Indigo Mare

  • Precis vid stranden
  • Nära Platanias centrum

På hotell Indigo Mare kan du njuta av gästfrihet, bekvämlighet och lugn. Här bor du precis vid havet, med närhet till centrum. På kvällstid är det riktigt fint att promenera till byn.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-2 personer/1-3 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer. Tvårumslägenheter i etage för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Personalen och läget.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 310 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 450 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Lägenhetshotellet Indigo Mare har många återkommande skandinaviska gäster. Perfekt läge vid stranden och med gångavstånd till centrum. Poolområde med en pool och separat barnpool. Poolhanddukar mot avgift. Ett fåtal gratis solstolar och parasoller vid poolen och mot avgift på stranden. Poolbar. Liten lekplats. Minilivs. Spelrum med biljard, fotbollsspel och bordtennis mot avgift. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Bastu mot avgift, reserveras i receptionen. Gratis internethörna med stationära datorer i receptionsområdet. Receptionen har öppet dygnet runt. Restaurang och bar. Vid ankomst/avresa stannar bussen ca 100 meter från hotellet, bagage transporteras ej. Lokal trafik.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg. Halvpension är frukostbuffé och middag. Middag serveras från en fast meny, som består av några olika förrätter, varmrätter och efterrätter. Vid ett fåtal tillfällen serveras maten som buffé.

När vuxna köper halvpension äter barn 2-11 år gratis.

Säsongsinformation

Sommaren 2020:

  • Hotellets minilivs är stängd.
  • Ingen biljard, fotbollsspel eller bordtennis.
  • Bastu avstängd.