1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Costas & Christina

Enrumslägenheter

Fräscha enrumslägenheter med minikök. Alla kök har kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Vattenkokare och mikrovågsugn. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Delad uteplats. Städning 6 ggr/veckan.
Antal personer: 1-2 personer.

Trerumslägenhet

Trerumslägenhet med två separata sovrum samt kombinerat vardagsrum och minikök. Kokplattor, kylskåp och enklare köksutrustning. Vattenkokare och mikrovågsugn. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering (i vardagsrummet) och deponering. Hårtork. Två badrum med bakar med dusch och wc. Balkong. Städning 6 ggr/vecka.
Antal personer: 2-6 personer.

Trerumslägenhet i etage

Hotellet har en trerumslägenhet i etage. Två separata sovrum samt kombinerat vardagsrum och minikök. Kokplattor, kylskåp och enklare köksutrustning. Vattenkokare och mikrovågsugn. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering (en enhet på övervåningen och en enhet på undervåningen) och deponering. Hårtork. Två badrum med badkar med dusch och wc.. Balkong. Städning 6 ggr/vecka.
Antal personer: 2-6 personer.

Tvårumslägenheter

Fräscha och trevliga tvårumslägenheter med separat sovrum och kombinerat vardagsrum och minikök. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Alla lägenheter har kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Vattenkokare och mikrovågsugn. Tv. Gratis wifi. luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badkar med dusch och wc. Balkong, vissa med havsutsikt. Städning 6 ggr/veckan.
Antal personer: Tvårumslägenheter för 1-4 personer