1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Marakis

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Kenneth,
Stockholm

+
Poolområdet och trädgården. Väldigt lugnt läge men ändå centralt.
-
Det här var en lägenhet så lite bättre köksutrustning.

Bekräftad gäst: 2018-10-13


10 av 10

Marina,
Borås

+
Lugnt och avkopplande. Låg nära allt men ändå avsides.Rymliga rum m bra balkonger. Trevlig personal och bra städning. Mkt bra helhetsintryck.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-13


7 av 10

AnnChristine,
Lysekil

+
Trevlig personal i receptionen. Bra läge. Lugnt och familjärt.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-13


8 av 10

Mats,
Hudiksvall

+
Bra läge i ett lungt område men ändå nära till det mesta. Bra poolområde med solstolar för alla som hade behov. Lagomt mjuka madrasser och kuddar.
-
Bättre möjlighet till förvaring i rum och badrum.

Bekräftad gäst: 2018-10-13


7 av 10

Siv,
Mariehamn

+
Tyst och lugnt. Bra läge.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-13


9 av 10

Anita o Ebon,

+
laget o nara hvet
-
Altanens lilla kant Mörkt vid ingången liten avsats upp till altan kanske en - två cm p g a detta ramlade min vännina slog i knät o for med huvudet i dörren o svullet knä Ambulans o vård på klinik samt ambulansfärd till sverige

Bekräftad gäst: 2018-10-05


7 av 10

,

+
Lugnt läge, bra utomhusmiljö
-
Pionjären och rummen behöver uppdateras

Bekräftad gäst: 2018-10-05


9 av 10

Christer,
Uppsala

+
nära till centrum, ingen nivåskillnad, bara några trappor
-
köket behöver uppdateras med en Micro

Bekräftad gäst: 2018-09-28


9 av 10

Håkan,
Haninge

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2018-09-28


5 av 10

Mattias ,
Njurunda

+
Litet och mysigt. Nära till "centrum"
-
Bättre utbud gällande maten.

Bekräftad gäst: 2018-09-08


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

64% av resenärerna rekommenderar

47 omdömen
Utmärkt
 
13
Väldigt bra
 
18
Bra
 
11
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-02-16

Inlägg av Martin O Tropea, Italien

Ganska bra, men.

Vid en första anblick kändes det ganska fattigt, men man får ju vad man betalar för. Det är alltså ganska billigt med tanke på hur nära centrum det ligger. Två pooler som sköttes bra. Det är ett ganska litet hotell och känslan är lite familjär. Det springer runt många katter på hotellet, vilket jag tycker är trevligt. Små men fräscha rum. Minuspoäng för att de inte serverade riktig mat på hotellet. Det var fattiga små rätter som inte vad goda. Sen vill jag ge ett stort minus för att det ligger ett dagis precis bredvid. Det skreks från klockan 07:00 - 16:00. Oerhört störande. Men om man har tur så får man inte sitt rum precis bredvid dagiset. Det är inte ett hotell man vill spendera tid vid eftersom det finns finare platser i Platanias, MEN det är ett helt ok hotell. Bra sängar. Trevlig personal. Inga större fel. Billigt. Bra läge. Kan absolut rekommendera hotellet.

 
2018-09-25

Inlägg av 11helenaw Piteå, Sverige

10/10

Detta hotell kan jag verkligen rekommendera. Lugnt läge nära centrum i Platanias. Fina lägenheter och bra service. Rent, snyggt och mycket trevlig personal. Trevlig och lugn miljö vid poolen där det även finns en liten bar.

 
2018-05-31

Inlägg av Cissi D Stockholm, Sverige

Mysigt hotell!

Jag och min dotter är supernöjda. Vi åkte 11 maj 2018 och kom fram runt 00.00-tiden. Incheckningen på hotellet gick supersmidigt men det vi var rädda för var att vi inte skulle få tag på vatten då supermarkets verkade stängda, men ägaren som följde med oss till rummet visade att det fanns vatten i kylen. Otroligt omtänksamt. Rummen helt OK. Fanns det mesta vi behövde på rummet då vi lagade mycket mat själva. (fanns dock ingen vitlökspress och inget rivjärn=tzatziki, och ingen stekspade) Kaffebryggare, stekpanna, kastrull, tallrikar, bestick och glas fanns. Mysigt poolområde med två pooler. Ett minus är att poolområdet saknar parasoller. Hade vi varit där i juli hade vi inte kunnat ligga vid poolen. Supernära gågatan, och nära stranden som hade sandbotten. Vi kan absolut tänka oss att åka tillbaka hit igen.

 
2017-10-04

Inlägg av Trisis

Prisvärt hotell

Rummet är helt ok. Rent och fräscht och det finns en del köksattiraljer. Räckte till oss som gjorde vår egen frukost. Ligger bakom själva huvudgatan, men med tanke på närheten till allt så gör det definitivt ingenting. Lugnt hotell med blandad publik. Skulle definitivt rekommendera det här till andra. Du får vad du betalar för, och i mitt tycke, lite till.

 
2016-07-24

Inlägg av Odyssey49214

Centralt, mysigt!

Detta hotell ligger så centralt det nästan bara går. Det ligger på en tvärgata till huvudgatan vilket gör att det låter mindre från vägen, trots att det är nära. Stranden är också nära. Det sämsta med hotellet är rummen då dom kan vara lite nergångna, men där är en ju inte så mycket av resan. Förutom det så är allt annat faktiskt väldigt bra och fint. Väldigt snäll och hjälpsam personal, fint poolområde och nära till allting. Jag och min sambo var jättenöjda!