1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Indigo Mare

Enrumslägenhet

Fina enrumslägenheter med minikök. Extrabädd är möjlig i bäddsoffa. Kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. TV med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass av varierande storlek, vissa gemensamma, vissa med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 20-23 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumslägenhet

Ljusa och fina lägenheter med kombinerat vardagsrum och minikök och ett separat sovrum. Extrabädd är möjlig i form av bäddsoffa. Alla lägenheter har kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. TV med satellitkanaler. Gratis deponering och luftkonditionering (luftkonditionering finns endast i vardagsrummet/köket). Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass av varierande storlek. Vissa lägenheter har begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenhet i etage

Ljusa och fina tvårumslägenheter i etage med öppen planlösning. Vardagsrum/minikök på entréplan och sovloft på övre plan. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Alla lägenheter har kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. TV med satellitkanaler. Gratis deponering och luftkonditionering (luftkonditionering finns endast på den övre våningen). Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass av varierande storlek. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.