1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Melina Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 486 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

,

+
Läget
-
Lås på toaletter dålig strand

Bekräftad gäst: 2019-08-18


10 av 10

Linda,
Stockholm

+
Läget, servicen
-
Installera lås på de offentliga toaletterna

Bekräftad gäst: 2019-08-17


8 av 10

Karin,
Göteborg

+
Läget ,rena rum ,bra wiifee
-
Bättre stolar på balkongen Förbjud Mot att paxa stolar med handdukar Bättre madrasser i sängarna ändå det bästa jag haft på kreta .

Bekräftad gäst: 2019-08-11


8 av 10

annika,
segek

+
lugnt och skönt.
-
ta bort skydds räcke vid poolen. dom monterar dit ett räcke runt poolen varje kväll?????

Bekräftad gäst: 2019-08-10


8 av 10

Bernt,
Hässelby

+
lugnt om kvällarna
-
se över dörrar som är svåra att stänga spolningen på toaletten låter som om hela huset ska vakna

Bekräftad gäst: 2019-08-10


9 av 10

Inger,
Hofors

+
Rent , trevlig personal
-
Flytta ac och tv på rum 300.

Bekräftad gäst: 2019-07-26


8 av 10

Daniel,
Önnestad

+
Lagom storlek och bra läge.
-
Alla skåp och garderober luktade unket. Behöver nytas ut. Hörde fler gäster som tyckte lika.

Bekräftad gäst: 2019-07-21


10 av 10

Kajsa,

+
Trevlig personal!
-

Bekräftad gäst: 2019-07-13


10 av 10

Fredrik,
Eskilstuna

+
Den fantastiska personalen, och maten på restaurangen.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-13


10 av 10

Pernilla ,
Tyresö

+
Rent och fräscht bra service och en bra städerska
-

Bekräftad gäst: 2019-07-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

66% av resenärerna rekommenderar

116 omdömen
Utmärkt
 
58
Väldigt bra
 
35
Bra
 
15
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-08-07

Inlägg av christopherh595 Stockholm, Sverige

Enkelt och fräscht, bra läge

Bodde på Melina Beach en vecka i början av juni. Läget är bra, centralt i Platanias direkt på stranden, men ändå lugnt och lite undan från huvudgatan och folkvimlet. Rummen är fräscha och har det man behöver, pentry, kyl, frysfack, liten balkong eller uteplats. Poolen är helt fräsch och helt OK men vi var mest nere på stranden.

 
2019-06-14

Inlägg av LisaSunset Stockholm, Sverige

Mycket trevligt gotell

Bodde här en vecka i juni. Väldigt trevligt lägenhetshotell mellan stranden och huvudgatan. Litet poolområde men trevligt, stranden nära och gott om solstolar att hyra. Tyvärr består stranden av grus så du sjunker ner och tappar lätt balansen när det är vågor. Bra lägenheter och trevlig och hjälpsam personal. Nära till allt

 
2018-10-14

Inlägg av Janne B Vimmerby, Sverige

Bra läge

Ett bra hotell nära strand , och centrum av Platianias . Mycket trevligt bemötande vi både vid ankomst och vid avresa . En bra resturang vi havet . god mat . solstolar vid stranden att hyra . men utan kostnad vid pool området

 
2018-09-09

Inlägg av muimonen67 Storvik, Sverige

Vänlighet , Omtänksamma .

Lugnt och familjärt hotell , rent och snyggt på rummen . All personal gick med leende på läpparna .. Omtänksamma , vänliga och Service inriktade !! Som solen har fläckar så även här , På morgonen blir man väckt av grannens stolar som flyttas .. och det uppstår hemskt ljud .. Sätt tassar på stols ben !!!! Detta problem finns på nästan varje hotell .

 
2018-09-02

Inlägg av MiFi78 Askersund, Örebro Län, Sweden

Ett bra val!

Reste ensam i slutet på Augusti 2018 och valde Melina beach då jag dels fick rabatt med Apollo, men även då det inte var någon jättesumma att boka ett rum som ensam. Många hotell tar betydligt mer än Melina beach gjorde. Visade sig vara ett riktigt bra val! Tjejerna i receptionen är väldigt trevliga och på avresedagen fick jag t.om en kram och en fråga om jag varit nöjd med min vistelsen på hotellet. Jag fick rum 102 som låg på markplan med en liten uteplats. Rummet var väldigt trevligt, städningen perfekt och solen låg bara på på morgon/förmiddag vilket gjorde rummet svalt och ingen AC behövs om man skulle önska det. Testade inte restaurangen på beachen eller poolbaren, så där är jag ovetandes. Hotellet har perfekt avstånd till centrum och stranden som många hotell i Platanias har. Ska jag vara negativ om något så var kuddarna väldigt obekväma och på morgonen luktade det mycket bensin inne på toaletten som kom utifrån genom ett fönster som jag aldrig lyckades att stänga. Detta är dock något som jag skulle stå ut med om jag blir tilldelad samma rum nästa gång då rummet i övrigt var väldigt trevligt och i min smak! Har bott på 8 stycken olika hotell under mina nu 11 gånger i Platanias och Agia marina. Melina beach får tveklöst ett av de högsta betygen från mig! Det blir högst troligt fler vistelser här om jag reser med Apollo!