1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Costas & Christina

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
7,4 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mat och dryck
 
6,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

,

+
Litet familjehotell, trevlig personal, sköna sängar för att vara medelhavet och nära till stranden.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-16


8 av 10

Tommy,
STAFFANSTORP

+
Läget
-
Bättre placering av AC.Eller i båda rummen i tvårumslägenhet. Missade att fylla på toapapper mer än en gång.(vi var 3 pers)

Bekräftad gäst: 2019-08-03


8 av 10

Kristina,
Svedala

+
Låg väldigt bra vid stranden, och möjlighet till bad i poolen, när det inte gick att bada i havet.
-
Mjukare sänger, alt bäddmadrass. Sängarna var väldigt hårda.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


6 av 10

Ulrika,
Hallstahammar

+
Strandläge Balkong med havsutsikt
-
Vid ankomst 2tim väntan på tillgång till rummet utan att bli erbjudna nåt att äta och dricka Sopborste och skyffel saknades även duschdraperi Luftkonditioneringen borde suttit närmare sovrummet Vid utcheckning fanns ingen personal att lämna nyckeln till

Bekräftad gäst: 2019-07-27


7 av 10

Kalle,
Stockholm

+
Läget, läget och läget!
-
Parasoll behövs på balkongerna, så att man kan äta frukost & lunch! En liten borste i varje rum vore bra, så att man kan borsta ut den värsta sanden som lätt kommer med in pga det nära och härliga strandläget. Extranyckel/huvudnyckel till safebox!! Boxarna är mycket gamla och slitna, så även nycklarna. När vi skulle öppna och ta ut våra pass efter en vecka kvällen innan hemresan, så fungerade inte nyckeln och svaret blev "det finns ingen reserv/huvudnyckel".... Efter att 5 personer varit där och förgäves försökt att få upp skåpet mitt i natten, så fick de till slut tag i en låssmed, som kom och borrade upp boxen och vi fick ut våra pass vid 02.00. Med en extranyckel, så hade de själva sparat sig både en massa tid och pengar och gett min fru betydligt mindre ont i magen och mer sömn sista natten innan tidig hemresa....

Bekräftad gäst: 2019-07-27


7 av 10

Emelie ,
Stockholm

+
Bra med köksredskap. Lokalt. Litet och familjärt.
-
Soptunna på rummet. ACn fungerade ej (och gick ej att åtgärda). Borde finnas att rum att låsa in väskorna i efter utcheckning, nu stod de öppet i receptionen (som var stängd utan personal även om dörren var öppen).

Bekräftad gäst: 2019-07-13


8 av 10

Gerd-Marie,
Skellefteå

+
Läget. Rent och fint.
-
Få och udda glas. Dålig vägbeskrivning när man kliver av bussen. Speciellt på natten. Fler skyltar så man inte behöver fråga sig fram.

Bekräftad gäst: 2019-06-14


9 av 10

Mikael ,
Vindeln

+
Lugnt och skönt, trevlig personal,speciellt poolmannen
-
Brödrost ,fräscha upp trädgården.Uppdatera poolbaren .Börja med sopsortering tex märkta kärl där man slänger glas, plast ,aluminium,vi är ju vana att sopsortera.Kan sortera själva.

Bekräftad gäst: 2019-06-01


8 av 10

Åsa,
Skellefteå

+
Hemtrevligt! Nära till stranden! Trevlig personal! Bra läge!
-
Fler kaffekoppar och tallrikar!

Bekräftad gäst: 2019-05-24


10 av 10

Marcud,
Skellefteå

+
Närheten till allt, lugnt och mysigt! Kanon bra med vattenflaskor på rummet när vi kom sent på natten!
-
En sop på rummet så att man kan ta ihop sand och brödsmulor!

Bekräftad gäst: 2019-05-10


Se alla omdömen

Something went wrong when loading reviews.