1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Geraniotis Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

,

+
snab service,trevilgt mäniskörna
-
nöjd på allt

Bekräftad gäst: 2019-07-13


10 av 10

Petra,
Stockholm

+
Bra läge, fina rum, trevligt bemötande
-

Bekräftad gäst: 2019-07-13


8 av 10

Jimmy,
Norrköping

+
-
Maten ej lagas på långpanna, tex bacon, stekta ägg m.m

Bekräftad gäst: 2019-07-12


10 av 10

Anna-Maria,
Göteborg

+
Trevlig personal överallt. Stora gräsmatta partier med gott om solstolar vid pooler och i trädgården.
-
Uppfräschning av almen toalett. I rummet saknas hyllor och häng krokar.

Bekräftad gäst: 2019-07-07


10 av 10

Åsa,
Täby

+
poolerna
-
fotsteg i den privata poolen

Bekräftad gäst: 2019-07-06


10 av 10

Jessica ,
Lagan

+
Läget nära hav,pool och restauranger.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-06


10 av 10

Marie,
Vätö

+
Havet Poolerna Mycket barnvänligt Hög service
-

Bekräftad gäst: 2019-07-06


9 av 10

,

+
-
Fler solstolar så det räcker till alla gäster. Bättre matutbud /snacks vid poolbaren.

Bekräftad gäst: 2019-07-05


8 av 10

Bengt,
Sala

+
Förutom den goda maten, så var kontakten med den trevliga och tjänstvilliga personalen ett plus, min favorit var den gulliga Antonia, förmedla gärna en hälsning från oss båda.
-
En klar nackdel var den bevattningstid, som alltid igångsattes då det var tid att gå till middagen. Fick smyga efter husväggarna för att inte bli genomblöta. Efter som bevattningen var tidsinställd kunde ju det hela senareläggas till frampå natten.

Bekräftad gäst: 2019-06-29


9 av 10

Ingela ,
Skövde

+
Servicen, bemötandet från all personal. Det strand nära läget. Variationen på maten.
-
Någon mera kvälls underhållning på hotellet.

Bekräftad gäst: 2019-06-29


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

214 omdömen
Utmärkt
 
74
Väldigt bra
 
88
Bra
 
39
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-05-01

Inlägg av p3riksson Varberg, Sverige

Avslappnad vistelse med god mat

Firade min födelsedag på detta hotell och vi är hittills mycket nöjda med både service och mat. Det enda att anmärka på är det rödvin som serverades på all inclusive. Det vinet var under all kritik och kan inte ens kallas vin, det smakade đŸ€ź. Övrigt så var allt de serverade dryckesmässigt helt ok med lokala varianter av rom/gin/öl etc.

 
2018-08-06

Inlägg av Pigge2000 Uppsala, Sverige

Lugnt kanon hotell

Toppen hotell i utkanten av Platanias men ändå närhet till allt! Lugnt och fint . Mycket bekväma solsängar vid pool området som på vissa håll var endast tio meter från havet. Sängarna på stranden kostade ca.3 euro. Det finns endast en restaurang förutom poolbaren som för övrigt levererade fantastiska pizzor m.m. till lunch. Restaurangen håller bra klass med ett varierande utbud. Deras fiskrätter var otroligt goda. Tyvärr pratade vissa i personalen högljutt med varandra i stället för att se oss gäster. Rummen är bra men vi hade oturen att få ett dubblett rum som var väldigt lyhört.

 
2018-07-27

Inlägg av jennyhX9491OL Kungsbacka, Sverige

Hyfsat

Vi både i ett dubbelrum med all inklusive. Rummet var pyttelitet så hade egentligen inte fått plats med en extra säng! Rummet var oxå ganska slitet. Hotellanläggningen var exakt så som jag hade förväntat mig. De fanns inte solstolar till alla ( var man inte uppe förre 7,30 kunde man inte få solstol och absolut inte ett parasoll) tråkig del av semestern att jaga solstol. Maten var inget extra ” skolmat” vi hade inte förväntat oss något mer eller. Frukosten va dock sparsam bodde vara bättre! Hotellanläggningen hade ingen mysig del att vara i på kvällen, de var oxå mörkt på grönytorna så barnen hade ingen naturlig springa runt yta på kvällen. Utan fick hålla sig runt bar och resturang där det var upplyst. Ett stort stort minus var att de fanns bara poolbaren att vara i på kvällen( lördag kväll var den upptagen av en privat grekiskt kalas! Helt ur dåligt då vi som gäster på hotellet inte hade någonstans att vara!

 
2018-07-25

Inlägg av LasseT186 Stockholm, Sverige

Bra hotell

Bodde i ett av rummen med egen pool. Bra standard på rum och pool. Minus för att det välutrustade köket inte har diskutrustning och städ personalen diskar inte. Men det kan lösa i närmaste affär. Tycker dock att de bör diska eller hålla med utrustning när allt annat förutom en vass kniv finns. Brödkniven är inte lämplig för allt. Stora grönytor vid poolerna. Väldigt nära till stranden där det snabbt blir djupt. Trevlig personal och ok menyn för lunch vid poolbaren.

 
2018-07-12

Inlägg av susanne062 Bollnäs, Sverige

Nära stranden

Fint, lugnt hotell, vi hade hotellrum som var välstädat men litet. Läget var helt perfekt, nära till stranden och till centrum. Lite tråkigt med all inklusive , blev liksom samma varje dag. Dåligt sortiment på drinkarna som för övrigt alltid serverades i plastglas! Åker vi hit igen så blir det lägenhet .