Kundomdömen om Geraniotis Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 963 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Linda,
Färentuna

+
Närheten till havet! Lätt att ta sig överallt, bussen till Chania gick precis utanför hotellet. Det låg ett Lidl precis över vägen. Man kunde boka All-inclusive för en dag vilket vi gjorde, men vi tyckte inte att maten var någon hit. Pizzan i pool-baren var bra. Vi bokade utan några måltider då det finns otroligt mycket bra restauranger i Platanias och många med lekhörna för barnen. Ett tips är att söka sig till restaurangerna ovanför gågatan. Ligger många fina restauranger med fantastik utsikt där.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-13


9 av 10

Helena,
Krylbo

+
De öppna gröna ytorna med lekplats för barn, samt närheten till stranden. Gott om solstolar och två poolområden. Personalen var fantastiskt trevlig!
-
Lite tidigare middag, var lite i senaste laget att de öppnade 19 för middag när man reste med mindre barn.

Bekräftad gäst: 2019-10-13


8 av 10

Birgith,
Örnsköldsvik

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-10-12


9 av 10

Madeleine,
Stockholm

+
Strandnära. Vackert. Bra utrymme för solstolarna.
-
Skulle uppskattat någon form av underhållning på kvällarna.

Bekräftad gäst: 2019-10-11


10 av 10

Agnetha,
Visby

+
Långt och skönt läge
-
Möjlighet till ergonomisk nackkudde

Bekräftad gäst: 2019-10-05


6 av 10

Carin,
Sundsvall

+
Nära havet.
-
För mycket lek o bus i de stora poolerna, det gick ej att simma så bra som önskvärt !!

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

Marica,
Västerås

+
Mjuka sängar och i övrigt en fin, välskött anläggning
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


9 av 10

Åsa,
Orust

+
Den trevliga personalen
-
Att man fick betala hyra för poolhanddukarna.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

Cecilia,
Eskelhem

+
Bra service
-
Krydda maten

Bekräftad gäst: 2019-09-28


5 av 10

Margaretha,
Arboga

+
Vacker strandmiljö, bra wi-fi och mycket trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

224 omdömen
Utmärkt
 
77
Väldigt bra
 
94
Bra
 
39
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-08-29

Inlägg av randisorensen Sundsvall, Sverige

Bra service, fina rum

Rummen var helt fantastiska, personalen bra, fina pol områden, när det gäller maten finns det mer att önska likartade buffer varje dag, lite grönsaker och lite frukt, städning utmärkt och fina grönområden runt hotellet.

 
2019-05-01

Inlägg av p3riksson Varberg, Sverige

Avslappnad vistelse med god mat

Firade min födelsedag på detta hotell och vi är hittills mycket nöjda med både service och mat. Det enda att anmärka på är det rödvin som serverades på all inclusive. Det vinet var under all kritik och kan inte ens kallas vin, det smakade đŸ€ź. Övrigt så var allt de serverade dryckesmässigt helt ok med lokala varianter av rom/gin/öl etc.

 
2018-08-06

Inlägg av Pigge2000 Uppsala, Sverige

Lugnt kanon hotell

Toppen hotell i utkanten av Platanias men ändå närhet till allt! Lugnt och fint . Mycket bekväma solsängar vid pool området som på vissa håll var endast tio meter från havet. Sängarna på stranden kostade ca.3 euro. Det finns endast en restaurang förutom poolbaren som för övrigt levererade fantastiska pizzor m.m. till lunch. Restaurangen håller bra klass med ett varierande utbud. Deras fiskrätter var otroligt goda. Tyvärr pratade vissa i personalen högljutt med varandra i stället för att se oss gäster. Rummen är bra men vi hade oturen att få ett dubblett rum som var väldigt lyhört.

 
2018-07-27

Inlägg av jennyhX9491OL Kungsbacka, Sverige

Hyfsat

Vi både i ett dubbelrum med all inklusive. Rummet var pyttelitet så hade egentligen inte fått plats med en extra säng! Rummet var oxå ganska slitet. Hotellanläggningen var exakt så som jag hade förväntat mig. De fanns inte solstolar till alla ( var man inte uppe förre 7,30 kunde man inte få solstol och absolut inte ett parasoll) tråkig del av semestern att jaga solstol. Maten var inget extra ” skolmat” vi hade inte förväntat oss något mer eller. Frukosten va dock sparsam bodde vara bättre! Hotellanläggningen hade ingen mysig del att vara i på kvällen, de var oxå mörkt på grönytorna så barnen hade ingen naturlig springa runt yta på kvällen. Utan fick hålla sig runt bar och resturang där det var upplyst. Ett stort stort minus var att de fanns bara poolbaren att vara i på kvällen( lördag kväll var den upptagen av en privat grekiskt kalas! Helt ur dåligt då vi som gäster på hotellet inte hade någonstans att vara!

 
2018-07-25

Inlägg av LasseT186 Stockholm, Sverige

Bra hotell

Bodde i ett av rummen med egen pool. Bra standard på rum och pool. Minus för att det välutrustade köket inte har diskutrustning och städ personalen diskar inte. Men det kan lösa i närmaste affär. Tycker dock att de bör diska eller hålla med utrustning när allt annat förutom en vass kniv finns. Brödkniven är inte lämplig för allt. Stora grönytor vid poolerna. Väldigt nära till stranden där det snabbt blir djupt. Trevlig personal och ok menyn för lunch vid poolbaren.