1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Indigo Mare

  • Precis vid stranden
  • Nära Platanias centrum

På hotell Indigo Mare kan du njuta av gästfrihet, bekvämlighet och lugn. Här bor du precis vid havet, med närhet till centrum. På kvällstid är det riktigt fint att promenera till byn.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer. Tvårumslägenheter i etage för 2-4 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Läget och närheten till havet och den fina servicen från personalen, alltid trevliga och glada.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 265 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 450 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Lägenhetshotellet Indigo Mare har många återkommande skandinaviska gäster. Perfekt läge vid stranden och med gångavstånd till centrum. Poolområde med en pool och separat barnpool. Poolhanddukar mot avgift. Ett fåtal gratis solstolar och parasoller vid poolen och mot avgift på stranden. Poolbar. Liten lekplats. Minilivs. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Gratis internethörna med stationära datorer i receptionsområdet. Restaurang och bar. Vid ankomst/avresa stannar bussen ca 100 meter från hotellet, bagage transporteras ej. Lokal trafik.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg (Under högsäsong samt när hotellet har hög beläggning serveras middagsbuffé. Tidig vår och sen höst eller om få gäster väljer till måltider, så väljs rätterna från en fast meny som består av några olika förrätter, varmrätter och efterrätter.)

Bra att veta

Detta är ett Green Key-märkt hotell. Det betyder att hotellet aktivt arbetar för att minimera sin miljöpåverkan och bidra till att göra skillnad på ett miljömässigt och socialt plan.