1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Lissos

  • Lugnt läge vid stranden
  • Lägenheter för upp till 5 personer
  • Familjär atmosfär

Lissos är ett trevligt lägenhetshotell beläget vid den fina stranden i Platanias. Våra gäster tycker verkligen om det här hotellet, kanske på grund av det utmärkta läget och det fina poolområdet som bjuder på härlig havsutsikt.

Veckans resmål

Boka senast den 29/8 och få 500:- rabatt/person på resor till Kreta med avresa 1/10 - 31/10 2019. Gäller endast nybokningar. Gäller ej ospecificerat boende eller endast flyg. Rabatten är redan avdragen i priset. 


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer/1-4 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer/2-5 personer. Tvårumslägenheter i nedsänkt markplan för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Familjärt hotell där alla, både personal och gäster pratar med varann. Bra läge, nära till allt o...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 69 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 450 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Ett charmigt strandhotell som erbjuder lägenheter vid stranden. Hotellet har ett trevligt poolområde med separat barnpool, gratis solstolar och parasoller. Snackbar. Reception med tv-hörna. Gratis wifi på hela hotellområdet. På stranden finns solstolar och parasoller mot avgift. Vid transfer stannar bussen ca 100 meter från hotellet, bagage transporteras ej. Gångavstånd till centrum med restauranger, butiker och barer. Lokal trafik.

Måltider

Inga.

Bra att veta

Receptionen har öppet dagtid. Hotellet består av två byggnader med olika byggår. Äldsta byggnaden är från 2004 och den andra från 2007.