Kundomdömen om Geraniotis Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 969 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Lena,
Bandhagen

+
Personalen Atmosfären
-
Handikapptoaletten var endast tillgänglig när butiken var öppen (!)

Bekräftad gäst: 2019-10-26


9 av 10

Bo,
Stockholm

+
Nära strand, kommunikationer, restauranger, affärer
-
Bättre köksutrustning, större skärbräda, vassare knivar, konservöppnare, potatisskalare, fungerande plattor på spisen

Bekräftad gäst: 2019-10-26


8 av 10

Helena,
Köping

+
Närheten till havet.
-
Maten, det var ingen större variation på någon måltid så fast vi hade all inclusive åt vi kvällsmålen ute nästan varje kväll.En gång var det något fel med Fantan som en av oss fick, vi påpekade det och då tog de bara glaset och gick men kom inte med något istället, frågade inte ens. Mot slutet av vår vistelse hade de inte ens lapparna uppe som visade vad maten innehöll. Vi hade en stentrappa upp till våra rum och där monterade de ner ledstången några dagar innan vi åkte hem, Vi hade en person med oss som hade problem med ett knä så han fick det besvärligt att ta sig upp och ner.

Bekräftad gäst: 2019-10-25


10 av 10

Larisa,

+
Stort område ute, inte trångt
-
Tråkiga rum

Bekräftad gäst: 2019-10-20


8 av 10

Clas,
Luleå

+
Stor gräsmatta vid poolområdet som gör att man slipper sand. Läget är perfekt lite på sidan om "centrum" men ändå med promenadavstånd till det mesta Busshållplats precis utanför
-
Lite mer variation på maten. Ganska smaklös buffé Använd lite bättre plastmuggar som går att återanvända som det nu är så slängs det otroliga mängder engångsartiklar i plast

Bekräftad gäst: 2019-10-20


8 av 10

Anna,

+
Läget vid stranden.
-
Förbrukningen av engångsplastglas MÅSTE minska!! Det kändes hemskt att som "all-inclusive"-gäst använda så pass mycket plast under en vecka (mer än man använder hemma på ett år)!! Det finns glas i hårdplast som kan diskas, så det borde absolut bytas ut till sådana istället. Hoppas Apollo tar till sig av kritiken och byter ut till sådana på de hotell man anlitar.

Bekräftad gäst: 2019-10-20


9 av 10

,

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-10-19


9 av 10

Dan,
Gemla

+
Läget
-
Att tydligt ange innehåll i buffens olika rätter. Helt omotiverat fanns kött i sallader etc. Jobbigt för vegeterianer.

Bekräftad gäst: 2019-10-19


10 av 10

,

+
-
Vid sen hemresa få möjlighet att disponera ett run

Bekräftad gäst: 2019-10-13


8 av 10

Lena,
Götene

+
-
Inte klippa gräs i två hela dagar. Det blir ingen ro å man vill inte ha det ljudet när man skall vila upp sig.

Bekräftad gäst: 2019-10-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

224 omdömen
Utmärkt
 
77
Väldigt bra
 
94
Bra
 
39
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-08-29

Inlägg av randisorensen Sundsvall, Sverige

Bra service, fina rum

Rummen var helt fantastiska, personalen bra, fina pol områden, när det gäller maten finns det mer att önska likartade buffer varje dag, lite grönsaker och lite frukt, städning utmärkt och fina grönområden runt hotellet.

 
2019-05-01

Inlägg av p3riksson Varberg, Sverige

Avslappnad vistelse med god mat

Firade min födelsedag på detta hotell och vi är hittills mycket nöjda med både service och mat. Det enda att anmärka på är det rödvin som serverades på all inclusive. Det vinet var under all kritik och kan inte ens kallas vin, det smakade đŸ€ź. Övrigt så var allt de serverade dryckesmässigt helt ok med lokala varianter av rom/gin/öl etc.

 
2018-08-06

Inlägg av Pigge2000 Uppsala, Sverige

Lugnt kanon hotell

Toppen hotell i utkanten av Platanias men ändå närhet till allt! Lugnt och fint . Mycket bekväma solsängar vid pool området som på vissa håll var endast tio meter från havet. Sängarna på stranden kostade ca.3 euro. Det finns endast en restaurang förutom poolbaren som för övrigt levererade fantastiska pizzor m.m. till lunch. Restaurangen håller bra klass med ett varierande utbud. Deras fiskrätter var otroligt goda. Tyvärr pratade vissa i personalen högljutt med varandra i stället för att se oss gäster. Rummen är bra men vi hade oturen att få ett dubblett rum som var väldigt lyhört.

 
2018-07-27

Inlägg av jennyhX9491OL Kungsbacka, Sverige

Hyfsat

Vi både i ett dubbelrum med all inklusive. Rummet var pyttelitet så hade egentligen inte fått plats med en extra säng! Rummet var oxå ganska slitet. Hotellanläggningen var exakt så som jag hade förväntat mig. De fanns inte solstolar till alla ( var man inte uppe förre 7,30 kunde man inte få solstol och absolut inte ett parasoll) tråkig del av semestern att jaga solstol. Maten var inget extra ” skolmat” vi hade inte förväntat oss något mer eller. Frukosten va dock sparsam bodde vara bättre! Hotellanläggningen hade ingen mysig del att vara i på kvällen, de var oxå mörkt på grönytorna så barnen hade ingen naturlig springa runt yta på kvällen. Utan fick hålla sig runt bar och resturang där det var upplyst. Ett stort stort minus var att de fanns bara poolbaren att vara i på kvällen( lördag kväll var den upptagen av en privat grekiskt kalas! Helt ur dåligt då vi som gäster på hotellet inte hade någonstans att vara!

 
2018-07-25

Inlägg av LasseT186 Stockholm, Sverige

Bra hotell

Bodde i ett av rummen med egen pool. Bra standard på rum och pool. Minus för att det välutrustade köket inte har diskutrustning och städ personalen diskar inte. Men det kan lösa i närmaste affär. Tycker dock att de bör diska eller hålla med utrustning när allt annat förutom en vass kniv finns. Brödkniven är inte lämplig för allt. Stora grönytor vid poolerna. Väldigt nära till stranden där det snabbt blir djupt. Trevlig personal och ok menyn för lunch vid poolbaren.