1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Costas & Christina

  • Direkt vid stranden
  • Gångavstånd till centrum
  • Lägenhet med havsutsikt

På familjevänliga lägenhetshotellet Costas & Christinas kan du se fram emot en skön semester med toppenläge i Platanias. Hotellet ligger direkt vid stranden och det är lagom gångavstånd till centrum där det finns trevliga tavernor. Välj en tvårummare med havsutsikt för extra välbehag.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-2 personer. Tvårumslägenheter för 1-4 personer. Trerumslägenhet för 2-6 personer. Trerumslägenhet i etage för 2-6 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Solen - stranden
Se alla omdömen

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 450 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Trevlig lägenhetshotell med bra strandläge i centrala Platanias. Pool med barnsektion, ett fåtal solstolar och parasoller samt en poolbar. Solstolar och parasoller på stranden mot avgift. Parkeringsmöjligheter på hotellet. Livsmedelsaffärer, restauranger och barer i området. Vid ankomst/avresa stannar bussen ca 100 meter från hotellet. Reception med begränsade öppettider. Lokal trafik.

Måltider

Inga.

Bra att veta

Receptionen och hotellet är ofta obemannade. Vid frågor under vistelsen går det bra att kontakta personalen som finns vid poolbaren eller på hotellrestaurangen Arokaria, vid huvudvägen.