Kundomdömen om Ideal Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 787 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Att de lät oss stanna kvar på rummet ända tills det var dags att rrsa
-
Kall pool. Det var bara 19 grader. Det gick inte att betala med kort vid poolen

Bekräftad gäst: 2019-11-03


9 av 10

+
Rummen
-
Bättre frukost

Bekräftad gäst: 2019-11-03


8 av 10

+
läge och trevligt
-

Bekräftad gäst: 2019-11-03


10 av 10

+
Läget, den underbara trädgården med medelhavsväxter . Frukostbuffé
-
Rummen skulle behöva renoveras! Sängarna var jättesköna men möbler och badrum behöver ses igenom. Handuksupphängaren trillade ner, toasitsen satt lös och skåp och lådor var svåra att öppna.

Bekräftad gäst: 2019-11-03


7 av 10

+
Läget
-
Väldigt lyhört.

Bekräftad gäst: 2019-11-03


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-03


7 av 10

+
Städning , läget
-
Micro eller ugn. För små spis plattor.

Bekräftad gäst: 2019-11-03


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-03


8 av 10

+
Fantastisk välskött vacker trädgård, läget till stranden och gratis solstolar.
-
Väldigt dålig incheckning - mitt i natten, tog mycket lång tid. Upplevde rummen rätt slitna. Går inte kalla att det finns ett gym - inte ens en stairmaster. Nu var det ju lågsäsong - men frukostkapaciteten håller inte riktigt måttet (allt - både mat och porslin tog slut).

Bekräftad gäst: 2019-11-03


9 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-11-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

65% av resenärerna rekommenderar

175 omdömen
Utmärkt
 
42
Väldigt bra
 
78
Bra
 
42
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2020-07-27

Inlägg av Erik W Södertälje, Sverige

Trevligt hotell

Trevligt hotell med fantastiskt läge. Dock städning en gång i veckan pga av covid19, i övrigt rent och fint. Varmt i vattnet i poolen och härlig sandstrand. Bra frukost som innehåller allt man kan önska sig.

 
2019-10-04

Inlägg av Klikken Kreta, Grekland

Bra och prisvärt hotell

Bästa läget precis vid stranden och huvudvägen i platanias. Slår definitivt flertalet kringliggande hotell. Stor pool. Hyfsat bra frukost. Väldigt trevlig personal. Gratis solstolar. Väldigt rent och fräscht både på rummet och i allmänna utrymmen. För dem som vill sola och bada, ha närhet till restauranger och butiker och inte vill betala en förmögenhet rekommenderas verkligen detta hotell. Taxi till chania ca 17 euro. Taxi till flygplatsen ca 40 euro. Om man ska nämna något negativt är väl att gymmet i princip inte var brukbart. Sedan upplevde jag Solstolarna både vid poolen och stranden som lite sunkiga (dock väldig bekväma)

 
2019-09-25

Inlägg av Birgitta G Uppsala, Sverige

Lugnt hotell på stranden

Bodde i en tvårumslägenhet som såg ut att vara nyrenoverad (nr 503). Det bästa med lägenheten var de otroligt sköna sängarna, lite bredare och längre än vad man är van vid. Fint badrum med mycket modern dusch. Altan med bord och fyra stolar. Morgonsol och även lite sol på eftermiddagen men inte så mycket att det blev varmt i lägenheten.Hotellområdet är grönt och fint med många växter och träd. Det är mycket rent överallt.Trevlig och mycket hjälpsam personal. Trevlig poolbar. Man kan hyra poolhandduk för 5 euro och det är gratis med solstolar både på stranden och vid poolen. Det enda negativa var att det var så trångt både vid poolen och på stranden.Kom man efter kl 10 fanns inte en plats att uppbringa. Många lade ut handdukar tidigt för att reservera platser till senare.

 
2019-07-21

Inlägg av Hanna J

Väldigt nöjd

Supernöjd! Bodde i dubbelrum. Bra frukost innehållande ägg, bacon, färsk frukt, juice, mjölk, bröd, smör, pålägg, flingor, mjölk. Gratis solstolar vid stranden var guld. Trevlig personal! Om något var minus så var det att gymmet inte var så mycket för världen men det kan man kanske leva med när man är på semester!

 
2018-09-23

Inlägg av W6006TYhelens

Strandnära!

Bra läge. Ligger precis vid stranden och även nära till shoppinggatan och massor av restauranger och små mini-markets. Vi fick en bra lägenhet, markplan. Helt ok, för priset. Det fanns hårfön, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare. Rent och snyggt på rummet. Gratis solstolar vid pool och strand! Ett stort plus för det. Kan ju kosta 5-10 e för två, på andra ställen. Dock fanns det inte så många solstolar vid poolen. (Dessa var lite sunkiga) Kan tyvärr bli stora vågor vid stranden. Stranden är småstenig/grov strand. Vi var väldigt nöjda med vår vecka på Ideal beach.