Kundomdömen om Mary - Sommar 20

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

62 omdömen
Utmärkt
 
27
Väldigt bra
 
23
Bra
 
10
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-08-31

Inlägg av Skansen78 Stockholm, Sverige

Super bra

Jätte trevligt hotel precis vid stranden. Rent och fräscht. Personalen gör allt för att du ska trivas. Fick ett välkomstkit med olja och kryddor. Kan verkligen rekommendera. Tack så jättemycket för en underbar vecka

 
2018-07-21

Inlägg av lotta368 Sunne, Sverige

Litet charmigt hotell.

Ett personligt hotell .Härlig atmosfär och trevlig personal. Välstädade rum och övriga utrymmen.Vi blev glada över kryddpåsen och olivoljan,med hotellets namn på. Promenad avstånd till det mesta,närheten till havet var ett stort plus.Tyst och lugnt på kvällar och nätter,inget brus från stora gatan som går genom hela Platanias.

 
2018-06-03

Inlägg av evaeriksson Helsingborg, Sverige

Havsnära

Fantastiskt hotell som vi garanterat kommer att återvända till. Blev välkomnad på rummet med en flaska olivolja och lite kryddor när vi kom. Bra pool och bara några steg till stranden. Riktigt sköna sängar

 
2017-10-18

Inlägg av torbj_rnc623 Chania, Grekland

Nära till havet

Ett riktigt trevligt hotell med bra läge och trevlig personal. Riktigt sköna sängar och välstädat. WI-FI fungerar inte så bra på rummet men väl ute på balkongen är det inga problem. Frukost fixar Du smidigt i huset bredvid. Sov med balkongdörren och låt ljudet från havet vagga Dig till söms.

 
2017-05-13

Inlägg av 970maritas Reftele, Sverige

Fint läge och trevlig atmosfär

Om man gillar familjeägda hotell med god service kan vi rekommendera detta hotell.Ägaren Dimitri är alltid hjälpsam och trevlig.Flickan i receptionen likaså.Denna gång bodde vi i nyare delen.Rymliga tvårumslägenheter.Nya bra madrasser i sängarna.Stor balkong.Kaffebryggare och vattenkokare finns.Läget bra ,nära till stranden.