Mary - Sommar 19

apollo mondo enjoy

  • Lugnt läge vid stranden
  • Härlig havsutsikt
  • Personlig service

På lägenhetshotellet Mary i Platanias på Kreta bor du precis intill stranden och njuter av ett mysigt litet poolområde. Omgivningarna är lugna, ändå är det nära till centrum med tavernor, barer och butiker. Hotellägaren gör allt för att du ska trivas, och den lokala touchen i kombination med nöjda gäster gör hotellet till en självskriven medlem av vår familj av Apollo Mondo Enjoy-hotell.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-2 personer/1-3 personer. Tvårumslägenheter i ny del för 1-4 personer. Mindre tvårumslägenhet för 1-2 personer. Tvårumslägenheter för 1-3 personer. Tvårumslägenheter i nedsänkt markplan för 1-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Litet och familjärt och närheten till stranden
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 62 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 10 m
Till centrum: 550 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Genuin atmosfär

Mary är ett mysigt lägenhetshotell precis vid stranden i Platanias. Hotellägaren gör allt för att du ska trivas under vistelsen vilket gett nöjda gäster som resultat. Här möts du av en genuin atmosfär och känslan av det äkta, vilket gjort Mary till ett av våra Apollo Mondo Enjoy-hotell.

Hotellet byggdes i olika etapper där lägenhetsbyggnaden närmast stranden är byggd 1991 och 1993. Receptionsbyggnaden byggdes 1997 och den nyare lägenhetsbyggnaden är från 2007.

Poolområde och strand

Vid det lilla poolområdet finns en pool med barnsektion och gratis solstolar och parasoller. Hotellet ligger på första parkett mot stranden med utsikt över det glittrande Medelhavet. På stranden finns solstolar och parasoller att hyra mot avgift.

Bekväma lägenheter

Under vistelsen på hotell Mary bor du i bekväma lägenheter där du hittar allt du behöver för att rå om dig själv på semestern. Flera av lägenheterna har havsutsikt eller utsikt mot poolen. En kort promenad bort ligger centrum i Platanias där du hittar restauranger, barer, shopping och ett aktivt uteliv. På hotellet finns det även ett litet utbud av lokala produkter att köpa med hem.

Här kan du läsa mer om Apollo Mondo Enjoy.

Måltider

Inga.

Bra att veta

Receptionen är öppen dagtid. Bussen stannar ca 150 meter från hotellet, bagaget transporteras inte.

Apollo Mondo Enjoy
Apollo Mondo Enjoy
  • Höga kundbetyg
  • Trevligt läge
  • Bra faciliteter
  • Gratis wifi