk trädgård.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-29


10 av 10

Carina,
Östervåla

+
-
Ledstänger i trapporna. Några krokar i rummet att hänga upp kläder på. Torkställning på balkongen.

Bekräftad gäst: 2019-06-29


8 av 10

Aira,
Sala

+
Mycket bra service men lite dyrt
-

Bekräftad gäst: 2019-06-01


10 av 10

Kerstin,
Malmö

+
Maten var mycket varierande. Rummet, poolområdet var mycket fint.
-
Städningen. Våra golv blev aldrig avtorkade med vatten, inte ens på toaletten. Jag råkade spilla en kaffefläck på toaletten och den var kvar hela veckan.

Bekräftad gäst: 2019-05-04


7 av 10

,

+
Genomgående ett helt okej hotell. Själva staden var rätt turistisk.. men räddades av att vi hade bil hela veckan..
-
Helt okej mtp priset som vi betalade i oktober..

Bekräftad gäst: 2018-10-21


9 av 10

Veronica,
Gbg

+
Läget
-
Uppvärmd pool hade varit trevligt

Bekräftad gäst: 2018-09-30


7 av 10

Roua,
Kristianstad

+
-
Mat och speciellet efterätter var inte som förväntad.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Filip,
Hudiksvall

+
Allt
-
inga förslag.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

1439 omdömen
Utmärkt
 
1006
Väldigt bra
 
327
Bra
 
72
Mindre bra
 
24
Underkänt
 
11

5 senaste omdömen

2019-07-06

Inlägg av Göran H

Underbart!

Otroligt bra service,alltid hjälpsamma vid minsta problem med ett glatt leende!hade rum med utsikt över pool området som är riktigt nice!välstädat och rent överallt,även om det låg på andra sidan vägen så är havet nära,fantastisk frukost!

 
2019-07-05

Inlägg av Pmeolj1234

Lyxigt hotell i lugn och charmig miljö

Vi bodde här hela familjen med 4 barn från 15-22 år. Alla var helnöjda! Hotellet hade allt att erbjuda! Jättegod mat, supermysig miljö, omgivningar och poolområde. Rent och fräscht och all personal var trevliga och bemötte oss alltid med ett leende. Åker gärna hit igen!

 
2019-06-27

Inlägg av idasljung Kreta, Grekland

Lyx-upplevelse

Vi bodde som ungt par en vecka på Minoa Palace och det var helt otroligt! Inte nog med de lyxiga utrymmena och polområdena, all personal var oerhört trevliga och hjälpsamma under hela vistelsen. En så enkel grej som att vi ville ha en extra mörkläggningsgardin på rummet fixade de på mindre än 1 timma. Mycket god mat men rekommenderar dock att inte ta all inklusive då det finns många goda restauranger i området. Rekommenderar restaurangen Elia på hotellet vid stranden, fin utsikt och mycket lyxig ekologisk mat. I allmänhet mycket nöjda, hotellet hjälper med utflykter, flytta måltider och att boka diverse saker i området.

 
2018-07-29

Inlägg av R291VGjacks Göteborg, Sverige

Lyx Hotell !!!!!

Vill man bo lyxigt då ska man välja detta hotellet, mycket Trevliga personal, bra mat, borde i en vecka men tröttnade ändå inte på frukosten, det är mycket och välja på, finns alltid en kock som kan fixa omelett eller nått annat, rummen är sköna med bra AC, får låna handdukar vid polen, Det finns verkligen ingenting som är dålig i detta hotell , enligt mig en toppklass 👍👍👍

 
2018-07-28

Inlägg av Åke Å

Really good but not great

Fint hotell med rena fräscha rum. Stort men upplevs inte som crowded.En del av hotellet nära trafikerad väg.Känns som en A och en B-sida på hotellet. Väldigt bra frukost.Man får ej paxa solstol men det görs ändå utan konsekvenser tyvärr.