1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Geraniotis Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Kiki,
Bromma

+
Stort rum. MYCKET bekväma sängar, detta är väldigt ovanligt.
-
Kommer ej på något.

Bekräftad gäst: 2018-10-27


10 av 10

sylvia,
värm

+
Läget vid havet.
-
Toaletten miserabel. Gick inte att spola. Det kom nästan inget vatten. Lite variation på frukostbuffén. Stäng av musiken p på kvällarna. Stör friden på balkongen.

Bekräftad gäst: 2018-10-27


8 av 10

Ingela ,
Visby

+
Väldigt sköna sängar, trevlig personal, lugnt & skönt, fint läge, nära affärer & restauranger.
-
Spela lugn musik på lägre volym vid frukosten. Nu var det pop/partymusik på hög volym till frukost. Sedan stod musiken på i matsalen när den var stängd, och hördes ut till poolområdet, var sådär. Gärna lugnare musik även vid poolbaren, där var det också typ samma partymusik kl 11:00 på förmiddagen när det bara låg några par där & solade. Inte riktigt anpassat för målgruppen, kan man säga. Se om det går att göra något med isoleringen av ljudet från hotellreception & korridor mot rummen på första våningen. Jättefina rum men väldigt lyhört in på rummet & antagligen även ut från rummen...

Bekräftad gäst: 2018-10-27


8 av 10

Birgitta,
Göteborg

+
Stora ytor att vara på (ute) nära till shopping, nära mellan pool och strand
-
En fåtölj eller två på rummen så man slipper sitta i sängen. Tepåsar och pulverkaffe på rummen vid all-inclusive. Vid dåligt väder, stäng poolbaren och inte hotellbaren

Bekräftad gäst: 2018-10-26


2 av 10

,

+
frukosten
-
Hade med havsutsikt begränsad helt fel.

Bekräftad gäst: 2018-10-21


1 av 10

Ulf,
Vallentuna

+
Läget
-
Kaffe som man kan dricka vore trevligt Juice i stället för extrakt till frukosten Mycket dålig frukost i sin helhet. Var där 2 gånger sedan gick jag ut på byn och åt. Badlakan i stället för något slags turisthotell koncept Personal som "bryr" sig.

Bekräftad gäst: 2018-10-19


6 av 10

Jessica,
Larv

+
Läget vid stranden
-
Skriva ut nogrannere vad som finns i rätterna, samt vad som är tex vegetariskt osv.

Bekräftad gäst: 2018-10-13


8 av 10

Åsa,

+
Närhet till havet och pool, serviceinriktad personal
-
Mer varierad kost på All inclusive

Bekräftad gäst: 2018-10-06


8 av 10

Ann,
Vaggeryd

+
Bra läge nära stranden och inte långt till restauranger och shopping.
-
Deras gym var väl ingen höjdare.

Bekräftad gäst: 2018-09-30


7 av 10

Juan,
Svenljunga

+
Lägenheten med egen pool
-
All inclusive sortimentet var inte speciellt bra, att servera i plast muggar mot övriga gästers riktiga glas förhöjde inte känslan direkt. Att inte kunna fylla på kylen 1 ggr/dag med läsk öl & vin ens i små mängder förhöjer inte service känslan.

Bekräftad gäst: 2018-09-23


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

207 omdömen
Utmärkt
 
72
Väldigt bra
 
83
Bra
 
39
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-08-06

Inlägg av Pigge2000 Uppsala, Sverige

Lugnt kanon hotell

Toppen hotell i utkanten av Platanias men ändå närhet till allt! Lugnt och fint . Mycket bekväma solsängar vid pool området som på vissa håll var endast tio meter från havet. Sängarna på stranden kostade ca.3 euro. Det finns endast en restaurang förutom poolbaren som för övrigt levererade fantastiska pizzor m.m. till lunch. Restaurangen håller bra klass med ett varierande utbud. Deras fiskrätter var otroligt goda. Tyvärr pratade vissa i personalen högljutt med varandra i stället för att se oss gäster. Rummen är bra men vi hade oturen att få ett dubblett rum som var väldigt lyhört.

 
2018-07-27

Inlägg av jennyhX9491OL Kungsbacka, Sverige

Hyfsat

Vi både i ett dubbelrum med all inklusive. Rummet var pyttelitet så hade egentligen inte fått plats med en extra säng! Rummet var oxå ganska slitet. Hotellanläggningen var exakt så som jag hade förväntat mig. De fanns inte solstolar till alla ( var man inte uppe förre 7,30 kunde man inte få solstol och absolut inte ett parasoll) tråkig del av semestern att jaga solstol. Maten var inget extra ” skolmat” vi hade inte förväntat oss något mer eller. Frukosten va dock sparsam bodde vara bättre! Hotellanläggningen hade ingen mysig del att vara i på kvällen, de var oxå mörkt på grönytorna så barnen hade ingen naturlig springa runt yta på kvällen. Utan fick hålla sig runt bar och resturang där det var upplyst. Ett stort stort minus var att de fanns bara poolbaren att vara i på kvällen( lördag kväll var den upptagen av en privat grekiskt kalas! Helt ur dåligt då vi som gäster på hotellet inte hade någonstans att vara!

 
2018-07-25

Inlägg av LasseT186 Stockholm, Sverige

Bra hotell

Bodde i ett av rummen med egen pool. Bra standard på rum och pool. Minus för att det välutrustade köket inte har diskutrustning och städ personalen diskar inte. Men det kan lösa i närmaste affär. Tycker dock att de bör diska eller hålla med utrustning när allt annat förutom en vass kniv finns. Brödkniven är inte lämplig för allt. Stora grönytor vid poolerna. Väldigt nära till stranden där det snabbt blir djupt. Trevlig personal och ok menyn för lunch vid poolbaren.

 
2018-07-12

Inlägg av susanne062 Bollnäs, Sverige

Nära stranden

Fint, lugnt hotell, vi hade hotellrum som var välstädat men litet. Läget var helt perfekt, nära till stranden och till centrum. Lite tråkigt med all inklusive , blev liksom samma varje dag. Dåligt sortiment på drinkarna som för övrigt alltid serverades i plastglas! Åker vi hit igen så blir det lägenhet .

 
2018-06-27

Inlägg av emwrem

Lugnt och trevligt hotell

GERANIOTIS BEACH HOTEL PLATANIAS KRETA Ett bra hotell med varierat boende med läge vid stranden. Stora gräsytor att sola på med solbäddar och parasoll utan avgift i närhet till pool och strand. Solstolar och parasoll på stranden också (kanske mor avgift). Hotellet ligger i utkanten av Platanias och en liten promenad och man kommer till restauranger, affärer och barer. En LIDL affär ligger nära hotellet för dem som har eget hushåll. Otroligt bra service av receptionspersonal, t.ex när man vill hyra en bil. Maten mycket varierad och bra, med en överraskning varje dag. Personalen i matsalen var olika serviceinriktad, men det fanns "pärlor".