1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Indigo Mare

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Mona,
Varberg

+
Läget och frukosten
-

Bekräftad gäst: 2018-10-14


10 av 10

Åsa ,
Västerås

+
Personalen på både hotell och ffa restaurang. Alla så genuint vänliga.
-
Kunna välja täcke med påslakan nu när det var lite kallare på kvällen och natten. Poolen en kunde varit lite varmare. Fler solstolar vid poolen.

Bekräftad gäst: 2018-10-13


10 av 10

Lisbeth,
Varberg

+
Läget, väldigt fin frukostbuffé, trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-12


8 av 10

Anne,
Trollhättan

+
Servicen å personalen, läget
-
Hotellet eller rättare sagt vårt rum var inte värt sin klassificering. Skulle behövt en ordentlig uppfräscning eller så får Apollo omvärdera sin hotellklassning. Finns många hotell med denna klass som är mkt bättre.

Bekräftad gäst: 2018-10-12


9 av 10

,

+
Närheten till strand och centrum
-

Bekräftad gäst: 2018-10-07


8 av 10

Bengt,
Stockholm

+
Läget
-
Bullerdämpa AC till köket i källaren! Fria solstolar på stranden för hotellgester

Bekräftad gäst: 2018-10-06


8 av 10

Kristoffer,
Habo

+
Läget vid havet. Servicen och bemötandet i restaurangen.
-
Vore bra om det någonstans framgick att man vid tillgång kunde hyra ett rum för dagen då man hade hemresa sent på kvällen. Gärna även liten information att hotellet ser till att det finns lite snacks i kylskåpet vid sen ankomst, bra info för de som reser med barn.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Jane,
Visby

+
Frukosten
-
Buffén

Bekräftad gäst: 2018-09-29


9 av 10

Kent,
Varberg

+
Läget, och havsnära.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-28


9 av 10

Leni,
Trollhättan

+
Läget var toppen, nära till stranden, poolen, centrum
-
Mer solstolar vid poolen. Eller billigare att hyra solstolar på stranden eftersom det var hotellet som hade dom.

Bekräftad gäst: 2018-09-28


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

284 omdömen
Utmärkt
 
118
Väldigt bra
 
107
Bra
 
37
Mindre bra
 
15
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2018-09-26

Inlägg av Lissann Stockholm, Sverige

Fint strandläge och fin service!

Trevlig serviceminded personal på detta hotell som ligger precis vid stranden. Bra hotellfrukost (riklig buffé) och mycket god mat i hotellets restaurang. Vi hade en fin tvårumslägenhet med stor balkong, det enda negativa var att sängarna var för hårda för vår del.

 
2018-08-17

Inlägg av carljohanm269 Stockholm, Sverige

Fräscha rum men sämre poolområde

Bodde i en tvårummare i en vecka. Rummen är rymliga och fräscha med bra terrass eller balkong. Bra städning! Även frukostbuffén är bra! Mindre bra är poolområdet som består av en ganska liten pool jämfört med hur många rum det finns. Ca 15 solsängar vid poolen som alltid var upptagna under vår vistelse. ”Poolområdet” består av en pool och några strandsängar, inget mer. Detta gjorde att vi badade i poolen 1 gång på hela veckan. Stranden ligger precis nedanför poolen och där fanns det många fler solsängar med parasoller, dessa kostade dock 5€ per dag och solsäng vilket vi tyckte var dåligt då det inte fanns någon plats vid poolen. Alltså även för hotellets gäster. Vi gick istället till en strandbar precis bredvid hotellet där dom hade gratis solsängar och dessutom kom och frågade om man ville beställa något från baren tillskillnad från personalen på hotellet som bara kom och tog betalt för sina sängar. Personalen på frukosten verkar vara ointresserade, liksom många andra som jobbar på hotellet.

 
2018-07-17

Inlägg av Mikael L

Mikael

Vänlig personal, bra strandläge, bra frukost, bra meny med bra kvalitet på maten. Det enda negativa var de 2 extra sängarna i 2 rums lägehenten som var under all kritik samt att A/C bara fanns i 1 rum.

 
2018-06-15

Inlägg av anders h skellefteå

Komplett

Jag o min hustru samt 2 vuxna ungdomar var där en vecka . Bra service . God och variationerna frukost med Kretenskt inslag. Vänligt bemötande och mycket rent och fint. Rimlig kostnadsbild. Nära och bekvämt till stranden som hade sandbotten så bad skor var inte nödvändigt lungt och fint också. Inte alls långt till huvudgatan så som sagt var var otroligt nöjda med läget och bemötandet . Vi tyckte sängarna var förhållandevis bra .

 
2018-05-05

Inlägg av kristinam104 Nordmaling, Sverige

Kanonläge för en rimlig kostnad

Indigo Mare ligger precis på stranden i ett lungt område trots närheten till Platsnias alla restauranger och affärer. Vi bodde i en 2 rumslägenhet med balkong och havsutsikt (rum 212) Jag hade redan innan vi kommit på plats kontaktat receptionen för att be personalen ombesörja att bädda våra sängar med extramadrass. Det blev jättebra, sov skönt och bekvämt. Vi hade balkongdörren öppen hela nätterna för att kunna höra vågorna som rullande mot stranden. Underbart! Balkongen bjöd sol till 13 ungefär. Ville man så fanns eftermidagssol på andra sidan vid ytterdörren. Vi tog dit stolar och satt där till solen gått ner och det var dags att ge dig ut i kvällsvimmlet. Frukost ingick och det var bekvämt och mysigt att få njuta den precis bredvid havet utomhus varje morgon. Personalen på Indigo Mare var mycket hjälpsamma och vänliga. Städningen var bra. För bästa pris på öl, vin, snacks osv handla på den större affären mitt emot Platsnias centrum. Jag skulle absolut kunna återvända till samma hotell igen. Tips: promenera upp till den gamla delen av Platsnias.