Kundomdömen om Ideal Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 1180 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Gunni Elsy,
Södra Vi

+
Närheten till allt.
-
Bättre wifi i lägenheterna,

Bekräftad gäst: 2019-09-15


5 av 10

Hans,
Visby

+
Bra läge lugnt och rent. Nära både pool och hav.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


9 av 10

,

+
Läget och personalen.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


9 av 10

IngMari,
Ljusdal

+
Nära till Hav och pool!
-

Bekräftad gäst: 2019-09-13


10 av 10

Malin,
Söderhamn

+
Fint och fräscht, strandläget, gratis solstolar, trevlig personal. Har bara bra att säga om hotellet.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-13


9 av 10

,

+
Närheten till det mesta.
-
Rökfritt!!!

Bekräftad gäst: 2019-09-13


10 av 10

Anja,
Kristianstad

+
Jättebra läge. Lugnt och skönt, nära till stranden. Mycket trevlig personal. God mat. Gratis solstolar.
-
?. Kanske lite nya solstolare och parasoll nere på stranden.

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

Marianne,
Sundsvall

+
Bra läge Nära till stranden Lugnt och fridfullt
-
Dåligt med utrustning i köket. Ny kaffekokare. Krokar i badrum för handdukar.

Bekräftad gäst: 2019-09-07


8 av 10

Olle,
Västerås

+
Poolen, stranden, området
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


7 av 10

,

+
Läget, samt att de var så pass lugnt och trivsamt
-
hotellet behöver renoveras, det är inte handikappvänligt.

Bekräftad gäst: 2019-09-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

65% av resenärerna rekommenderar

169 omdömen
Utmärkt
 
40
Väldigt bra
 
75
Bra
 
41
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2019-07-21

Inlägg av Hanna J

Väldigt nöjd

Supernöjd! Bodde i dubbelrum. Bra frukost innehållande ägg, bacon, färsk frukt, juice, mjölk, bröd, smör, pålägg, flingor, mjölk. Gratis solstolar vid stranden var guld. Trevlig personal! Om något var minus så var det att gymmet inte var så mycket för världen men det kan man kanske leva med när man är på semester!

 
2018-09-23

Inlägg av W6006TYhelens

Strandnära!

Bra läge. Ligger precis vid stranden och även nära till shoppinggatan och massor av restauranger och små mini-markets. Vi fick en bra lägenhet, markplan. Helt ok, för priset. Det fanns hårfön, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare. Rent och snyggt på rummet. Gratis solstolar vid pool och strand! Ett stort plus för det. Kan ju kosta 5-10 e för två, på andra ställen. Dock fanns det inte så många solstolar vid poolen. (Dessa var lite sunkiga) Kan tyvärr bli stora vågor vid stranden. Stranden är småstenig/grov strand. Vi var väldigt nöjda med vår vecka på Ideal beach.

 
2018-09-23

Inlägg av MaritaB162 Varberg, Sverige

lägenheter

Bodde i 1rums etage lgh. Bra planerad gott att ha sovdelen där uppe. Nära stand och gå shoppings gatan. Trevlig och hjälpsam personal. rent och snyggt städning 6 av 7 dagar. Gratis solstolar både vid strand och pool.

 
2018-08-02

Inlägg av annasvantesson Göteborg, Sverige

Medelhotell

Vi bodde här i en vecka, hotellet i sig är inte jätte fint. Det har dock allting man behöver. Vi hade ett lägenhetsrum och då fanns det kokvrå med i rummet, medans våra vänner hade utan. Rummet har sköna sängar, rymliga balkonger, trevlig personal osv. Vi köpte med frukost på vår vistelse här vilket var en jätte besvikelse, ingen bra variation och man tröttnade efter första dagen. Hotellet ligger dock väldigt centralt i platanias, nära till vatten, mataffärer, shopping, uthyrning och buss/taxi. Då det är centrum så finns det mycket utbud av restauranger och cocktailbarer, utbudet av nattklubbar är dock klent för den som är ute efter det. Hotellet är helt klart godkänt som medelhotell, är man finsmakare och vill ha det jätte fint är det kanske inte här man ska bo. Vill man ha nära till allt, vara bekväm och känna sig som hemma så är detta hotell perfekt.

 
2018-05-25

Inlägg av AnnicaJ73 Stockholm, Sverige

Lägenhetshotell med pool och strand

Stor lägenhet med sköna sängar och kuddar. Airkonitionen ingår och städning nästan varje dag. Inga fiskeredskap eller diskmedel så det får man köpa och bara 1 toarulle men det gick att tigga till sig fler. Poolen var stor och djup. Barnen har en egen liten plaskdamm. Stranden ligger precis vid poolen och solstolarna ingick iaf nu i maj. Resturangen hade trevlig personal och bra mat till samma priser som alla andra restauranger. Bra och lugnt hotell men dåligt Wi-Fi. Grekland har god mat men dyrt, ungefär som hemma. L