1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Blue Sea Villas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,6 / 10
Städning
 
9,9 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,5 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Eva,
Göteborg

+
Läget, egen strand och pool! Stor lägenhet med två sovrum och bra bredband passar bra när man reser med äldre barn.
-
Bagagehjälp från bussen vid ankomst och till Blue sea apartments vid avresa. Se över köksutrustningen.

Bekräftad gäst: 2019-06-23


10 av 10

Ulrika,
Åsele

+
Hela huset och poolen, mycket fint!
-

Bekräftad gäst: 2019-06-22


10 av 10

Ann-Louise,
Uppsala

+
Eget litet hus, poolen, nära till stranden med egna solsängar
-

Bekräftad gäst: 2018-09-01


10 av 10

Teresa ,
Enebyberg

+
Privat pool
-

Bekräftad gäst: 2018-08-18


10 av 10

Catharina,
Lerum

+
Stor privat pool och egna stolar på stranden
-
Extrasängen är av dålig kvalitet och alldeles för liten för en vuxen!

Bekräftad gäst: 2018-08-12


9 av 10

Jörgen,
Kristianstad

+
Trevlig personal, egen pool och uteplats
-
Extrabädden i fåtöljen var för liten, köket kunde varit lite bättre utrustat, t ex saknades sax och diskmedel. Vägen ned till hotellet från mainroad kunder varit bättre utifrån att man vill dra sin väska utan att förstöra hjulen

Bekräftad gäst: 2018-08-05


10 av 10

Niklas,
Onsala

+
Ett radhus med egen pool samt havet ca 100 meter från huset är väldigt oslagbart. Huset var rent och fräscht. Är detnågot som jag kan klaga på så är det extra sängen som var väldigt smal samt väldigt tunn madrass.
-
Fixa till bättre extra sängar.

Bekräftad gäst: 2018-07-29


10 av 10

Karin ,
Uddevalla

+
Det privata läget, ingen trängsel vid pool eller strand.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-15


10 av 10

Eva,
Smögen

+
Lugn och ro. Kan laga egen mat om man vill. Egna solstolar både vid poolen och på stranden. När till Platanias och restauranger.
-
Vägen ner till villorna med en hög kant kan förbättras.

Bekräftad gäst: 2018-07-08


10 av 10

Eva,
Västerås

+
Underbart läge vid stranden. Härligt med privat pool. Lugna omgivningar. Allt var i toppenskick.
-

Bekräftad gäst: 2018-06-16


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

16 omdömen
Utmärkt
 
11
Väldigt bra
 
5
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-07-30

Inlägg av dolphinswede Gothenburg

Perfekt

Bodde här 1 vecka med familjen i Juli 2018. Helt magiskt boende, har ingenting att klaga på. Rymlig lägenhet/hus, rent med städ måndag till fredag. Polen och utomhusplatsen hålls rent och fint. Egen pool och bara några steg ner till stranden. Egna solstolar både vid poolen och stranden. Denna delen av stranden är lite lugnare och känns nästan privat. Ändå nära gångavstånd in till Platanias centrum. Även gångavstånd till livsmedelsbutik. Vi var två vuxna och tre tonåringar. Kan verkligen, verkligen rekommendera detta boende på alla plan, otroligt bra och fint ni kommer inte ångra er om ni bokar detta boende. Tummen upp!

 
2018-07-09

Inlägg av Eva_bohuslan Platanias, Grekland

Härligt boende!

Bra boende som ger möjligheter att laga egen mat eller äta ute, reserverade solstolar på stranden eller vid den egna poolen. Gångavstånd in till Platanias. Fina lägenheter och omgivningar. Bra service och rent och snyggt. För att vara i Grekland är köket bra utrustat. Har bott på Blue Sea villas flera gånger och är alltid nöjd.

 
2017-01-20

Inlägg av YvonneS458 Trollhättan, Sverige

Blue Sea Villas igen.... och Platanias för 5:e gången.

Vårt andra besök på Blue Sea villas och vi är lika nöjda denna gången. vi kom fram runt midnatt och möttes av trevliga Mariana som ville se till att allt var till belåtenhet och om det var något vi behövde hjälp med. Denna gång bodde vi i villa nr 1 , och som förra gången hade vi en tre- rumsvilla med egen pool, och bara några få steg till den fantastiska stranden där man har sina "egna" solsängar som hör till villan, bekvämt och trevligt . Villorna är rymliga och med fullutrustat kök vilket vi oftast använde för lunch, och sedan gick vi på någon av alla de trevliga restarungerna i närheten på kvällen. Helt ok wifi enligt tonårig son , och bekväma sängar, men jag skulle uppskatta lite skönare kuddar. Vi hade samma trevliga personal som tog hand om oss i år , och jag vill verkligen poängtera att städningen och skötsel av villan/poolen är fantastisk. Vi kommer med glädje att återvända både till Blue Sea Villas och Platanias igen. Högsta betyg även denna gång :)

 
2016-05-26

Inlägg av YvonneS458 Trollhättan, Sverige

Fantastisk egen villa med pool och "egna" solsängar på stranden

Fantastisk egen villa med pool och "egna" solsängar på stranden. Vi bodde i en 3 rums villa med 2 stora sovrum ett stort vardagsrum och fullutrustat kök. Rent , snyggt och allt var bra skött, supertrevlig duktig städerska . även poolen sköttes exemplariskt . Ett extra plus för att det fanns kallt vatten, några läsk och öl i kylen när vi kom. Här bor man lugnt vid havet men ändå bara 10-15 minuter lätt promenad till "centrum" av Platanias med en uppsjö av restauranger och barer. Och vi har redan bokat för den kommande sommaren, för Blue Sea Villas är en riktig pärla som vi varmt kan rekommendera.

 
2018-09-03

Inlägg av 879riikkat Åbo, Finland

Luxurious privacy

We visited Blue Sea Villas in august and it was absolutely the best experience we've had as a beach vacation. Own pool was a savior to little childrens parents, we could have coffee in peace while the children were playing in the pool. Green lawn before the sandy beach made the view perfect. Villa itself was big (two bedrooms and two bathrooms, kitchen and living room) and simply furnished. Housekeeping and pool cleaning six times a week let us really focus on relaxing. Beach was fabulous and reserved for five villas. Very quiet, only one night there was loud karaoke at the nearby beachbar but it ended at 23.30 so didn't bother us at all. Nearby couple of shops to by basic groceries and everything you need under the sun. Villas are at the end of an alley, approximately 100m from the main road. Two restaurants were located just at the start of the alley, both really friendly and offered tasty food. No reception at the Blue Sea Villas but very easy to reach by telephone if necessary. Check out was at 12.00, but we could use Blue Sea Apartments pool and rest room for the rest of the day before our pick-up to the airport. I don't think we can ever go back to a standard room after having own villa & pool. We really hope to get here back next summer! :)